2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar günaydın

karnın alt taraflarındaki ağrı, regl ağrısı gibi bir ağrı sizce normal mi? Arada göbeğim de çok sertleşiyor sonra düzeliyor mesela bu kasılma mı? Gerçi bu sertleşme olayı haftalardır oluyor yeni bişey değil fazla ayakta kalınca oluyordu ama şimdi sıklaştı sanki. Şimdi nst'de sancı çıkanları da duyunca tedirgin oldm. Gerçi bebeğim henüz yukarıda, hissedebiliyorum yukarıda olduğunu çünkü hala kaburgalarımda. Zaten göbeğim de henüz aşağı düşmedi. Kanama akıntı gibi bişey de yok. Doktorumu arasam kesin gel bi bakalım der randevum da haftaya. Boşuna panikle gitmek istemiyorum.

Tam olarak hangisi acaba
Ben yazdığımda baya baya iyi bi araba çıkıyor 3 bin telaacik guzel
Duruyor

Alt tarafta agri regl agrisi gibi bende de oluyor bazen belime bicak girer gibide olup karnim sertlesiyor ama arada nadir oluyor o sebeble uzerinde durmuyorum suan icin . Ama takip etmekte fayda var bu ayda yalanci kasilmalar olmasi normal diyor doktor zaten

Merhaba kızlar bugun doktora gittim doktor bebegın kafasının 4hafta onden gittiğini söledi böyle bir durumla karşılaşan varmı ne gbi sorun yaratır ? Ya kafama taktım 31+4üz bebegın kafası 36haftalık bütün vıtamınlerı bıraktım artk hiçbir ilaç içmiyorum zaten ne geliyorsa o ılaçlardan oldu kullanmıyordum başlarda gayet güzel ilerliyorduk . Şimdi normal doğum olamaz dedi üzüldüm şimdi belli olurmu ya sezeryan olması

Kızlar geldik hastaneye . Evet suyum gelmiş . İdrar testi flan yaptılar .
Kadın doğumcuyu bekliyoruz o ne derse öyle olacak .
Aranızda hiç suyu gelipte 1-2 hafta fazla bekleyen oldu mu .
Suyun hepsi patlamis mi yoksa yogun sizmami var TT amamen su bitmisse buyuk ihtimalle doguma alirlar a bakalim doktor ne dicek. Shuyunda sizma varsa da doktora danis bagzi doktorlar inanmasa da havuc suyunun amniyon sıvıyı arttirdigini soylu yy orlar

Sızıntı gibiyse kalır daha öyle birden boşalma olmadıysa inşallah.
Neden gelmiş peki suyun canım?

su tamamen bitmediyse azıcık suyla haftalarca bekleyen duydum cnm. Daha geçen gün bir yerde okudum. Endişe etme zaten haftan güzel ama inşallah daha da bekler miniğin

Reflüye dayanamadım doktoruma mesaj attım uyuyamıyorum diye lansor alabilirsin dedi. Kullanan var mı mide koruyucu?

Dr ne dedi canım
Olsun sağlık olsun da sezeryan olsun nolacak
İnsanlar isteyerek seçiyorlar sezeryanı
Bebegin kafası neden büyümüş bisey dedi mi

Tam onu yazmak için girmiştim sayfaya senin mesajını gördüm. Benim de üç gündür karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı var. Dün önceki güne göre neredeyse geçmişti, bugün tekrar başladı. Doktora gitmeyi gerektiren bir durum mu yoksa bu yalancı sancı dedikleri olay mı bilemedim.

Canım ben şöyle biliyorum. Enfeksiyon var mı diye bakacaklar. Eğer bir enfeksiyon durumu varsa doğumu başlatıyorlar. Enfeksiyon falan yoksa çeşitli ilaçlar verip seni bekletiyorlar. İğne vuruyorlar sanırım. Tabi yanlış da biliyor olabilirim doktorun gelince durum netleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…