2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
placebo effect
Fiyatı çok çok aşırı iyi yani işin icinde başka bir iş olmasın son tüketim tarihi açısından filan.Trendyolda bu tarz şeylere pek güvenemiyorum açıkçası m
Çok haklısın ben merhaba bebek çantasına o şekilde yaklaştım boş çanta falan yollarlar diye ama ürünler patır patır bitmeye başlayınca aldım hemen bunları

400 ml sudocremler falan 14.90dı inş sahte ürün değildir ya da tarihi sıkıntılı değildir hevesim kaçmaz

Aşırı iyi fiyata bulmussunuz bende takıpteyım sampuanları 95-100 den asagı ınmıyor bunlar 500 ml mi 50 lik değil dimi?
Sorunca hemen baktım canım şu görseldeki ürün 500 ml satıcı ve ürün puanı yüksek kötü bi sürpriz yaşamam inşallah kutuya patlıcan falan koyarlar diye korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211107_124411_trendyol.com.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar gunaydin bebek arabasi icin asiri kararsizim travel sistem istemiyorum cunku cok buyukler ama puset kitlenebilen normal arabalardan mi alsam yoksa resmini ekliyorum ki cok begendim bundan mi alsam yada butcem 2000 tl civari 3 asagi 5 yukari oynar oneriniz var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-06-15-33-02-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 63
Sorunca hemen baktım canım şu görseldeki ürün 500 ml satıcı ve ürün puanı yüksek kötü bi sürpriz yaşamam inşallah kutuya patlıcan falan koyarlar diye korkuyorum
Hahahahaa sonra acip bileydimmmm boyyleee olacaaaniiiii die kafani tasa vurma satici puani yuksekse endise etme bence en fazla 15 tl sadakam olsun dersin bosver

Benim karnım yamuk sağa doğru hep sol üstüne yatıyorum mecbur top gibi kalıp duruyor sağda

İnşallah en kötü hibe edebileceğin bir miktar eğer ki sıkıntı çıkarsa .Umarım çıkmaz da .Çünkü bir arkadaşım Elidor şampuan sipariş vermişti,sarı renk serisi marketlerde bulunmuyor diye meğer üretimden kaldırmışlar ordan da gelenin haliyle son tüketim tarihi geçmişti.

Kızlar dün park yatak aldım da bu ölçülere uygun nevresim takımı bulamıyorum. Yatağın ölçüsü 65x95 . Park yatak alanlar nevresim işini nasıl çözdü

Kızlar dün park yatak aldım da bu ölçülere uygun nevresim takımı bulamıyorum. Yatağın ölçüsü 65x95 . Park yatak alanlar nevresim işini nasıl çözdü
Bende 60 a 90 aldim ama park yatak degil beninki bez besik anne yani gibi olanlardan ben normal bebek nevresim takimi aldim altina doğru sokusturacagim kismetse

Benim yatağım da 60-120, genelde 70-140 nevresimler.
Kumaş seçip diktireceğim. Piyasadakine göre biraz pahalıya geliyor ama yatağa göre olması güzel.
Kendi yatağım yüksek olduğu için lastikli çarşafları da öyle alıyorum.

Ben de trendyolda kozmetik, parfüm , takviye gıda vitamin tarzı şeyleri almayı güvenli bulmuyorum.
Anneme kollojen almıştım eczaneden aldığımızdan farklı çıkmıştı tozun rengi. Güvenip de kullanamıştık. Geri yolladık eczaneden yenisini aldık içine bir şase koyduk da.
ürün sahteydi doğrulamayı firma yapıyormuş nasıl anlayacaktık uğraşmak istemedik.

Aynen ben de hic guvenemem o tarz ürünlerde. Sahte ürün ya da miadi gecmis ürün olsa da anlamasi cok zor. Guvenilir yerden almak lazim

Bu trendyol önce ürünlerin fiyatını artırdı sonra güya indirim yaptık diye zaten normalde sattıkları fiyata geri düşürmüşler
Sleepy bebek bezi mesela 210lusu dün 205 liraydı mümkün değil normalde o kadar pahalı olması. Bugün 110 liraya düşürmüşler güya indirim yaptık diyorlar. Ben bu çılgın indirim günlerine falan inanmıyorum.

Bugün bebeğimin gardrobunu hazırladım yani hazırladım derken sildim sadece. Kapitone örtü diktiricem her bir gözüne ölçüsünü alıp.
Beyaz sirkeli suyla sildim şimdilik. Bi kat da yerleştireceğim zaman şu emzik-biberon temizleyiciler oluyor ya onunla siliyorum ben tavsiye ederim. Oyuncaklarını da onunla yıkardım kızımın bebekken.

Eylülde mi neydi o zaman sağlam bir indirim vardı hesaplamıştık hemen almıştık ama ondan sonra indirim ayağına yüksekten sattılar şimdi bakıyorum hesaplıyoruz cidden iyi oyun oynuyorlar

Biberon temizleyicisi ile silmek asla aklima gelmezdi iyi fikir wallahi

Yillarrr once lisedemi neyim int ten converse ayakkabi siparis ettim urun bi geldi uzerinde konverse yazio geri iade icin aradigimda ne telefona ulasabildim ne bisi odur budur asiri temkinliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…