2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben sormuştum onu doktora. Aynı şekilde benim de öyleydi. Doktor normal demişti.

Bu arada doktorunuz 4 haftada bir mi çağırıyor yoksa ikiye düştü mü ? Bilhassa ilk haftalarda olan arkadaşlar ben pazartesi günü gidicem 28+2 oluyor sonrasi 32 mi olur 30 mu olur acep ?

20. Haftadan beri 3 haftada bir gidiyorum. En son 28 de gittim 31 de gideceğim.

12 yazıyor, sonrasını ben de bilmiyorum fiyatı biraz fazla Sanırım bütçem yetmezse yapmayacağım.

Progestanı fitil olarak alıyorum, benim de hassaslaştı açıyor. İlaçtan olduğunu düşündüm.

Ben fitil kullanmıyorum da kabız olduğum zamanlar ıkınmaktan mı oldu ki diye düşünüyorum.
dediğiniz şey basur olabilir mi? bende de var. hamileliğin zaten en sıkıntılı durumlarından. ilk hamileliğimde yoktu ama bunda çok erken başladı. böyle yumuşak bir doku. hatta bugün bende bayağı farkettim. sanki büyümüş gibi.

Yok canım bu basur değil, vajinada girişe doğru olan bi yerde.

Bende ev yoğurdu yiyorum ama her gün istikrarlı gidemiyorum işte
Ben sütten ziyade yoğurdu çok istikrarli tüketiyorum. Her gün kesin bir kase yiyorum. Kefiri de iher gün içiyorum. Benim birinci çocuğum karnında kilo almıyordu iki kilo falan doğdu. Aynı seneryoyka karşılaşmamak adina haplarımi saati saatine atıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum. İnsaAllah sağlıkla kucağımıza aliriz

Canım vajinal enfeksiyon olabilir

Kızlar bana da geçen ay oldu dış dudak şişti ve çok acıyordu benim randevum yakındı gittim hemen doktor ucuz atlatmsisin ciddi bir enfeksiyon dedi sizlerde mutlaka doktorunuza danışın
T tulperde bu arada cnm sana çok teşekkür ederim trendyoldan o pijama takımını aldım harika kumaşı falan bayıldım iyimi soylemissin tam benlik

Kızlar şu an e bebeğe geldim ,baby plus Galaxy marka bebek arabasında indirim var ,2 bine düşmüş ek olarak 400 TL hediye çeki veriyor yani araba 1600 e gelmiş oluyor .Kullandım gayet güzel sağlam duruyor biraz düşünecegiz ama ilgilenen olursa bir baksin

Ben aldım baby plus galaxy bebek arabasını ama hediye çeksiz erken almışım sanırım

Aa geldi mi demek.
Ben de emin olamamıştım kalitesinden hemen alayım ben de o zaman
Enfeksiyondan mıymış demek ama ağrı sızı idrarda yanma falan yok olmazsa gideyim ben de doktora.

Aa geldi mi demek.
Ben de emin olamamıştım kalitesinden hemen alayım ben de o zaman
Enfeksiyondan mıymış demek ama ağrı sızı idrarda yanma falan yok olmazsa gideyim ben de doktora.
Çok beğendim ben arkadaşım da aldı oda memnun kesinlikle tavsiye ederim. Doktor ciddi bir enfeksiyon ucuz atlatmissin demişti bana dış dudak şişti su toplamış gibiydi acı vardı bnmkinde ihmal etme ne olur ne olmaz
Arkadaşlar bi konuda aydınlanmam gerekiyor burun aspiratörü nasıl kullanılıyor? Serüm fizyolojik nedir? Tek başına burun aspiratörü işe yaramıyor mu?
Fizyolojik serum bildiğiniz tuzlu su onu sikiyorsunuz burnuna sumugu yumsatiyor sonra aspiratör ile çekiyorsunuz daha kolay çıkartmış oluyor

2000 e aldım canım bende. Bayadır bakıyodum stokları yoktu. Travel demi baktıgın seninde?

Evet travel sistem hoşuma gitti şahsen çek olayı da var çok avantajlı .
Arkadaşlar bi konuda aydınlanmam gerekiyor burun aspiratörü nasıl kullanılıyor? Serüm fizyolojik nedir? Tek başına burun aspiratörü işe yaramıyor mu?

Serum fizyolojik tuzlu su ,aspiratör mantığı pipetle bir şey içermişçesine sümükleri hüpletiyorsun çok tuhaf gelecek ama çok zevk alırdım ben o işlemden

Sağlam bebek arabası biraz büyük ama. Bide elimin alışması lazım katlamaya ve kol ayarını yapmaya

Bakalım ben zevk alabilecek miyim peki gerek var mı kullanılıyormu? Bebek ne zaman sümüklenmeye başlıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…