2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebekler zaten maksimum 15 dk da yıkanır çıkar bence hemen iki büklüm kalınmaz sonuçta 1 saat banyo aldirmoruz. O ayaklilari bende düşündüm ama kendime iki iş yaparım dedim su sıçrar etrafa bide yer açısından almak istemedim

Kızlar bide ben doğumda bebeklerimin kordon kanını saklatmayı planlıyorum daha önce yaptıran yada bilgisi olan var mı bu konuda ?

Çok tatlılarrr
Ay çok tatlılar fitilileri ayrıca beğeniyorum güle güle giysin minik
Çok güzeller güle güle kullansın minnak online mi aldın yoksa fiziki görerek mi adres lütfen
Teşekkürler kızlar, erkek kıyafeti aldığım için sürekli kız kıyafetlerine hiç bakmıyormuşum, (alttaki tulumları görerek aldım diğer alt üst olanlar hm, dün internetten aldım bugün geldi)

Kızlar bide ben doğumda bebeklerimin kordon kanını saklatmayı planlıyorum daha önce yaptıran yada bilgisi olan var mı bu konuda ?

Bu konuda kararsızım bozulan da olabiliyormuş , kuzenim arkadaşı saklamış bana da önerdi. Onkim firmasında yaptırmış. Doğum için net fiyat belirlensin bütçeme uyarsa danışacağım.

Bel bacak kalcalar. Bu ara cok agrim oluyor benim de. Genisliyo muyum, yoruluyo muyum bilmiyorum. Sirtustu yatmak iyi degil diye oyle de yatamaiyorum. Don bana don sabaha kadar

Bel bacak kalcalar. Bu ara cok agrim oluyor benim de. Genisliyo muyum, yoruluyo muyum bilmiyorum. Sirtustu yatmak iyi degil diye oyle de yatamaiyorum. Don bana don sabaha kadar
Evet canim sırt üstü yatmiyorum ben de. Fakat gündüz kanepeye uairt üstü uzandigim zaman bile belim tutuluyo kalkmak zor oluyor. Uyku klaitem düştü malesef sabaha kadar en az 10-15 kere dönüp duruyorum. Kalçalarım sızlıyor. Ben kendimi gün içerisinde yormadigim zamanlarda da aynı ağrıları yaşıyorum sanki bebek büyüdüğü için oluyo diye düşünüyorum. Hayirlar olsun insaAllah

kusarken verdiğin kiloları hızlıca geri alman çok normal önceki hamilelikte benim de öyle olmuştu. Ben de ilk aylarda çok hızlı kilo almıştm 20 kiloyu görücem dedim ama benim de şimdi azaldı kilo alışım. Korkma en fazla 5 kg daha alırsın heralde o da toplam 12 13 kg normal alınması gereken zatn

Son aylar çok kilo alınıyor diyorlar 28 den sonra özellikle. Sende öyle olmuş muydu ne kadar alırız bundan sonra?

Son aylar çok kilo alınıyor diyorlar 28 den sonra özellikle. Sende öyle olmuş muydu ne kadar alırız bundan sonra?
6 ayı kac kiloyla dolduryduysak son uc ay da bir o kadar aliniyor diyorlar. Yani 6 bitince 8 kilo aldiysan toplamda 16 kiloyla tamamliyormussun diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…