2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dr ne dedi canım
Olsun sağlık olsun da sezeryan olsun nolacak
İnsanlar isteyerek seçiyorlar sezeryanı
Bebegin kafası neden büyümüş bisey dedi mi
Vitaminleri kesti bişey demedi bende ona şaşirdim kafası 1ay onden gıdıyor deyip anormal görmedi benmi eyfam yaptım anlmadm

Yok birden boşalma degil . Ara ara geliyor ulturasonda bakıldı hala suyu var çok şükür
Hem bebegin 7, ayinda ona guven saglikla kavusun insallah
Sağol canım Allah razı olsun cümlemiz inşAllah.
Sızıntı gibiyse kalır daha öyle birden boşalma olmadıysa inşallah.
Neden gelmiş peki suyun canım?
Canım işte bakıyorlar kan tahlili yapıldı idrar . Neyden kaynaklı olduğu belli değil yani . Doğal olarak ta olabilirmiş . Evet suyu hala var çok şükür
su tamamen bitmediyse azıcık suyla haftalarca bekleyen duydum cnm. Daha geçen gün bir yerde okudum. Endişe etme zaten haftan güzel ama inşallah daha da bekler miniğin
İnşAllah canım inşAllah.
Evet aynen böyle canım .
Az önce ciğer geliştirici iğne vurdular 2 .ci doz 24 saat sonra .

Bir sorun olacağını sanmam kafa çapı büyükse nornal doğum olmayabilir .Bir de anatomik yapı ailede kafası büyük olan kim var mesela nornal dogum için kafa çapının belli bir ölçüyü geçmemesi lazım .Mesela 36.haftanda olsan ve kafa çapı 40.hafta civarı çıksaydı ve sen normal doğum isteseydin suni sancı verip doğumu başlatmayi teklif edebilirdi doktorun ki 4 haftasi var daha ,sende kabul etmez gününe yakın sezeryan olsun derdin bunu aynen kendimden biliyorum

Bir sorun olacağını sanmam kafa çapı büyükse nornal doğum olmayabilir .Bir de anatomik yapı ailede kafası büyük olan kim var mesela
Kimse yok eşimin kafası küçük benimkide küçük anlamadm ne yedım ne içtimde bu cocugun kafası büyüdü karnıda büyük dedi aralık 1de gel dedi ama çatidan geçmez bu böyle giderse dedi

Kızlar bunların yanı sıra başka hastaneye sevk ediyorlar . Oturduğum yerden baya uzak . Çünkü burda prematüre ünitesi yok .
Gözetim altında olmam lazım .
Eger ki 32 haftaya kadar doğum olmassa tekrar bu hastaneye sevk ediler bilirim . .
Kızlar 3 tane daha çoçuğum var okula gidiyorlar . Ben 1 ay hastanede kalacam eğer erken doğum olmassa inşAllah olmaz .
Eşim tek başına yapa bilecek mi Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşAllah.
Sancımda var biraz .
Hem antibiyotik veriyorlar hemde sancı durdurucu ilaç . Dualarınızı eksik etmeyin ne olur .

Canım geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır bakalım doktor en iyisini bilir benim de cuma sancım olmuştu geçirdiler şükür bu cuma tekrar kontrolüm var insan illaki korkuyor ama 3-4 hafta daha dayansak çok güzel olacak

İnşAllah canım inşAllah.

Kimse yok eşimin kafası küçük benimkide küçük anlamadm ne yedım ne içtimde bu cocugun kafası büyüdü karnıda büyük dedi aralık 1de gel dedi ama çatidan geçmez bu böyle giderse dedi
Erkek bebek farkı diyelim :) :) sıkma canını

Yapar tabi hiç merak etme zaten az bir zamanin kalmış inşallah sağlıkla tamamlamak nasip olsun .Kontrol altında olman çok iyi ellerinden geldiğince süreyi uzatirlar .Bir de kusura bakmazsan eğer ilişki sonrası mi başladı bu süreç ?

Bir anda fark 4 haftaya çıkmaz ki canım eskiden iyiydi diyorsun. Ufak bi ölçüm hatası ya da bebeğin pozisyonundan kaynaklı da olabilir canım. Belki de bir dahaya gittiğinde normal çıkacak doktor bile evham yapmadıysa demek ki endişelenecek bir şey yok.

İş başa düşünce yaparlar canım endişe etme, okula gittiklerine göre çok küçük de değiller o zaman. sen karnındakini düşün şimdi inşallah her şey yolunda gider

Benim de gece yatarken oldu regl sancısı ama ben üşütünce olur genelde öyle ağrı dün de buz gibi suyla balkon yıkamıştım ben ona bağlıyorum ama şu an geçti benim. Sen 3-4 gündür devam ediyor diyorsun acaba bi arasan mı doktoru?

Doktorum cok detayci ve garantici. Arasam kesin gel der Bi bakayim gecmezse arayayim

Ilk hamilelik olunca insan anlamiyo gercekten, yani ben ilkinde bu haftalari gormemistim hic dogum sancim da olmadi. Ama takvimimde bu haftalarda karin agrilarinin olabilecegi yaziyormus

Panik yapılacak bir durum yoktur.
Yine de doktora gitmenizde fayda var. Bir şey varsa önlemini alırlar.

3hafta oncede önden gidiyor ama skntı yok dedi farklı şehirde farklı doktora geldım doğum için burdada aynı seyı söledi fakat normal ımkansız dedi diğeri zamanı var dıye suan bısey dıyemem demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…