2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kalça kemiklerim uzun zamandır ağrıyor. Sağ ve sol tarafıma yattığım için hep ondan sanırım. Gece sağa dönerken ağrı sola dönerken ağrı, tabii ayağa kalkınca geçiyor. Bütün yük kalça kemiklerimde sanki. Bende yarın doktoruma söyleyeceğim magnezyum verir bana da belki

@esra92 canım iyi dediğin magnezyum bu mu? Hergn kramp girmeye başladı ayağıma
Çok geçmiş olsun evet o markayı söylemişti bana doktorum, ama ben şunu aldım sanırım aroma var bunda
Assos Magnesium Diasporal Granül 20 Saşe

Bir de eğer bu pahalı gelirse(ki bana pahalı ve sayıca az geldiği için) ekstradan sağlık ocağına gittiğimde Magnorm yazdırmıştım. Bunu sgk karşılamıyor ama magnorm’u karşılıyor

Cok teşekkür ederiz kiymetli tecrubelerinizi paylastiginiz icin...Allah hepimize saglikla kucagimiza aldirsin bebişleri..

Kızlar bi konuda kararsız kaldım.

Aslında hem otomatik ana kucağı hem de mama sandalyesi olarak tek birşey olan şunu blakc friday indirimi gelince alacaktım;
Bagi 3’in1 Swingo Trio Otomatik Salıncaklı Mama Sandalyesi

Ama herkes o babybjörn’leri o kadar övüyor ki acaba babybjörn ve basit uygun fiyatlı bir mama sandalyesi mi alsam 2 ayrı ürün olarak?

Kızlar çatlak İçin ne kullanıyorsunuz ben bugüne kadar kullanmadım ama kalınmaya başladı göbeğim sanırım çatlayacak .

Biz de bagi 3 in 1 swingo trio modelini aldık, birkaç ay önce, hatta dün de açtık, kurduk, özelliklerini denedik, çok güzel biz çok beğendik. Hareket sensörü özelliği güzel geldi bize en çok, müzikleri de başarılıydı, gündüzleri en azından belli bir zamana kadar salıncakta vakit geçirir diye düşünerek aldık. Mama sandalyelerini çok araştırdım ben, özellikle ikeadaki antilop model çok alınıyor, kardeşim de ondan aldı ancak, mama sandalyeleri bebeğin ortopedik gelişimi için uygun olması gerekiyor, biz bile yemek yerken ayağımız yerde olsun isteriz, onlarda ayaklar sallanıyor ve bu doğru değilmiş, altına ek parçalar satılıyor ondan alıp yaptırdı kardeşim. Mama sandalyesi alacak arkadaşlar bu durumu göz ardı etmemek lazım, illa çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok, ama ayaklarıni koyacağı bir şey olmasi gerekliymiş.

Magnormdan memnun musun?

Ay bu ne mantıklı biseymis bôyle acaba kullanışlı midir?

Bişi sorabilir miyim? Kimdi kozyatağı acıbademde memnun kaldığınız doktor? Ben bostancıdayım da doktor arayışındayım , 18.haftamdayım , kusura bakmayın böyle pat diye soruyorum ama

Bişi sorabilir miyim? Kimdi kozyatağı acıbademde memnun kaldığınız doktor? Ben bostancıdayım da doktor arayışındayım , 18.haftamdayım , kusura bakmayın böyle pat diye soruyorum ama
Hiç önemli değil
Jale Dal Ağca var ,önceden Medical Park Göztepe deydi ilk doğumumu orda yapmıştım çokta memnun kalmıştım kendisinden.Tavsiye ederim bir de kuzenim Altunizade şubesinde Harika hanıma gitmişti o da çok memnun .

Magnormdan memnun musun?
Ben bazen magnorm bazen de su almaya üşenirsem magnezyum diasporal içiyorum. Ama sıklıkla magnormu kullanıyorum tadı güzel geliyor asidi kaçmış fanta gibi. Bacak kramplarım düzenli içtiğimde 3-4 günde geçti. Şuanda kas ağrılarım oldukça veya bebek aşırı hareketlenince kasılmadan ötürü olabilecek erken doğumu önleme amaçlı içiyorum

Çok teşekkür ederim , jale hanım kozyatağı acıbademde mi şimdi yani ? Bir bakayım

Peki siz bagi’nin aldığınız ürününü sadece salıncak olarak kullanıp mama sandalyesi olarak kullanmayacak mısınız? Çünkü antilop mama sandalyesi de almışsınız ekstradan dopru anladıysam. Ayak desteği sanki altında var minicik de olsa ama çocuk ayağını oraya koyar mı bilemedim

Ay bu ne mantıklı biseymis bôyle acaba kullanışlı midir?

Hiiiç bilmiyorum ama ne zamandır aklımda kaç aydır hatta. Ama babybjörnler de aklımı çeliyor. Sallanan birşey hakkımı ya bundan ya da babybjörnden kullanacağım sadece babybjörn gibi bebe kendi kaslarıyla sallamıyor sanırım bunda kumandayla biz yönetiyoruz ya da o hareket ettikçe otomatik sallıyor. Diğer yandan bebek tembelleşmesin de istiyorum kararsız kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…