2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben 2 aydır ugrasıyorum canım meme sorunu ile ödem yapmış muhtemelen senin de oyle olabılır bence ultrasona gir kafan rahatlasın benım odemın dısında damar tıkanıklıgı da olmus, ultrason olmasaydı anlasılmayacaktı kan sulandırıcı ıgne de basladı lar hemen zaten coraspin ıcıyordum

Çok teşekkür ederim cevabın için, umarım önemli bir şey değildir, ben de geçer diye düşündüm, bekledim ama hala ağrım var, memede o bölgede sertlik de olunca endişe ettim açıkçası,yarın Dr ile görüşüp genel cerrahiye gitmeye çalışayım o zaman

Ya kızlar siz oda yaptınız mı bebeğe park yatak var ama kendi odasına da bazıları al yatak falan diyolar eee şifonyer de lazım illaki napcan kafam karıştı

Ya kızlar siz oda yaptınız mı bebeğe park yatak var ama kendi odasına da bazıları al yatak falan diyolar eee şifonyer de lazım illaki napcan kafam karıştı

Ben oda yapmadım. Hem kiradayım hem yerim yok.
Ahşap beşik ve şifonyer aldım. Daha sonra beşikte yatamazsa yatak düşünürüm.

Bugün açlık 70 çıktı, 3 aylık şekerimde normalmiş. Çarpıntı neden gerçekten anlamadım.
30 olunca 7 doluyor 8 e basiyorsun ama tam 7 aylik hamileyim deniyor.
Yediklerine dikkat et biraz mesela beyaz ekmek yeme kahvaltida domates salatalik peynir sut tuketmeye calis bak vakalim carpintin gene oluyor mu ?
Evet bugün öyşe beslendim biraz azaldı ama bu seferde açım sürekli. Karnım kazınıyor
Benimde çarpıntım yemek yedikten sonra oluyor nabzım 110 a kadar çıkıyor doktoruma ne desem normal hamilesin diyor
Ferritin 4 çıktı hgb normal ama belkide kansızlıktan, doktorlar banada bişey demiyor. Ama gerçekten fenalık geliyor yedikçe, yemesemde açlıktan başım dönüyo

Aynen amelyat sonrasi bi sure titremek normal o amelyathanedeki soguktan oluyor. Sonrasinda hemen duzeliyosn evde emzirirken uzun kol gecelik batar mi bilmiorm aslinda cok begenmistm o suwen geceligi.

Ben kendi odasina yatak ve sifonyer aldm. Esyalari icin ztn gerekiyodu bi dolap. Geceleri benm yanimda yatar ama gunduz kendi odasindaki yatakta uyutup odasina alistirmak gerekirmis diyolar. Oyuzden besigi de smdiden siparis verdm.

Biz yaptık kendisine oda. Şifonyer, dolap ve montessori yatağı var. Odasına eşyalarını da dizmeye başladık dolabı doldurdu battaniyeleri giysileri yani mecbur kalınıyor dolap falan almaya. Onu almışken takım almak kârlı olduğu için yatak da var mecbur zaten yatağı da ince bazalı aldım depolama alanı artsın diye. 8 aya kadar da bizim odada yatırmayı düşünüyorum, gündüzleri alışsın diye kendi odasına yatırcam. Bizim odada uyuyabilmesi için de anne yanı olan ve sallanabilen park yatak aldık, katlayıp kaldırırız bazaya sonra işimiz bitince onu da.

Ben oda yapmayacağım simdilik. Bir park yatak almayi düşünüyorum. Onun dışında yatak odamdaki tuvalet aynasinin altindaki dolap 2 katli gibi onu ve cekmecelikteki bir cekmeceyi bebegin esyalarina ayıracağım. O yuzden simdilik sifonyer de almayi düşünmüyorum. Bakalim yetmezse o zaman düşünürüz

Wala canim benimde 3 aylik sekerim normal cikiyordu. Kanda her ay seker bakiliyordu heosi normaldi ama yuklemede cikti seker. Ben sadece cok acikinca yada canim biseyi cok cekince azicik gecikse yemem elim ayagim titrio

Rabbim sana en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle tatlı mı tatlı bebisler versin

Evim 2+1 oda yapmadım ama abisinin dolapları fazlaydı onlardan birini boşalttım.Simdilik park yatak ile yanımızda duracak sonrası Allah kerim.Ya abiyle aynı odada kalacaklar odayı ona göre düzenleyecez ya da tasinacaz park yatak varsa başka yatağa şu an için gerek yok .Odasi olacaksa yer varsa şifonyer alman gerekebilir zira minik eşyalar için kurtarıcı ya da dolap içine düzenleyici alıp o şekilde de yerleştirirsin

Wala canim benimde 3 aylik sekerim normal cikiyordu. Kanda her ay seker bakiliyordu heosi normaldi ama yuklemede cikti seker. Ben sadece cok acikinca yada canim biseyi cok cekince azicik gecikse yemem elim ayagim titrio
Demek ki varmış gibi diyet yapmak lazım artık. Ben yüklemeyi unutmuşum yapmadım. Şimdi kestim artık şeker ekmek pirinç ne varsa. Yedikçe fenalık geliyor. Size de diyet mi verdiler?

Allah en hayırlı zamanda tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

İnşallah sizin de en kısa zamanda olur. Çocuk tamamen Allahın bir nasibi. Olacak olan her türlü oluyor, bende dış gebelik geçirdim. Biraz zordu süreçler ama nasipte varsa oluyor. Stres yapmayın o çok etkiliyor.

Demek ki varmış gibi diyet yapmak lazım artık. Ben yüklemeyi unutmuşum yapmadım. Şimdi kestim artık şeker ekmek pirinç ne varsa. Yedikçe fenalık geliyor. Size de diyet mi verdiler?
Evet bana diet verdiler. Asiri net uyabildigim soylenemez ama dikkat etmeye calisiyorum bazen canim asiri tatli istiyor dayanamiyrom yiyorum mesela. Bende carpinti seklinde degil ama ciktiginda halsizlik oluyor cok fazla. Az az sık sık yiyin bence

Rabbim yaşadığın üzüntüyü ins gene bir saglikli evlatla unuttursun ins duamız her daim evlat isteyen herkese ins sende buralara yazacaksın hamileliğimi doğumunu ins Allah sevindirsin

Biz daha yapmadık. Anne yanı yatağı aldık. Bir oda yapmayı düşünüyorum kiradayis bebek odası yapicagim oda küçük. Neyi nereye koyacağımi düşünüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…