2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynisi bana olsun ama benim şişkinlik sağ tarafından taraftaydı.. Bende oyle siddetli bir acı yok yalnız sadece aynada farkettigim bir doluluk durumu vardı.. Iki gun önce doktora gösterdim.. Bir sey yok rahat ol dedi.. Enfeksiyon ya da iltihaplıkbir durum yok deyince rahatladım.. Bence siz de bir kontrol ettirin.. Kafanızı takmazsınız en azindan..

Kızlar günaydın
Miniğimin odasına halı perde avize sipariş verirken, gece lambası olarakta lambader ekledim. Sizce ne renk ışık takmalıyım ona? Kırmızı mı? Ve normal avizesine beyaz mı, sarı ışık mı? Bence önemli bunlar da

Ya ne sorucam model cok guzelmis gercekten. Benim aldigim pijama takiminin alt kismi ayni hamile pantolonundaki form varya oyle oglumda pijama takimi degil gecelik almistim hep o yuzden sasirdim seninkide oyle mi alt kismi ?
Görüntüde sadece bel kısmı lastikli gibi hamile formunda değil sanki daha gelmedi görmedim ama resimlerde öyle. Ben zaten lohusalıkta giyicem karnı kaplayanları giyemiyorum zaten bunaltıyor beni.

Çocuk odasında sarı ışık olması daha iyi diye biliyorum.

Görüntüde sadece bel kısmı lastikli gibi hamile formunda değil sanki daha gelmedi görmedim ama resimlerde öyle. Ben zaten lohusalıkta giyicem karnı kaplayanları giyemiyorum zaten bunaltıyor beni.
Aldigim takim logusa takimi die gecio aslinda ama alirken farketmemistim bende logusalikta giyicem die planliyorum umarim rahat ederim

Ayyy gule gule kullansin saglikla insallah bende esim ve annemle gidip aldik herseyini sanirim anne modelleri boyle

Haziran akşamlarında giydirirsiniz hırkayı serin olur daha zaten, bi de erkek bebek hemen irileşiyor 6 aylıklar belki hazirana bile olmaz
Ben son kışlığı nisana göre ayarlicam. adanada mayısa kalmaz havalar ısınır hemen.

Aldigim takim logusa takimi die gecio aslinda ama alirken farketmemistim bende logusalikta giyicem die planliyorum umarim rahat ederim
Edersin canım güle güle giyelim inşallah
Ben kızımda aldıklarımı sadece doğumdan sonra kısa bi süre giydim, lohusalık bile bitmeden eskilere geçmiştim.. bu sefer parçalanıncaya kadar giyicem inşallah 3.yü düşünmüyorum

Aminn hepimiz saglikla mutlulukla inslalahhh 3. Yu allah isteyene versin ben bidahaki kontrolde doktorumla konusmayi dusunuyorum baglatmak istiyorum ama kesin karar vermedim henuz hayirlisi bakalim.

Aminn hepimiz saglikla mutlulukla inslalahhh 3. Yu allah isteyene versin ben bidahaki kontrolde doktorumla konusmayi dusunuyorum baglatmak istiyorum ama kesin karar vermedim henuz hayirlisi bakalim.
Ben hep 3 çocuk istiyordum ama bu gebelikte çok sıkıntı yaşadım, bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkum. zaten yaşım yetmeyecek gibi
Ama bağlatmak çok ciddi bi karar iyi düşünmek lazım canım. Benim kuzenim 2 kızdan sonra bağlatmıştı şu an çok pişman belki 3.yü yapsam erkek olurdu diye.

Evet hakkaten ciddi bir karar ama canim zaten kismetse 1 oglum 1 kizim olacak hani cinsiyet icin bir istegim olmaz bide esimde de bende de ne var biliomusun gulme ama 3. Erkek olursa kiz yanliz kaldi diyip bidaha deneriz 4 5 o is uzar gider hahahahah allah bilipte verdi sanirim 1 kiz 1 oglan hahahahahah

He zaten benimde yasim yetmez merak etme 40 imdan sonra da cok zor anam allah isteyene tez vakitte nasib etsin

Benim oğlan da benden çok kızın sesini duyuyordur
Doğunca kıza söyleticem ninnileri

Şarjlı hangi marka almistiniz? Cogunun yorumunda uclari cok genis yenidogana uygun degil vs denmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…