- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Ne yazik ki fiyat yüksek çok özel olan kişiler için düşünüyorum sadece az miktardabende vereceğim hediyenin işlevsel olmasını istiyorum. buradaki mum abajurlar güzelmiş hem mumu kullanılır. ama fiyatıda çok iyiymiş:)))
Benim kalça kemiklerim uzun zamandır ağrıyor. Sağ ve sol tarafıma yattığım için hep ondan sanırım. Gece sağa dönerken ağrı sola dönerken ağrı, tabii ayağa kalkınca geçiyor. Bütün yük kalça kemiklerimde sanki. Bende yarın doktoruma söyleyeceğim magnezyum verir bana da belkiHanımlar merhaba, son 1-2 haftadır sabah uyandığımda kalça bölgemde bir sızlama hissediyorum sanki kemiklerim sızlıyor gibi. Ama her sabah değil arada oluyor çatı ağrısı mı, erken doğum belirtisi mi korkmaya başladım. Bu tarz bir ağrı yaşayan var mı? İkinci gebeliğim bu, ilkinde böyle bir ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Kalsiyum hapını kullanıyorum magnezyuma başlamamıştım 1-2 gündür onu da içiyorum bakalım takip edicem magnezyum kaynaklı mı..
Bunları aldım canımCok iyiymis. Neler aldin?
Çok geçmiş olsun evet o markayı söylemişti bana doktorum, ama ben şunu aldım sanırım aroma var bunda@esra92 canım iyi dediğin magnezyum bu mu? Hergn kramp girmeye başladı ayağıma
Cok teşekkür ederiz kiymetli tecrubelerinizi paylastiginiz icin...Allah hepimize saglikla kucagimiza aldirsin bebişleri..C cubo
Bir arkadaşımızı daha okumuştum ama bulamadım şimdi.
Benim de ilk hamileliğimde, 8 yıl önce karaciğer değerlerim yükseldi. Doktorum gastroentolojiye göndermişti. Tüm testler yapıldı, bir sonuca ulaşılamadı. Maalesef gebelikte olabiliyor. Tüm gebelik boyunca ve sonrasında takip edildim. Doğumdan sonra yine yükseldiği durumlar oldu. Bu hamileliğimin başında 400’e yakındı değerlerim. Tıp fakültesinde bir profesörün (gastro) takibindeyim. Şimdi sınırın altına indi. Sürekli takipte olun ama çok korkmayın.
evet gerçeğini görmek iyi olurdu ama beğenmezsen iade seçeneğide var.Aynen ama yine de bi gercegini gorup inceleyip almak istedim acaba magazasi yok mudur
evet az miktarda olabilir. birde pandemide kim gelir kim gelmez kestiremiyorum. artık birşeye karar verip yaptırmak lazımNe yazik ki fiyat yüksek çok özel olan kişiler için düşünüyorum sadece az miktardaçok hoşuma gidiyor .
Rica ederim, ne demekCok teşekkür ederiz kiymetli tecrubelerinizi paylastiginiz icin...Allah hepimize saglikla kucagimiza aldirsin bebişleri..
Biz de bagi 3 in 1 swingo trio modelini aldık, birkaç ay önce, hatta dün de açtık, kurduk, özelliklerini denedik, çok güzel biz çok beğendik. Hareket sensörü özelliği güzel geldi bize en çok, müzikleri de başarılıydı, gündüzleri en azından belli bir zamana kadar salıncakta vakit geçirir diye düşünerek aldık. Mama sandalyelerini çok araştırdım ben, özellikle ikeadaki antilop model çok alınıyor, kardeşim de ondan aldı ancak, mama sandalyeleri bebeğin ortopedik gelişimi için uygun olması gerekiyor, biz bile yemek yerken ayağımız yerde olsun isteriz, onlarda ayaklar sallanıyor ve bu doğru değilmiş, altına ek parçalar satılıyor ondan alıp yaptırdı kardeşim. Mama sandalyesi alacak arkadaşlar bu durumu göz ardı etmemek lazım, illa çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok, ama ayaklarıni koyacağı bir şey olmasi gerekliymiş.Kızlar bi konuda kararsız kaldım.
Aslında hem otomatik ana kucağı hem de mama sandalyesi olarak tek birşey olan şunu blakc friday indirimi gelince alacaktım;
Bagi 3’in1 Swingo Trio Otomatik Salıncaklı Mama Sandalyesi
Ama herkes o babybjörn’leri o kadar övüyor ki acaba babybjörn ve basit uygun fiyatlı bir mama sandalyesi mi alsam 2 ayrı ürün olarak?
Magnormdan memnun musun?Çok geçmiş olsun evet o markayı söylemişti bana doktorum, ama ben şunu aldım sanırım aroma var bunda
Assos Magnesium Diasporal Granül 20 Saşe
Bir de eğer bu pahalı gelirse(ki bana pahalı ve sayıca az geldiği için) ekstradan sağlık ocağına gittiğimde Magnorm yazdırmıştım. Bunu sgk karşılamıyor ama magnorm’u karşılıyor
Güle güle kullan canım .Gece gece aldım bunu
Hem cantaya hem bir oyun matina 130 lira ödedim
2. Si bir liraydıaz once indirime girmis
İns memnun eder beni
Ay bu ne mantıklı biseymis bôyle acaba kullanışlı midir?Kızlar bi konuda kararsız kaldım.
Aslında hem otomatik ana kucağı hem de mama sandalyesi olarak tek birşey olan şunu blakc friday indirimi gelince alacaktım;
Bagi 3’in1 Swingo Trio Otomatik Salıncaklı Mama Sandalyesi
Ama herkes o babybjörn’leri o kadar övüyor ki acaba babybjörn ve basit uygun fiyatlı bir mama sandalyesi mi alsam 2 ayrı ürün olarak?
Bişi sorabilir miyim? Kimdi kozyatağı acıbademde memnun kaldığınız doktor? Ben bostancıdayım da doktor arayışındayım , 18.haftamdayım , kusura bakmayın böyle pat diye soruyorum amaBana da ferda hanım dediler ama çok yoğun olduğunu için bilhassa tercih etmek istemedim.Bir de Gökçenur Gönenç var ona randevu aldım bakalım oda olmazsa ,İlk gebeliğimi takip eden doktora gideceğim.Yakin diye bu civardan bakıyorum ama doktor önemli en kötü ihtimal uzakta da olsa Kozyatağı acıbadem hastanesi olacak .Ordaki doktorumdan çok memnun kalmıştım
Onun harici ev ortamı tartışma olur ,bizde duygusal zamanlardan geçiyoruz ama bebeğe bir şey olmaz merak etme .Ha şu var anne ne kadar stres olursa bebekte onu hissedip stresli olur rahat olmak lazım.Yaşayacak olan yaşıyor her türlü , yaşamayacak olan ne yapsan yaşamıyor .Gönlünü ferah tut tadını çıkar :)
Hiç önemli değilBişi sorabilir miyim? Kimdi kozyatağı acıbademde memnun kaldığınız doktor? Ben bostancıdayım da doktor arayışındayım , 18.haftamdayım , kusura bakmayın böyle pat diye soruyorum ama
Isim secmek cok zor gercekten. Hemen yaptir bitsin bu isOy birliğiyle dila seçildiBenim de gönlüm hep diladan yanaydı ben yine karar değiştirmeden kapı süsü yaptırayım en iyisi
Ben bazen magnorm bazen de su almaya üşenirsem magnezyum diasporal içiyorum. Ama sıklıkla magnormu kullanıyorum tadı güzel geliyor asidi kaçmış fanta gibi. Bacak kramplarım düzenli içtiğimde 3-4 günde geçti. Şuanda kas ağrılarım oldukça veya bebek aşırı hareketlenince kasılmadan ötürü olabilecek erken doğumu önleme amaçlı içiyorumMagnormdan memnun musun?
Çok teşekkür ederim , jale hanım kozyatağı acıbademde mi şimdi yani ? Bir bakayımHiç önemli değil
Jale Dal Ağca var ,önceden Medical Park Göztepe deydi ilk doğumumu orda yapmıştım çokta memnun kalmıştım kendisinden.Tavsiye ederim bir de kuzenim Altunizade şubesinde Harika hanıma gitmişti o da çok memnun .
Peki siz bagi’nin aldığınız ürününü sadece salıncak olarak kullanıp mama sandalyesi olarak kullanmayacak mısınız? Çünkü antilop mama sandalyesi de almışsınız ekstradan dopru anladıysam. Ayak desteği sanki altında var minicik de olsa ama çocuk ayağını oraya koyar mı bilemedimBiz de bagi 3 in 1 swingo trio modelini aldık, birkaç ay önce, hatta dün de açtık, kurduk, özelliklerini denedik, çok güzel biz çok beğendik. Hareket sensörü özelliği güzel geldi bize en çok, müzikleri de başarılıydı, gündüzleri en azından belli bir zamana kadar salıncakta vakit geçirir diye düşünerek aldık. Mama sandalyelerini çok araştırdım ben, özellikle ikeadaki antilop model çok alınıyor, kardeşim de ondan aldı ancak, mama sandalyeleri bebeğin ortopedik gelişimi için uygun olması gerekiyor, biz bile yemek yerken ayağımız yerde olsun isteriz, onlarda ayaklar sallanıyor ve bu doğru değilmiş, altına ek parçalar satılıyor ondan alıp yaptırdı kardeşim. Mama sandalyesi alacak arkadaşlar bu durumu göz ardı etmemek lazım, illa çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok, ama ayaklarıni koyacağı bir şey olmasi gerekliymiş.
Ay bu ne mantıklı biseymis bôyle acaba kullanışlı midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?