2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya kızlar siz oda yaptınız mı bebeğe park yatak var ama kendi odasına da bazıları al yatak falan diyolar eee şifonyer de lazım illaki napcan kafam karıştı
Ben oda yaptım canım. Büyüyebilen yatak ve 3 kapılı dolap aldım. Eşyalarını yerleştirdim. Kendi odama da beşik koydum.. Gündüzleri kendi odasında yatırmayı düşünüyorum, odasına alışır diye. Geceleri yanımda beşikte 6-8 ay kadar yatar. Benim odam küçük zaten

Ben oda falan yapamadım valla evde yer yok Zaten kirada oturuyoruz. 2 sene sonra ekonomi biraz normalleşirse ev alma planımız var. O zamana kadar park yatak ve şifonyerle idare edeceğiz. 2 yaşına kadar imkanınız yoksa oda şart değil diyor uzmanlar. Ben de süslü bir oda yapmayı çok isterdim insan özeniyor Ama şartlar şimdilik böyle maalesef.

Allah istediğiniz zaman size hayırlısıyla evlat versin. Ben de bir dış gebelik geçirdim, çok kötü bir dönemde eşim askerde ben evde tek başıma hastane hastane gezdim, annanem de dış gebelikten vefat etmişti. korkudan 1 sene çocuk düşünemedik, sonra 1 sene boyunca da biz istesek de olmadı eşime infertilite tanısı dahi kondu. Tam herşeyden vazgeçtik bundan sonra 2 kişi olarak hayatımızı yaşayalım diye planlar kurup uygulamaya başlarken bu haberi aldık gerçekten mucize gibi oluyor. Sonra bu hamileliğimde bile ilk aydan bi doktor kürtaj olmalısın yine dış gebeliğe benziyor dedi onu dinlemedim, 3.ayda da kanamam oldu başka bir doktor düşecek bu dedi. 8.aya girdik, hala da kucağıma alana kadar güvende hissedemiyorum tüm bu hazırlıklar boşa gidecek diye korkuyorum Rabbim bir daha kimseye hem hiç hem de tekrarını yaşatmasın hamilelik kayıplarının... size de en hayırlı zamanda versin inşallah

Bende anne yanı alıcam başkada birşey almıcam şuan, oğlumun dolabında biraz yer açtım, bu şekilde idare edicez. Herkes istiyor çocuklarına oda yapsın, yerleştirsin ama şimdiki evler malesef kibrit kutusu, büyüklere maddiyat yetmiyor, biz abimle oturma odasında kanepelerde yatarak büyüdük, kıyafetlerimizi ya televizyon dolabı altında ya da vitrinin alt dolaplarında olurdu eksik Bi çocukluk geçirmedik çok şükür, hepimiz öyleydik, şimdi şartlıyoruz kendimizi beşik, anne yanı, oda takımı, durumu olan yapsın olmaynanda kendini zorlaması zaten doğum, bebek başlı başına Bi masraf

Kızlar ben bir salaklık yaptım da yeni fark ediyorum. Ebebek'ten yazın gidip biraz alışveriş yapmıştık. Yenidoğan kıyafetleri de hep yazlıkmış bilmeyince insan anlamıyor işte. Zaten ilk ay bir yere gidilmez bunları evde giydirsem çocuk üşümez değil mi? Şimdi evler hep kombili zaten. 5'li hastane çıkışı almıştım o da yazlıkmış Gidip birkaç tane kışlık yenidoğan takım almayı düşünüyorum. En azından hastane için onları götürürüm yanımda. Olmazsa kat kat giydiririm. İlk gebelikte insan çok cahil oluyor

Yazlık derken birkaç örnek atsaydın merak ettim Takımların altına zıbın giydireceksin zaten, battaniyeye de sarıyoruz ilk aylar, evler de sıcak birşey olmaz bence. Yelek tarzı kalın bir şey de alabilirsin üstlerine

Y yldz1725 canım bende 5aylık kayıp ettim bebeğimi sonra düşüklerim oldu artık istemiyorum dediğim de geldi bebeğim hala kayıp etme korkusu var ve Bi çorap bile alamadım bebeğimerabbim en kısa zaman da sanada nasip etsin nur topu gibi bir evlat inşallah sende bize dua et sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi

Civilde çok güzel kadife yumuşacık yeni doğan takımları zıbın ları var orayada bak

Hic sorma ben de e bebekten birkac ay once internet sitesinden birkac kıyafet siparis etmistim. Aralarında iki tulum takimi almisim capraz fermuarli ve fermuarlar bacagin tamamina kadar inmiyor. Annem gorunce kizim bunlar kullanışsız sen bunlari alt degistirirken nasil çıkarıp giydirmeyi planlıyorsun deyince uyandim. Ama iade süresini de kacirdim oyle kaldi insan acemi olunca bilemiyor

Canım ben de geçen sene 6bçk aylık kaybettim, 27+4de doğmuştu 1 hafta küvözde kaldı. Ama bu hamileliğimde ne kdr korkularım olsa da onları dinlememeye çalıştım. Daha 5. ay gibiydi küçük küçük bişeyler almaya başladım iç zıbın gibi. Şimdi çok şükür 29 haftayı bitirdim artık bebek odası siparişini bile verdim. Korkular negatif enerjiler etkiliyo insanı inanıyorum. Sen de böyle yapma lütfen, al her şeyini. Kavuştuğunuz günü hayal et, güzel şeyler düşün. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kimseye Allah böyle bir acıyı yaşatmasın hele bir kere yaşayana bir daha yaşatmasın.

G

Çok yeni doğan stoğu yapma derim .Zaten 1 ay dolunca giyemeyecekler hızlı büyüyorlar .İç gömlek ayrı bulabilirsen o şekilde tamamlayabilirsin

Ben de öyle yaptım iki kat giydireceğim yapacak bir şey yok
Kışlıklar da kadife onları da sevmiyorum pamuk değil .

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım doktorum bütün gebelerden istiyormuş . 50 lik glukoz içtim 1 saat aç bekletip sonra kan ve idrar aldı birde 3 aylık gizli şekerime bakılacak. 1 buçuk saat sonra sonuç çıkacakmış bekliyorum. 50 lik yapılınca açlık bakmıyoruz dedi sizde bakildimi? Birde ikinci doğumu olucak anneler epidural normal doğum nedir ? Belden iğne yapılıyor dedi 5 6 santim açıldıtan sonra . Fiyatlandırma bölümü söyledi. Bir bilginiz varmı ?

Canım o aldıklarını giydirirsin üstüne yeni doğan alt üst pijama takımı giydirirsin . ,Zaten bebek var diye evlerde sıcak olur. Uyku tulumuydu , battaniyeydi örtülecek zaten bebek üşümez

Çok haklısın kötü düşünmek kötüyü çekiyor belkide bişeyler almaya başlasam onlara baktıkça dahada heveslerinirim bebeğimi içinde hayal etmek ayy çok güzel Allah razı olsun senden beni en iyi sen anlarsın rabbim bidaha öyle acılar yaşatmasın bizede hiç kimseyede bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım insallah ❤

Bana 75lik yapmışlardı canım, açlıkta baktılar. Epidural normal doğumu araştırmıştım 4 cm açılmadan sonda belden iğne yapıyorlar ve ağrı durumuna göre ağrı kesici veriyorlar. Benim hastanemde var mı daha sormadım. Fiyat sordun mu epiduralli olunca kaç tl fiyat farkı koyuyorlar?

İhtiyaç varsa 0-6 ay güzel al bence.
0-36 ay olan çok gerekli mi bilemedim almasanda olur

owli uyku tulumunun methini duydum kundak zaten o, ben de almayı düşünüyorum. Ama owli alınca bir daha öbür 0-6 aya ihtiyaç var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…