2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok ciciiiii olmuuuşşşşlllaaarrrr bayıldm o görünen bebek arabası mı delircem bebek arabası bulamıyorum her özelliği olanlar pahalı geliyo diğerlerine de güvenemiyom
Ayni dertten muzdaribim baston arabalar genelde asiri kullanisli simdi kis bebesi olacak direk baston alsam tabi dogan ozelliginde olanlar var ama konforlu olur mu bilmiyorum diger puset takilanlar cok buyuk yaza kadar kullanmak icinde paraya aciyorum resmen bir kac ay icin degmez cunku 6 7 aylik olunca direk baston araba daha konforlu gibi gelio bi turlu karar veremedim gitti

Fazla sut derken sagdigin sutu sut posedinde buzdolabında 3 gun buzlukta 6 ay saklayip verebiliyorsun . Bavula sagma makinasi koymak mantikli ama bende koyacagim insallah bazen sut gec geliyor bebek ememiyor gogus sisiyor diolar vs ben yasamadim ama sahit oldum o zaman da hastanede direk sagarak sut uretimini tetikletiyor doktorlar.
Benim bu arada dondu mu ne yapti asagiya cok baski var sanki surekli yarim saatte bir wc deyim

Ben de yaptırmayacağım dedim doktorum ısrar etmedi o yüzden yaptırmadım. Bakalım bir sorun yaşamam inşallah.

Fazla süt derken bebek emmediğinde göğüslerde kalan ve mastite neden olabilecek süt kastettiğim Ben de tecrübesiz olduğu için sordum ne işe yarar alsam mı diye. Yanıtınızdan Anladığım kadarıyla almasak bile hastanede yardımcı oluyorlar.
Aynı şekilde bende de wc durumu çok sık var ve wc’de de bişey olmuyor. Bende enfeksiyon belirtileri var ama yarın idrar kültürü vereceğim ekstradan bu nedenle doktor istedi

Hastaneden hastaneye degisir pompalari varsa evet ama tabi insanin sahsina ait olmasi daha iyi her acidan. Ancak en kotu ihtimalle hastane cevresinde kiralanabilir pompalar olabiliyor Tabikide fazla sutu sagmak gerekiyor o sutte kullaniliyor zaten. Benim wc her seferinde dolu fazla hareketli ama artik tekme gibi degil ordan oraya toplanio gibi sanki ayagini dayayip kaydiriyir gibi bobegim yon degisio izlemeye bayiliyorum kultur sonucunuz insallah temiz cikar .

Ayrica imkaniniz varsa kesinlikle pompa alin derim evde de bazen fazla sut uretimi oluyor ve sagmak gerekiyor sadece hani hastanelik bir is degil zaten hastane max 2 gece kismetse aksilik olmazsa..

Mustelaya gelen ürünün bilgisini gönderince sahte olup olmadığını söylüyorlarmış. Fiyatlar aşırı düşük olduğu iÇin sahte olabileceklerini düşündüm.
Büyük kızım günde 10 kere kaka yapıyordu. Sezaryen olup da iki gün kalırsanız daha fazla ihtiyaç olabilir. En kötü eve geri getirirsiniz.
Biberon da yenidoğan iÇin erken. Önce memeye alışsın. Mama vermek zorunda kalırsanız da hastanede enjektörle veriyorlar. Hastanede mama oluyor zaten. Yine de teyid edersiniz doğumdan önce.
Mochi emzirirken diğer memeden akan sütü topluyormuş. İlk bebeğimde hiç öyle sütüm akmamıştı. Bebek doğduktan sonra duruma göre alırsınız.

İlk bebeğim olmasından mı ne ben aşırı mutlu oluyorum manyak gibi uykudan acıyla uyandığımda bile evett günler geçse de meleklerimizi kucağımıza alsak, kokularını içimize çeksek... ❤❤❤ Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim inşallah

Enfeksiyondan ben de çok çektim ama her seferinde düzenli su tüketimiyle kurtuldum. Şimdi zaten çok baskı olduğu için sudan da kafa olarak bi uzaklaşıyoruz ama gerçekten büyük şifa inşallah siz de kurtulursunuz bölgeyi ıslak bırakmamaya çalışın şimdi kadınlarda terlemekten bile olabilen bir şey olduğu için çamaşır çok önemli farkında bile olmuyoruz valla...

Be
Benimde aklımda bu deli sorulardan geziniyor
Boyle bisey bulan gören varda bizede göstersin

Be

Benimde aklımda bu deli sorulardan geziniyor
Boyle bisey bulan gören varda bizede göstersin
Gunaydin. Kanz c-go modeline bakarmisin bi begendim kabin tipi portatif hafif yenidogan ozelligi var fiyati suan indirimde zaten vs ama mesela cift yon uygulamasi yok ki cift yon ruzagrli havada kurtarici yani baktiklarim arasinda en icime sinen bu ama bakalim artik kismet sanirim magaza gezmeye cikacagim

Kızlar ben cumartesi günü hafif kanamayla hastaneye gittim . Neyse bütün muayene yi yaptılar sadece vajina içinde hamilelikte kılcal damarlar şişiyor ya kendisinden yada ilişki olursa patlıyor dediler .
Benim o günden berli akıntım çok fazla sanki suyum geliyormuş gibi dün ve bugün peçeteye sildiğim zaman hafif kanda var . Ne yapacağımı bilemedim . Sancım flan yok bebek hareketli .
Olursa tekrar gel dediler .
Bakim takip edecem olmassa hastaneye gidecem tekrar .
4 cü gebelik ama insan yinede kuruntu yapıyor yoksa ben mi aşırı pimpirikliyim diyorum .

Günaydın herkese, ağrısız, sizisiz, keyifli ve verimli bir gün geçirelim inşallah Benim de kalçama ağrı giriyor dün geceden beri, Dr balayı dönemi bitti artık demişti, haklıymış
Cok cabuk gecti cicim aylari saglikli olsunlarda dogurunca bitecek hepsi insallah. Sayili gun cabuk gecer

Günaydın kızlar dün kontrol vardı bebeğin kilosu gelişimi iyi ama yaramaz kordonu boynuna şal yapmış dedi doktorum fazla üstünde durmadı çok önemli bişey değil dedi ama yinele tedirgin oldum

aynı şeyi geçen kontrolde bende doktorumla konuştum. doktorum dediki kordon dolanması değil kordon sıkışması sıkıntılı. tabi farklı nedir diye sormadım. hatta dedi şuan kordonu her yerinde. şuan alan geniş ve kaygan bir alan olduğundan kordan her yerinde boynuna da dolanıyor dedi. ama sorun olmayacağını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…