2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kalça felcini bende yaşıyorum

AA tamam cok tesekkur ederim yok gergin vs degil karnim olursa zaten beklemem giderim. Yatmak ne mumkun evde yaramaz bir sipam var ama is vs yapmam hayatta esimde dio atla ustunden gec erkek milleti iste evi bok goturse umru olmaz anca solicen onu yap bunu yap die de oyle yapar yine kotunun iyisi

Ayni benimki ne gerek var kendini yoruyorsun boswer diyor

Kalça felcinden bende de var çivi çiviyi söker diye yürüyorum ama bir gün kilitlenip kalacam bir yerde
Bir cok kisi yasadigina gore gatet normal surecler demekki sadece aglanmak kaliyor bize az kaldi ha gayret.
Kizlar o degilde bende acaip bir korku basladi iki cocuga yetebilecekmiyim ev isi vs yapabilcekmiyim vs vs kafamda deli sorular

Benimkiler de bu

Eklentiler

• 5C63DB41-B58C-4E5E-ADC2-2ECECFDF8269.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 38
  • AC64E925-3917-41BB-A6E1-28D8B1A5CC4C.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 40
32.haftaya bende +9 la giriyorum

Bir cok kisi yasadigina gore gatet normal surecler demekki sadece aglanmak kaliyor bize az kaldi ha gayret.
Kizlar o degilde bende acaip bir korku basladi iki cocuga yetebilecekmiyim ev isi vs yapabilcekmiyim vs vs kafamda deli sorular
O bende de var canım bebek bi şekilde emer emer uyur da kızıma yeteri kadar zaman ayırabilir miyim onun derdindeyim. Olur bi şekilde ya yapanlar nasıl yapıyor

Ben de öyle aman aman ağrılar yok da azıcık iş yapsam karnım sertleşip kasılıyor..
Ben de bıraktım hiçbir iş yapmıyorum, sadece yemek yapıyorum.
Ev daginikliginida mi toplamiosun kiz ? Ne olur evet de kendime yandas ariyorum hahahahahaha. Ya duzenli temiz evde de nasi mutlu huzurlu oluyorum anlatamam ruh hastasi olmasam iyi daginik ev bana batiyor offf

O bende de var canım bebek bi şekilde emer emer uyur da kızıma yeteri kadar zaman ayırabilir miyim onun derdindeyim. Olur bi şekilde ya yapanlar nasıl yapıyor
Heh iste benim oglan bebeyken memede kalmak isterdi hep orda uyurdu. Hatta cok arastirmistim plastik meme varmi acaba die de bulamamistim. Buda oyle olursa ogluma haksizlik gibi gelio. Bebegi planlarken kendimi cok guclu hissediordum hallederim yaparim asarim keserim diodum ama sanirim hormonlarinda etkisi gidip gelip oglana sariliorum vs duygusalim ondan calacakmisim gibi vs gelio uzuluyorum durduk yere. Tabi mantik sokunca devrete su akacak yolunu bulacak bi sekilde hersey duzene girecek bi sure sonra ama iste

Genişlediği için normalmiş. Kaç yaş olacak aralarında? Allah kolaylık versin herkes nasıl idare ediyor sende halledersin boşuna demiyorlar cennet annelerin ayağının altında

Ev daginikliginida mi toplamiosun kiz ? Ne olur evet de kendime yandas ariyorum hahahahahaha. Ya duzenli temiz evde de nasi mutlu huzurlu oluyorum anlatamam ruh hastasi olmasam iyi daginik ev bana batiyor offf
Ev çok dağılmıyor desem
Eşim derli topludur, ben de öyle. Her şey olması gereken yere bırakılır. Kızımın da sadece odasında oynama, oyuncaklarını başka bir odaya taşımama kuralımız var. Bi tek onun odası dağılıyor, akşam yatmadan önce beraber topluyoruz.
Süpürge işini eşim yapıyor işten gelince hergün değil de haftaiçi 2 defa en fazla, haftasonu da beraber o süpürür ben vileda yaparım dinlene dinlene.
Banyo temizliği zaten gebeliğin başından beri eşimde, çamaşır suyu solumak zararlı malum

Ama onlar da artık alışmalı hep bana hep bana olmaz, evin tek prensi prensesi artık onlar değil
Seninki okula da gidiyor biraz gözü açılmıştır o konuda, benimki hala dünyanın merkezi sanıyor kendini.

Ooo bundan iyisi şamda kayisi ben kendimi yirttim oyuncaklar sadece odada oynanack die ama asla basaramadim maalesef hep salona getiriyor. Toplayalim dedigimde de ben cok yorgunum sen topla dio velet elimde kalacak benim esim berbat daginiktir neyin nerde durdugunun asla onemi yok yerini bilmesi onun icin kafi. Nasi diyim marketten gelen sampuan mutfakta dursa bile isi oldugunda onu ordan almasi hic sorun degildir. Bende hersey yerinde olsun isterim yaparimda zaten ama suan iste zorlandigim icin batiyor hersey bana kendi dusunsun toplasin istiyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…