2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok canim isterse 10. Gebelik olsun kan kim gorse endise eder. İhmal etme su gibi hele degisik koku varsa gelen sivida git yeniden ama soyle mutlaka suyum geliyor gibi diye. İlk gebeligimde 17. H da basima geldi su sizmasi dediler gitmeyip endise etmeseydim ne olurdu bilmem meger vucudumda iltihap cok asiri yukselmis ve su ondan siziyormus dediler yatirdilar ant tedavi vs baya mesakkatliydi ama hamdolsun saglikla dogurdum bir cok seyin cozumu artik var neyseki

Ssvd yapmayı düşünen var mı aranizda bu konuda hazırlık yapan arkadaşlar neler düşünüyor nasıl hazirkaniyorsunuz
ben çok istiyordum. o normal doğumun nasıl olduğunu tatmak istiyordum. ama doktorum olmaz dedi. aslında ilk doğum üzerinden 4 yıl geçti. ama doktorum 15 yılda geçse sezaryen yerinde sorun oluşabilir dedi. bu %10-12 gibi bir risk ama bunu göze alamayız dedi. sezaryen yerindeki bağlar eskisi gibi güçlü değilmiş o yüzden seni yada bebeği riske atamam dedi. tabi yapanda çok kişi var. ama ben doktorumu dinleyeceğim.

İlk gebeliğimde çok araştırmıştım bunu ve hastaneye emzik, biberon, mama götürmemeye karar vermiştim. Doğumdan hemen sonra sütüm gelmeyince hemşireler kendileri hazırlayıp getirdi mamayı ve şırıngayla damlattılar bebeğin ağzına, biberona alışmasın diye. Eve gelince de sağarak verdim sütümü. Sağınca geliyodu ama bebeğim emmek istemiyodu, bağır çağır ağlata ağlata mememe tuttu eltim bebeği öyle öyle 4.gün alıştı. Sonra da ne mama ne biberon ne sağma makinesi hiçbirine ihtiyacım olmadı.
Bez 10 tane yetmeyebilir, yeriniz varsa fazla fazla koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…