2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cümleten günaydın ,ağrıların bir kısmı hareketsizlikten olabilir mi ? Yürüyüş yapmaya başladım başlayalı ağrılarım olmuyor , magnezyum+kalsiyum takviyesi de alıyorum .Sadece fazla ayakta kalmışsam bel ağrım oluyor ama o da uzaninca geçiyor .

28+0 olacak yarın 7 kg ile giriş yapıyorum çok kaçırdım bu ara çok

ben de bunlara çok baktım da acaba daha uzun ayaklı küvetler mi daha rahat olur ona emin olamadım bunlarda bebeği yıkarken iki büklüm kalır mıyız:)

Gunaydın canlarım, aslında kendımı şişmiş hıssedıyorum kılo aldıgımı da dusunuyorum az da olsa ama Baskul hamıle kaldıgım kilodan 2 kılo aldıgımı soyluyor gercı vermıstım hesaplarda hepsını 4 kılo almıs oluyorum 26. Haftamdayım ılk kızımda da boyleydım kilosu azdı yavrumun bu da oyle olmaz ınsallah doktor da kılo ıle ılgılı hıcbırsey soylemıyorkı

Ben hareketsiz kalıyorum işimden dolayı yürüyüşe başlamam gerek artık.. Kullandığım ilaçta yok bazen süt bazen yoğurt yiyorum ama istikrarlı değil 29+0 +7kg.. Bence normal kilo almışız çok değil, ama ben neremden aldım kiloyu bilmiyorum :) Magnezyum, kalsiyum takviyesi ne kullanıyorsun canım?

Ay o çok nelet bişey geçen sabah boğuluyordum kaç saat sesim bile düzelmedi bi daha olmaz inşallah başın yüksek yat bende tekrar etmedi kafayı kaldırıp yayınca
Evet iki yastıkla yatıyorum oda sırtımı ağrıtıyor, rahat uykular bitiyo galiba yavaştan,

Beni de gören kilo almamışsin diyor ama acaba içerdeki mi şişiyor anlamadım. Bunu kullanıyorum doktor önerisiyle.

Eklentiler

• 16348934285722088007668.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 105
ben de bunlara çok baktım da acaba daha uzun ayaklı küvetler mi daha rahat olur ona emin olamadım bunlarda bebeği yıkarken iki büklüm kalır mıyız:)
Evet biraz iki büklüm olacağız ayaklilar da güzel görünüyor , ben de ayaklilar da acaba çok su yerlere saçılır mi suyu al dök vs derken heryeri batirirmiyim diye düşündüm, bir de tehlikeli gibi geldi ayaklı olanlar, emin olamadım.. bu katlanılır olanı dusa kabinin içine sığdırıp orda işimi halletmeye çalışacağım.

Ağrım olmuyor benim pek, temizlik yapıp kendimi çok yorarsam belim ağrıyor sadece ama yürüyüş yapamıyorum. Ne zaman yürümeye kalksam başım ağrıyor, nefessiz kalıyorum yine bayılacak gibi oluyorum. burda gündüzleri hava hala aşırı sıcak sanırım ondan. Akşam da kızım erken uyuyor diye çıkamıyoruz.

Beni de gören kilo almamışsin diyor ama acaba içerdeki mi şişiyor anlamadım. Bunu kullanıyorum doktor önerisiyle.
Ben kilo almıyorum almıyorum derken 2 haftada resmen patlama yaşadım şu anda gün içinde 55leri görmeye başladım, hamilelik öncesine göre +6 kilo, bulantida verdiğim dönemi düşünürsek +8 kilo oldu ama sürekli artıyor anlam veremiyorum, daha önce almazken ne oldu da böyle bir tırmanışa geçti, günde 2 saat yürüyorum, oturup kalmıyorum, hersey şeker testinden sonra oldu,bir anda tatlı krizleri tuttu..dünden beri ekmek makarna pilav bunları artık minimuma çekmeye karar verdim.. Doktor protein ağırlıklı ,kuru bakliyat beslenmeye geç dedi.meyveyi de artık azaltmaya calisicam, ama süt yogurt peynir yumurta ceviz et (kirmizi,kanatli) kurubaklagil, balik sebze bunlardan kısmak yok dedi..

Bende bu hafta kilo aldım hemde 1.5 kg ye yakın ama çok saçma şeyler yedim ya şu an pişmanım ama yine öyle şeyler olsa yerim kim davet ederse etsin gitmeme kararı aldım bir de başkasının yaptığı bir tatlı geliyor sorma

Günaydın. Bu hafta bebeğimin hareketi biraz azaldı sankim önceden güçlü hareketleri vardı şimdi daha bir hafif. Neden acaba keyfi böyle mi istiyor ki

Kilo alma dönemine girdik anladigim kadarıyla, eskiden nasıl besleniyorsam öyleyim ama tartı günlük değişiyor resmen, bir kaç defa tatlı kaçırdım diye bu kadar olmamalı, bu sanirim son trimester atağı gibi birsey..

Günaydın. Bu hafta bebeğimin hareketi biraz azaldı sankim önceden güçlü hareketleri vardı şimdi daha bir hafif. Neden acaba keyfi böyle mi istiyor ki
Merhaba Doktorum bana , bu dönemde en az 10 defa tekme ,hareket duymalısın, onun dışında saymaya gerek yok dedi.

Beni de şeker yüklemesi bozdu. Yüklemeden sonra 6 aydır yemediğim kadar tatlı istedi canım yedim valla pişman değilim. Stres çocuğuma daha çok zarar gayet rahat dolaşıyorum artık sıfır stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…