- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Sağ ve sol kalça ağrısından bende çekiyorum. Senin gibi uyanıyorum hatta hemen ayağımın üstüne basamıyorum her sabah aynı şekilde tekrarlıyor.Gece dönerken aynı ağrı.. Akşam yan uzanıyorum koltuğa aynı şey yine. Sırt üstü yatma dediği için doktor öyle de yatamıyorum. Gündüz iş yerinde oturduğum için bazen bel ağrısı oluyor biraz.Doktora söyleyeceğim belki magnezyum verir bana da
Canım bu satıcının sayfasından daha uyguna yaptırabilirsin emzik zincirini, mavisi de var. Ben bu pembeyi sipariş etmiştim geldiKızlar ben bunları aldım belki sizede fikir olur. Bebek küveti seti 25 TL kuponla beraber 182 liraya geldi
HAMAX EXPRESS Gri Katlanır Bebek Küvet Seti - Fiyatı, Yorumları
HAMAX EXPRESS Gri Katlanır Bebek Küvet Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bibs Colour Kauçuk Emzik - Vanilla 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Vanilla 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bu arada hepsi burada da anne bebek çantası baya indirime girmişMimra Tasarim Bebek Ahşap İsimli Emzik Zinciri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mimra Tasarim Bebek Ahşap İsimli Emzik Zinciri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Magnezyum mu çaresi bilmiyorum bende. Yorumlara istinaden öyledir diye düşündüm bakalım doktorum yarın ne diyecekMagnezyum mudur bunun çaresi? Benim de bu sabah hayatımda hiç ağrımayan yerim ağrıyor. Tamam bel fıtığım var ama sol atka bacağıma ağrı yapardı. Bugun ilk kez sağ iç bacağım ağrıyor, hem de çok. Şimdi az küveti doldurup sıcak bi banyo yaptım. Biraz daha iyi gibiyim.
Bu bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden mi oluyor?
Dün biraz araştırdım, günlük magnezyum ihyiyacını doldurmak çok kolay extradan almaya gerek yok yazıyordu. Doktor randevum ayın 2sinde, hangi form magnezyum almam gerektiğini soracağım.
Tamam canım bakicam teşekkür ederimCanım bu satıcının sayfasından daha uyguna yaptırabilirsin emzik zincirini, mavisi de var. Ben bu pembeyi sipariş etmiştim geldiCoco Shoptr %100 Doğal Ahşap Ürünlerden Bebek Emzik Zinciri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben yaptırdıktan sonra yine indirime girmiş
Bende kullanıyorum ama bilmiyorum çatladım yani ikiz belki de ondandır benim Allahtan Ümit kesilmezBu bizi üzer yapmayın her gün kullanıyorum o kadar para verdim nolur yaptığım zahmete değsin
Kakao yağını nasıl kullanıyorsun. bende aldım çok sert . acaba eritip hindistancevizi yağı ile karıştırsam o zaman biraz daha yumuşak olurmu diye düşünüyorum.Ben katı kakao yağı+ badem yağı+ susam yağı karıştırıp kullanıyorum, ilk bebişimde de bunu kullanmıştım .
Bende çoğu zaman unutuyorum, henüz çatlamadım. İnşallah böyle giderLierac aldım düzenli kullanmadım ama şuan çatlamadım
merhaba, ben de küvet takımından aldım185 tl gibiydi. Hobbylife yaziyor benimkinin üstünde..biz begendik, katlanmasindan dolayı yer kapsamıyor,kuvet 33 litre, kovası da bir bebeği yıkamak için yeterli su taşıyacak kapasitede..alırsanız katlanan yumuşak yerlerikontrol edin ezik var mi diye,yorumlarda okumuştum..üzerine de bebek filesi alacağım ama hepsi birebir uyuyor mu bilemedim..tavsiye ederim gerçekten derli toplu yer kaplamayan kaliteli bir ürüne benziyor..Kızlar ben bunları aldım belki sizede fikir olur. Bebek küveti seti 25 TL kuponla beraber 182 liraya geldi
HAMAX EXPRESS Gri Katlanır Bebek Küvet Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bibs Colour Kauçuk Emzik - Vanilla 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Vanilla 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bu arada hepsi burada da anne bebek çantası baya indirime girmişMimra Tasarim Bebek Ahşap İsimli Emzik Zinciri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mimra Tasarim Bebek Ahşap İsimli Emzik Zinciri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende babyjem katlanabilir küvet aldım filesi de vardı. Emzikte aldım ama karnı tokken verilirmiş zaten.. Ne olur ne olmaz diye elektirikli pompa aldım ben biraz garanticiyimmerhaba, ben de küvet takımından aldım185 tl gibiydi. Hobbylife yaziyor benimkinin üstünde..biz begendik, katlanmasindan dolayı yer kapsamıyor,kuvet 33 litre, kovası da bir bebeği yıkamak için yeterli su taşıyacak kapasitede..alırsanız katlanan yumuşak yerlerikontrol edin ezik var mi diye,yorumlarda okumuştum..üzerine de bebek filesi alacağım ama hepsi birebir uyuyor mu bilemedim..tavsiye ederim gerçekten derli toplu yer kaplamayan kaliteli bir ürüne benziyor..
eemzik ben almayacağım, bu emzik olayı bebeğin açlığını bastırıp meme reddine sebep oluyormus diye okumuştum, gercekten cok guzel çok cici ürünler ben de begeniyorum ama emmesine de engel olacak birsey yapmak istemiyorum göğüs pompasini da ilk aşamada almamaya karar vermiştim, ilk3 hafta özellikle uzak durmak gerekiyormuş.. bakalim evdeki hesap hastanedeki senaryolara uyacak mi?Zor da kalırsak birsekilde temin edilir diye düşündüm..
Ben de bu küvet setini aldım canımKızlar ben bunları aldım belki sizede fikir olur. Bebek küveti seti 25 TL kuponla beraber 182 liraya geldi
Ay o çok nelet bişey geçen sabah boğuluyordum kaç saat sesim bile düzelmediBende reflü başladı, çok zorluyor beni, mide yanması ayrı, gece boğazıma acı sular geliyor öksürerek kalkıyorum tahriş olmuş boğazım, ilk çocukta 9. Ay başlamıştı bu sefer erken oldu
Ben de sanirim heyecanı seviyorumBende babyjem katlanabilir küvet aldım filesi de vardı. Emzikte aldım ama karnı tokken verilirmiş zaten.. Ne olur ne olmaz diye elektirikli pompa aldım ben biraz garanticiyim
Teşekkür ederim gelince bakicam kovanın katlanma yerlerine. Ben file olarak ebebekten aldım gayet uygundu Trendyol a göre 32 lira gibi bir fiyatı vardı. Katlanabilir küvet filesi diye geçiyor. Gerçi yorumlarda gördüm aldığım yer filede hediye ediyormuş bakalım bana gelicekmimerhaba, ben de küvet takımından aldım185 tl gibiydi. Hobbylife yaziyor benimkinin üstünde..biz begendik, katlanmasindan dolayı yer kapsamıyor,kuvet 33 litre, kovası da bir bebeği yıkamak için yeterli su taşıyacak kapasitede..alırsanız katlanan yumuşak yerlerikontrol edin ezik var mi diye,yorumlarda okumuştum..üzerine de bebek filesi alacağım ama hepsi birebir uyuyor mu bilemedim..tavsiye ederim gerçekten derli toplu yer kaplamayan kaliteli bir ürüne benziyor..
eemzik ben almayacağım, bu emzik olayı bebeğin açlığını bastırıp meme reddine sebep oluyormus diye okumuştum, gercekten cok guzel çok cici ürünler ben de begeniyorum ama emmesine de engel olacak birsey yapmak istemiyorum göğüs pompasini da ilk aşamada almamaya karar vermiştim, ilk3 hafta özellikle uzak durmak gerekiyormuş.. bakalim evdeki hesap hastanedeki senaryolara uyacak mi?Zor da kalırsak birsekilde temin edilir diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?