2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benim oğlan da koca kafalı galiba. Her şeyi 1 hafta önde gidiyor. Kafası 2 hafta önde şimdi baktım .

Canım en son ilişki cuma gece oldu . Omdan mı kaynaklı bilmiyorum. Olabilirde olmaya bilirde .
İnşAllah uzatırlar en azından 32 haftalık olsa inşAllah. Şuan 28+3 teyiz
İş başa düşünce yaparlar canım endişe etme, okula gittiklerine göre çok küçük de değiller o zaman. sen karnındakini düşün şimdi inşallah her şey yolunda gider
İnşAllah üstesinden gelir çünkü 1 ay dile kolay .
Yok canım yurtdışında ufakken başlıyorlar okula
7-5-4 yaş daha

Canim inşallah hayırlısı olsun canını sıkma,senin hissettigin sıkıntı , sancı, ağrı var mıydı? dualarım sizinle

Canim inşallah hayırlısı olsun canını sıkma,senin hissettigin sıkıntı , sancı, ağrı var mıydı? dualarım sizinle
Yok canım herhangi bir şey anlamadım. Önce doktor muayene etti. Suyu iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi bebek iyi dedi. Çalışabilir raporu istedim yine de bir nst ye gir dedi. Düzenli sancı çıktı doktor da şaşırdı. Raporu çalışamaz a çevirdi. İğneler serumlar ilaçlar filan verdi. Çarşamba bir daha gideceğim. İnşallah duzelir

Ne oluyo bu gruba anlamadım ki. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun. olcaaay bir belietin var mıydı peki.

İnşallah düzelir gruba nazar mı değdi ne oldu anlamadım Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın hepsine sağlıklı uzun ömürler versin

Aynı benim gibi olmuş seninde ne olduğumuzu anlayamadık bizde durduk yere sancı çıktı

Peki buyuk olmasini bir nedene bagladi mi? Arkadasimin bebeginin de kafasi hep buyuktu ama ailede genetik olarak kafalqr biraz buyukmus zaten. Ve cocuk suan ustun zekali gibi bisey. Maasallah her bakimdan cok saglikli.

Canim sakin olup hic biseyi dusunmemeye calis. Su akar yolunu bulur esinde gucludur eminim bi sekilde ustesinden gelir hersey hallolur sadece hatira olarak kalacak insallah bu gunler oyle dusun kendini rahatlat biraz sen strese girdikce bebek etkileniyor biliyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…