2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yillarrr once lisedemi neyim int ten converse ayakkabi siparis ettim urun bi geldi uzerinde konverse yazio geri iade icin aradigimda ne telefona ulasabildim ne bisi odur budur asiri temkinliyim

Ben normalde sık sık alışveriş yaparım internetten. bazen mağazaya göre daha hesaplı olabiliyor ürünler.

Hamile kalmadan önce kendim araştırarak solgar markası folacın folik asidine başlamıştım. Doktoruma söylediğimde uygun olduğunu söyledi güvenilir bir vitamin markası zaten :)
Merhabalar hamilelikten kaç ay önce kullanmaya başladınız acaba folacini

Bulaşık tabletini eritip mutfak dolabı silmişligim var ama bunu ilk kez duydum haftaya dolabı kurduğumda deneyecem

Bulaşık tabletini eritip mutfak dolabı silmişligim var ama bunu ilk kez duydum haftaya dolabı kurduğumda deneyecem
Bulaşık tabletiyle perdeleri yıkarım ben de sonuç bembeyaz perdeler çaydanlığı da güzel parlatıyor bulaşık tabletiyle suyu kaynatınca mis gibi oluyor deneyin ama sonrasında bol suyla durulayın

Bulaşık tabletiyle perdeleri yıkarım ben de sonuç bembeyaz perdeler çaydanlığı da güzel parlatıyor bulaşık tabletiyle suyu kaynatınca mis gibi oluyor deneyin ama sonrasında bol suyla durulayın
Son perde makinada çok yoruldum bugün sağolsun kayınvalidem geldi yardım etti bütün evi hallettik ama işte kendi annem dışında kimsenin temizliğini beğenemiyorum elimde bez arkasından dolanıp durdum bütün gün şimdi bir kahve yapıp oturdum galiba kalkamiycam artık

inatla seker testi yaptırmayacağım dedim
Aclik tokluk baktırdım yırtayım bu işten diye
Dr um kabul etmedi
Sekere baktırmamız lazım dedi
Neyse dun yaptırdım 3 kere kan alındı
2. Sinde bayıldım
Kac saat kendime gelemedim filan
Cin iskencesi
Bugun sonucu göstermeye gittim
Sukur seker yokmus
Valla dünü hastanede gecirdigimle kaldım

https://ty.gl/havge9d6xn Trendyol wallhuman saticindan aldım canım, teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Canım
Ben inşallah erken gelmez diye dua ediyorum şubata sarkmaz kesin
Oo baya varmışız ya son gunlerde doguracaklar
Vakitlice gelsinler tabi
Son ay ama cok
Zor ah cok
Hic gecmek bilmiyor
Birde sıkıntı ikiye katlanıyor sanki
Ben nefes almakta zorlanmay bile Başlandım
Son ay bakalm nolacak

Çok ciciiiii olmuuuşşşşlllaaarrrr bayıldm o görünen bebek arabası mı delircem bebek arabası bulamıyorum her özelliği olanlar pahalı geliyo diğerlerine de güvenemiyom
Teşekkür ederimm aynen bebek arabası da odasında duruyor şimdilik kanz xgo plus modeli aldık, şu an için memnunuz evin içinde sürüp duruyoruz

Nerelerdesin sekerim türkiye ye gelecem dedın kayboldun hersey yolunda mı
Geldim evime canım fransadayım . Herşey yolunda çok şükür .
Siz benim dogum gunu arkadaşlarımmissijiz
Ne zaman dogururuz acaba ya
İcimde bir his sanki şubata sarkacak mışım gibi geliyor
ben taş patlasa 15-20 Ocak arası doğururum diyorum çünkü hiç 40 haftayı görmedim diğer gebeliklerimde

Kızlar ben valizimi hazırladım sayılır, bebek bezi kaç tane koyabilirim? 10 tane yeterli mi? Bir de sizce biberon, kaşık biberon, yenidoğan mama koysam mı önlem amaçlı? Bir de şu mochi’nin göğüs pompası ne işe yarıyor ya alsam mı bilemedim sanırım fazla sütü alıyor ama o süt sonra bebekte nasıl kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…