Uyku tulumu meselesini ben de epeydir araştırıyorum ama tog değeri açısından bir sonuca varamadım. 1.0 tog mu 2.5 tog mu alınmalı diye bakıyorum, attığınız linklerden 0/6 ay olanı 2.5 tog, yani soğuk evler için, diğer owli olan ise daha ince.. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa, ben de yardım isterimKızlar şu iki uyku tulumu kullanışlı mı sizce? Sipariş verdim ama iptal edebilirim.
0-6 ay olarak şunu aldım: https://ty.gl/94rwz0rjx7
0-36 ay olarak da başta kundak sonra bacakları falan çıkan yenidoğandan 3 yaşa kullanılabilecek şunu aldım, kuponu da var: https://ty.gl/q82rkmqxqx
Yazlık derken kollarında etiket oluyor ya güneş ve kar simgesi onu kastediyorum. Benim ilk aldıklarım hep güneş simgeliymiş meğerYazlık derken birkaç örnek atsaydın merak ettimTakımların altına zıbın giydireceksin zaten, battaniyeye de sarıyoruz ilk aylar, evler de sıcak birşey olmaz bence. Yelek tarzı kalın bir şey de alabilirsin üstlerine
Sonuçlarım çıktı doktorla görüştüm . 85 çıktı özel diyet yapmama gerek yokmuş çok sevindim. Dün akşam hamburger ve kazandibi yemiştim ondan korkuyordumBana 75lik yapmışlardı canım, açlıkta baktılar. Epidural normal doğumu araştırmıştım 4 cm açılmadan sonda belden iğne yapıyorlar ve ağrı durumuna göre ağrı kesici veriyorlar. Benim hastanemde var mı daha sormadım. Fiyat sordun mu epiduralli olunca kaç tl fiyat farkı koyuyorlar?
0-6 ay alman işine yarar belki canım. Diğeri için acele etme bence. Şimdi ilkini kullanınca bir tecrübe edineceksin neyi alıp neyi almiyacagini bilirsin ona göre alırsın sonra .Kızlar şu iki uyku tulumu kullanışlı mı sizce? Sipariş verdim ama iptal edebilirim.
0-6 ay olarak şunu aldım: https://ty.gl/94rwz0rjx7
0-36 ay olarak da başta kundak sonra bacakları falan çıkan yenidoğandan 3 yaşa kullanılabilecek şunu aldım, kuponu da var: https://ty.gl/q82rkmqxqx
1 tog yeterli benceUyku tulumu meselesini ben de epeydir araştırıyorum ama tog değeri açısından bir sonuca varamadım. 1.0 tog mu 2.5 tog mu alınmalı diye bakıyorum, attığınız linklerden 0/6 ay olanı 2.5 tog, yani soğuk evler için, diğer owli olan ise daha ince.. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa, ben de yardım isterim
Benim doktorumda yapıyorsa bende isteyeceğim epidural, iğne kısmından korkuyorum biraz :) Daha erken canım 36.haftada bile baş aşağı dönen varSonuçlarım çıktı doktorla görüştüm . 85 çıktı özel diyet yapmama gerek yokmuş çok sevindim. Dün akşam hamburger ve kazandibi yemiştim ondan korkuyordumçok şükür sevindim. Bana normal doğum 3250 epidural normal 4000 bin fiyat verildi . Bunlar zamlanmiş yeni fiyatlar. Sigortalı fiyatı. Dediğin gibi canım 4 cm açılmadan sonra iğne yapılıyor Muş belden. Doktoruma sordum öneriyorum dedi 23 yıldır yapıyoruz hastanemizde hiç bir sıkıntı olmadı. Doğumlar çok rahat geçiyor dedi. Benim bebek daha baş aşağı dönmemiş kaç haftaya kadar dönecek ?
Fiyat farkı neden o kadar çok ki.Sonuçlarım çıktı doktorla görüştüm . 85 çıktı özel diyet yapmama gerek yokmuş çok sevindim. Dün akşam hamburger ve kazandibi yemiştim ondan korkuyordumçok şükür sevindim. Bana normal doğum 3250 epidural normal 4000 bin fiyat verildi . Bunlar zamlanmiş yeni fiyatlar. Sigortalı fiyatı. Dediğin gibi canım 4 cm açılmadan sonra iğne yapılıyor Muş belden. Doktoruma sordum öneriyorum dedi 23 yıldır yapıyoruz hastanemizde hiç bir sıkıntı olmadı. Doğumlar çok rahat geçiyor dedi. Benim bebek daha baş aşağı dönmemiş kaç haftaya kadar dönecek ?
Fiyat farkını bizde anlamadık neden o kadar çok var. Eşim sordu hatta neden böyle diye hastanenin yeni fiyatları bu şekilde elimizden bişey gelmiyor dendi. Açıkçası bende bilmiyorum doktorumun bana dediği 4 cm açılmadan sonra yapıyoruz iğneyi dedi .Sancısız dogurabilicegimi söyledi. Benim ilk gebelik olduğu için bir bilgim yok bu konulardaFiyat farkı neden o kadar çok ki.
Bir de sana uygun olup olmadığına doğum anında karar veriliyor, açılman hızlıysa yapmıyorlar
Ben sancıdan dayanamayacak duruma geldiğimde yapılmasını istedim ama açılmanın hızlı olduğunu epidural yaparsak doğumu yavaşlatabileceğini söyleyip yapmadılar.
Ben ebebeğin meşhur kundagini aldım bir tane memnun kalırsam yine alırım . Gözüme baya küçük gözüktü çünküBir de yenidoğan için uyku tulumuna gerek var mı bilemedim zaten battaniyeyle kundak yapılabilir, henüz dönemedikleri için üstünü açma durumu da olmaz, kollarını çıkarır en fazla. 4-5 aya kadar da yaz geliyor kullanılmaz.
Bence diğer kış için yaşına uygun olanını almak daha mantıklı.
Fiyat farkını bizde anlamadık neden o kadar çok var. Eşim sordu hatta neden böyle diye hastanenin yeni fiyatları bu şekilde elimizden bişey gelmiyor dendi. Açıkçası bende bilmiyorum doktorumun bana dediği 4 cm açılmadan sonra yapıyoruz iğneyi dedi .Sancısız dogurabilicegimi söyledi. Benim ilk gebelik olduğu için bir bilgim yok bu konularda. Kim ne derse dinliyorum .
Ay kayınvalidem çocuğu kundakliycam diyorum bişey diyemiyor tuhaf tuhaf bakıyor. Kesin ben bir yere gidince kendi bildiğini okur. Benim yanımda anne baba ne derse o diyor karışmam diyor bakalım
Hepimiz öyleydik canım
İlk gebelik hatta ilk annelik tecrübesizlik gerçekten.
Ben de herkesi dinlerdim herkese de tamam derdim ama yine kendi bildiğimi yapardım
Özellikle kayınvalideme karşı
Bunları genelde kaynanalar söyler sizde tersi olmuşAy kayınvalidem çocuğu kundakliycam diyorum bişey diyemiyor tuhaf tuhaf bakıyor. Kesin ben bir yere gidince kendi bildiğini okur. Benim yanımda anne baba ne derse o diyor karışmam diyor bakalımBirde şey dedim çocuğun 40 i çıkana kadar adetli olan varsa gelmesin bana ziyarete dedim . Ya ben olursam diyor bana
Çatına bakacaktır, normal doğuma uygun olup olmadığına.Benim hastanem normal doğuma 4000 TL, epidural istersem +1000 TL, zorunlu sezaryen 5500 TL buna ek epidural ya da spinal olursa +700 , isteğe bağlı sezaryen 7600 TL epidural yapılırsa +700 fiyatlarını verdi. Ben doktoruma normal doğum istiyorum dedim ona 37.haftada bakarız dedi. 37.haftada neye bakacak anlamadım
Aynen biz de almadık. Yenidoğana uyku tulumuna gerek yok bence en erken 1 yaş uygun zaman diye düşünüyorum. Kundak battaniyeden aldık bizBir de yenidoğan için uyku tulumuna gerek var mı bilemedim zaten battaniyeyle kundak yapılabilir, henüz dönemedikleri için üstünü açma durumu da olmaz, kollarını çıkarır en fazla. 4-5 aya kadar da yaz geliyor kullanılmaz.
Bence diğer kış için yaşına uygun olanını almak daha mantıklı.
Benim doktorumda epidural normal dogum yapariz dedi agriya dayanamazsan. Prenses dogum diye geciyor. Belden igne yaparak alt tarafini ugusturuyorlar boyleylce sanci cekmiyorsun 10 cm olana kadar ve ikinman gereken zamanlari basinda durup seni yonlendiriyorlar ozetle agrisiz normal dogum ama eksileri nedir bilmiyorum tabiKızlar şeker yüklemesi yaptırdım doktorum bütün gebelerden istiyormuş . 50 lik glukoz içtim 1 saat aç bekletip sonra kan ve idrar aldı birde 3 aylık gizli şekerime bakılacak. 1 buçuk saat sonra sonuç çıkacakmış bekliyorum. 50 lik yapılınca açlık bakmıyoruz dedi sizde bakildimi? Birde ikinci doğumu olucak anneler epidural normal doğum nedir ? Belden iğne yapılıyor dedi 5 6 santim açıldıtan sonra . Fiyatlandırma bölümü söyledi. Bir bilginiz varmı ?
Olabilir valla tersi nerden aklıma geldiyse söyledim. Bişey demiyorBunları genelde kaynanalar söyler sizde tersi olmuş
Benimki bebeği tuzlamak istemiştiizin vermedim.
Bi de yenidoğan bebek yıkanmaz doktor banyo yaptırmayın dedi diyorum hemen ertesi gün yıkamaya kalkmıştı.
Bi de sarılık olmasın diye şekerli su vermeye kalkmalar falan daha neler neler, bebekle onu yalnız bırakamadım hiç
Hastaneler uçmuş bilerekte indirim yapmıyorlar çünkü dogurmaktan başka çaremiz yok eninde sonunda bir şekilde dogurucazBenim hastanem normal doğuma 4000 TL, epidural istersem +1000 TL, zorunlu sezaryen 5500 TL buna ek epidural ya da spinal olursa +700 , isteğe bağlı sezaryen 7600 TL epidural yapılırsa +700 fiyatlarını verdi. Ben doktoruma normal doğum istiyorum dedim ona 37.haftada bakarız dedi. 37.haftada neye bakacak anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?