2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada doktorunuz 4 haftada bir mi çağırıyor yoksa ikiye düştü mü ? Bilhassa ilk haftalarda olan arkadaşlar ben pazartesi günü gidicem 28+2 oluyor sonrasi 32 mi olur 30 mu olur acep ?

Bu arada doktorunuz 4 haftada bir mi çağırıyor yoksa ikiye düştü mü ? Bilhassa ilk haftalarda olan arkadaşlar ben pazartesi günü gidicem 28+2 oluyor sonrasi 32 mi olur 30 mu olur acep ?
Beni Dr 4hafta sonra çağırdı. Ama 32haftada geldikten sonra, artık 2haftada bir geleceksin dedi.

Beni uzun zamandır 3 haftada1 çağırıyor. 3 hafta sonra da şansıma rapor zamanıma denk geldi 2 haftaya ne zaman düşürür bilmiyorum

Bazı hastalıkların tedavisinde yararlanılıyor, donör olarak o kordon kanı kullanılıyor kendi geniyle uyumlu olduğu için farklılaşmamış kök hücrelerden yararlanılıyor.
ben ilk çocuğumda düşünmüştüm. ama bildiğim kadarı ile belli bir yıl saklanıyordu. 10 yıl civarıydı sanırım. sonra vazgeçmiştim. birde tabi fiyatlarıda bayağı yüksek. şimdi fiyatı nedir saklama senesi nedir tekrar bakmak lazım.

Iste ama gunde 500 kalori yakmak da gunde 500 kalorilik daha fazla acikmak demek ya:) yemezsen verilir de o acikmayla basa cikabilecek miyiz benim endisem o. Benim emzirirken bogazini tutamayip alan da cok arkadasim olmustu.
ama iştah yinede hamilelik kadar olmuyor. bende ilk çocuğumda 24 kilo almıştım. 6 ay içerisinde alığım kilodan 1-2 kilo kaldı. tabi ben bebek 40 günlükken işe başlamıştım onunda çok avantajı olmuştu bana. bebekte iş yerimin yakınında olduğundan 2 -3 saate bir emziriyordum.

Gece uyumadan once 1 kase ev yogurdu cok rahatlariyorm gun i cinde mumkun mertebe yogurt ayran kefir tuketmeye bakin ..benim de yogurtla azaliyor kalca agrilarim

En son 27'de gittim. Bir dahaya 32'de gel dedi hem çalışamaz raporu için. Ondan sonra 2 haftada bir giderim sanırım.

Gece uyumadan once 1 kase ev yogurdu cok rahatlariyorm gun i cinde mumkun mertebe yogurt ayran kefir tuketmeye bakin ..benim de yogurtla azaliyor kalca agrilarim
Ben de bunu soyliycektim. Normalde günde bir kase yoğurt bir bardak kefir içerim. Dün dolu dolu iki kase yoğurt yedim (bir kaseyi uyumadan önce) ve kefir içtim. Bu gece sanki ağrılarım daha hafif oldu.

28 haftadan sonra iki hafta da bir cagiriyoruz dedi benim doktorum son ay her hafta dedi

Hamilelikteki kadar iştahlı olunmuyor bence.
Ay iyi hadi inşallah.
İşe hemen başlasam ben de veririm kesin çünkü çalışırken hem hareketliyim hem de insanın aklına yemek okdr çok gelmiyo ama evdeyken kesin anneler gelir kurabiye olur simit olur hadi çay demleyelim denir eminim buna yani önceki çalışmadığım zamanlardan biliyorum=)
Eninde sonunda başlayacağız çalışmaya 40 günlükken benim zor ama 6-7 aylıkken full time başlarım o zaman ben de veririm inşallah.

ben 29+0 da gittim en son, 2 hafta sonrasına Nst ye geleceksin, 4 hafta sonra normal tekrar kontrol var dedi. Yani 2 hafta arayla gideceğim bundan sonra..

Hanımlar kafama birşey takılıyor benim vajinamın alt kısmı yani dış dudakların aşağısı çok acıyor Boyle gerilmiş ve şişmiş sanki içinde su var gibi dolu acıyor bastırınca egzersiz yapınca bacakları açınca falan çok acıyor ellleyincede acıyor bu normal mi ya ikinci gebelik ilkinde olmamıştı orda bir gerginlik var vajinamın aşağı ağız kısmı büyümüş gibi gergin ve rahatsız

Benim ameliyat sonrası 2 hafta bire düşürdü ama benim riskli erken doğum açısından ikiz o yüzden olabilir.

Bende +14 kiloyla yola devam ediyorum bakalım kaç olacam göbek aldı başını gidiyor gören hani bu nasıl ikiz gebelik diyor ama 14 kilo aldım nereye gidiyor anlamadım sadece göbeğe gitmez bence o kadar kilo ama ameliyat sonrası kilo almaz oldum inşallah sorun olmaz

Kızlar 6-9 9-12 aylık yazlık mevsimlik bişeyler almamız gerekir mi doğmadan önce? İndirim varken alayım diyorum ama çok mu erken?

Benim de ikinci gebelik, ilkinde olmamıştı, aynı şişlik bende de var. Bayadır var belki bir aydır falan ama gittiğimde sormayı uunutuyorum doktora, acı yok ama bende, ele gelen şişlik var sanki yağ bezesi gibi anlamadım bende.

Ben de bunu soyliycektim. Normalde günde bir kase yoğurt bir bardak kefir içerim. Dün dolu dolu iki kase yoğurt yedim (bir kaseyi uyumadan önce) ve kefir içtim. Bu gece sanki ağrılarım daha hafif oldu.
Bende ev yoğurdu yiyorum ama her gün istikrarlı gidemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…