2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Valla 1 aylıkken başlamıştım sanırsam katı pislikleri de çekiyor önümüz kış lazım olabilir.Cok zevkli bak

Bir aylıktı ben kullanmaya başladım ama ben banyo öncesi fizyolojik serum sıkıyordum aspiratör ile cekmiyordum sıcak su ile kendisi çıkıyordu üç aylik falandi aspiratör u kullanmaya başlamıştım

Burun delikleri ufacık olduğundan küçücük bi sümük kurusu bile olsa nefes almakta zorlanıyorlar, çekmek gerekiyor. Ben kızımda baya erken başlamıştım diye hatırlıyorum. Önce serum fizyolojik sıkıp yumuşatıyorsun sonra aspiratörle çekiyorsun. Kimi doktor zararlı diyor aspiratör için kimisi de kullanılmalı diyor.

L beden aldım inşallah 68 kiloya olur
İndirim kuponum da varmış 109 liraya geldi. Yine bebek yerine kendime alışveriş yaptım

Kalınlığı nasil? Kışlık mı?

Sprey formlar basıncı oldugundan zararlı demişti eczacı bana tek kullanımlık lar dan aldım bebek ıcın gifrer ın otrıbebe kullanmıştım kızımda ama sonra midem kaldırmayın a sarjlı olanlardan aldım foşur foşur cekıyordu

Hemoroidim meme yaptı ve ağrıyo tam 1 haftadır bu geçecek mi yoksa 3 ay bmyle mi yaşayacağım ben

Eki Görüntüle 2938870
Bunu aldım ben. Gelsin bi bakayım beğenirsem, başka çeşitleri de var alırım birkaç tane daha
Ya ne sorucam model cok guzelmis gercekten. Benim aldigim pijama takiminin alt kismi ayni hamile pantolonundaki form varya oyle oglumda pijama takimi degil gecelik almistim hep o yuzden sasirdim seninkide oyle mi alt kismi ?

Biz de bugun annemle bi joker babye gidelm dedik eldiven aldm corap aldm. 0-3 ay giyimi ben tamamlamistm aslnda ama annem 3-6 ay ve begendiklerinden 6-9 ay bile aldi. Insallah kullanabilecegimiz seyler almisizdir bi pamuklu hirka aldk mesela 6-9 ay ozamana haziran olcak diyorm ama annem kullanilir kullanilir diyip aldi. Yanliz penye yelek bulamadm jokerde 2 cesit yelek vardi ve 0-3 kalmamisti internetten bakicam. Muslin ortu aldk, kiraz cekirdegi gaz cikarici diye bisey aldk 38 liraya dusmustu. Bir de havlu aldik. Hm'de de organik pamuk urunlerinde 3 al 2 ode vardi 4lu uzun kollu kisa bacakli ic zibin aldm oradan duz beyaz. Valla bebek icin cikip alisveris yapmak cok mutlu etti beni. Yillardir gidip kendim gezerek alisveris yapamiyodk ztn pandemiden dolayi, cikip gezerek almis olmak bile ayri bi sevindirmis olabilir:)

L beden aldım inşallah 68 kiloya olur
İndirim kuponum da varmış 109 liraya geldi. Yine bebek yerine kendime alışveriş yaptım
Ben şuan 88, kiloyum 2xl aldım bı tık bol ama dha iki buçuk ayım var alt kısmı belden lastikli o yüzden ayarlarım dedm üstte göbek her türlü tutar zten güzel günler de kullan cnm bnm indirim yoktu 140 aldim
Kalınlığı nasil? Kışlık mı?
Hayır kışlık değil ama çok kalın bsey almayın zten arkadaşlar ben kızımı da Kasım ayında doğum yaptım onlrada ince böyle doğum sonrası zten ter basıyor insana e hastanede mübarek kaloriferleri köklüyor hiç usumuyorsun
Bir kere otribebe alın sonra boşalan şişeleri asla atmayın güzel kaynatın sterilize olsun die eczaneden bildiğiniz serum alın şırınga ile onlara doldurun çok tasarruflu oluyor yoksa öbür türlü para yetişmiyor asla pahalı da
Eki Görüntüle 2938870
Bunu aldım ben. Gelsin bi bakayım beğenirsem, başka çeşitleri de var alırım birkaç tane daha
Bende aynı modeli aldım öbür modeller bir türlü içime sinmedi pijamanin tek sol tarafı lastikli öbür tarafında yok üstte hiç lastik ayalarlama yeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…