2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Diğerini bilmiyorum ama bu gönderdiğiniz güzelmiş, nasıl mama sandalyesi olur diye düşündüm, fotolarda baya mama sandalyesi olmuş pratik bence

Yok ben antilop almadım, kardeşim aldı demiştim Ve memnun kalmadığı için ayağına destek yaptırdı. Ben de o nedenle sadece bu ürünü aldım, bebekken salıncak olarak kullanmayı, daha sonra mama sandalyesi olarak kullanmayı planlıyorum.

Kızlar çatlak İçin ne kullanıyorsunuz ben bugüne kadar kullanmadım ama kalınmaya başladı göbeğim sanırım çatlayacak .
Lierac almistim ama ondan ziyade Hindistan cevizi yağı kullanmak daha cok hosuma gitti. Lierac yedirirken en son kabuk kabuk oluyor o hissi sevmedim.

Çatlak için lierac, biooil, badger( arkadaşım kullanıyor 8 aylık memnun ben de yeni aldım) her gün farklı bir ürünü kullanıyorum.
Çatlak yok şu aylarda olmaz zaten . Ama benim göbeğimde damarlar belirginleşti damarları görüyorum normal bir şey mi?

Valla lierac 4. Aydan beri kullanıyorum bide mustelanın çatlak yağını ama yavaştan başladım ben çatlamaya aşağılardan

Bel ağrısı beni perişan etti yaa. Geceleri sağa veya sola dönmek büyük problem. Sabahları sağ ve sol kalcam agrimis şekilde uyanıyorum hep. Sirt üstü yatsam yan dönüp kalkmak zorundayim ama yan dönmek ayrı bir problem... Magnezyum kullanıyorum ama pek bir etkisini görmedim.. Aynı durumu yaşayan var mıdır. Acaba hamile kemeri falan mı kullanmak gerekiyor bilemedim. Bu ikinci hamileliğim birincisinde hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Sağ ve sol kalça ağrısından bende çekiyorum. Senin gibi uyanıyorum hatta hemen ayağımın üstüne basamıyorum her sabah aynı şekilde tekrarlıyor.Gece dönerken aynı ağrı.. Akşam yan uzanıyorum koltuğa aynı şey yine. Sırt üstü yatma dediği için doktor öyle de yatamıyorum. Gündüz iş yerinde oturduğum için bazen bel ağrısı oluyor biraz.Doktora söyleyeceğim belki magnezyum verir bana da

Magnezyum mudur bunun çaresi? Benim de bu sabah hayatımda hiç ağrımayan yerim ağrıyor. Tamam bel fıtığım var ama sol atka bacağıma ağrı yapardı. Bugun ilk kez sağ iç bacağım ağrıyor, hem de çok. Şimdi az küveti doldurup sıcak bi banyo yaptım. Biraz daha iyi gibiyim.

Bu bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden mi oluyor?
Dün biraz araştırdım, günlük magnezyum ihyiyacını doldurmak çok kolay extradan almaya gerek yok yazıyordu. Doktor randevum ayın 2sinde, hangi form magnezyum almam gerektiğini soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…