2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
tuzlama fikrine karşı değilim çünkü gerçekten ter kokusunu önlediğini düşünüyorum. Beni tuzlamışlar, ve bunu burada itiraf ediyorum arkadaşlar kusura bakmayın=) hayatımda bir gün deodorant kullanmadım ve bir gün bile ter kokmadım. Hep anneme kardeşime arkadaşıma sorardm kokuyo muyum kokuyo muyum diye lisedeyken fln kokmuyosun derlerdi=) Şimdi de spordan gelirim ter içinde mesela, eşim bunca yıllık evliyiz hala inanamıyor nasıl olduğuna ama ter kokmuyorm arkadaşlar. Bilmiyorum genetik midir çünkü annem de hiç deodorant kullanmaz o da hiç kokmaz ama tuzdan da olabilir neticede ikimiz de tuzlanmışız. Kardeşim erkek onun da ter koktuğuna şahit olmadım da deodorant kullanır mı ya da spor sonrası okdr dibine girip koklamadım tabi o kdr ayrıntıya hakim değilim ama tabi ki o da tuzlanmış. Annem tuza çok inanıyo=)

Owliyi ben de istiyorum indirime girer mi diye beklyrm kupon ne kadar var al bence bunu alınca diğerine pek gerek yok bence

Benim aldığım bu değil ama bebeği sarma özelliği olan battaniye diyebilirim

Ben korkuyorum da, sen cesaret verdin biraz bana

40 ina kadar gelmemeli haram sayılıyor bizde .
Kv tarafında da adetli ya da çocuğu olmayan kadın 40ı çıkmayan bebeğe bakmazmış ben bunu bilmiyordum. Kızım doğduğunda kvdeyiz oraya misafirler geliyor falan. Herkes bebekle ilgileniyor ama bir kadın hiç bakmadı. Sonra eğildi kulağıma yanlış anlama diyor benim çocuğum olmuyor da ondan bakmıyorum bebeğine dedi şimdi baksam laf ederler dedi, ay içim bi cız etti çok üzülmüştüm.

Bunu ilk kez duydum. Bakınca ne oluyormuş peki? Benim bildiğim adetli kadın bebeği görmeye gelirse bebeğin yüzünde sivilce gibi alerjiye benzer şeyler çıkıyor ve bu bir sene sonra anca gidiyor. Benim en küçük kardeşime olmuştu annemin dediğine göre yengem gelmiş eve. Çileli bebek derler.

Amin inşallah sağ Salim doğsun tüm yavrular hiçbir anne evlat acısı yaşamasın

Amin inşallah Rabbim evladınızı bağışlasın

Psikolojim çok bozuk maalesef stres yapmadan duramıyorum Allah büyük

Ya yanlis anlama her bolge insaninin kendi adetleri vardir tabi ama adetli kadina bu kdr pis muamelesi yapilmasini dogru bulmuyorm. Delinin biri zamaninda kotulemis adetli kadini uzerlerine yapismis. Nedir bu adetin bukdr onemi anlamiorm sanki gunahkar oluyo adet goren kadin

Benim kızımın da yüzünde sivilce gibi şeyler çıkmıştı bir aylıkken, o kadar çoktu ki yüzü görünmüyodu onlardan her yerini kaplamıştı ama alerjidenmiş.

Kızlar bu tuzlama işi cok sakat bebekleri ölüme bile götürüyormuş
Sakın ha denemeyin

Aman sakın ha. Tuz bebekteki suyu çekip dehidrasyona yol açabilirmiş.
Ben sadece adet yerini bulsun diye, banyo yaptırdığımız suya bi çimdik tuz atmıştım o kadar da gönülleri olsun diye
Canım sen yazmışsın zaten
Cok tehlikeliymis
Bunu yapmayın
Sarı örtünün ne zararı olur kırmayz boyle
Şeylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…