2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben bunun reklamini gordum insatgramda. Hatta asyali bir kadin metroda firt diye tek elle katladi. Reklam linki Kanz'a yonlendiriyo ama videodakinin ustunden maxi cosi yaziyodu. Acaba muadil midir ben de heves ettim buna
Evet reklami gormustum instagramda ama bakmadim acikcasi ne olduguna buna tesadufen rastladim. Begendim ama sikayet varda bir kac sikayet okudum kafam gepten corba oldu

Açılma yoksa bir şey olmaz canım merak etme geçmiş olsun dinlenmene bak.

Aynen öyle. Sence de sancılarım fazla mi. Tecrübeler yorumlayabilirler miEki Görüntüle 2948288
Bende hiç anlamıyorum ama internette 20 dakika içinde yüzde 40 üzeri 3 sancı sıkıntı diyor benim de vardı baya ağrı ama geçirdi nidilat ertesi gün hiç kalmamıştı senin de düzeldi mi beni bu şekilde göndermedi eve doktor

Ben ağrı hissetmemistim ki. Serum ve iğneden sonra cagirmadi direk eve geçtik. Çarşamba günü cagirdi

Ben ağrı hissetmemistim ki. Serum ve iğneden sonra cagirmadi direk eve geçtik. Çarşamba günü cagirdi
Bende tesadüf öğrendim ağrıyı rapor için gitmiştim. O gün çekti ağrı çıktı serum iğne ve nidilat yapıldı takip edildi gece zaten geçmişti aonra ertesi sabah kontrol amaçlı son bir nst daha çekildi eve gönderdiler yattım bir akşam ağrının geçip geçmediğini kontrol ettiler

Sonradan çalışabilir raporu verebiliyorlar mi acaba yoksa hep dikkatli olman mi lazımmış. Bundan sonra nasil yol izleyeceksiniz

Kızlar genelleme bir cevap yazacam .
Diğer hastaneye sevk edildim .
Geldiğimden berli sancı olmasın diye serum veriyorlar ama suyum hala akıyor . Hafifte kanama. Var .
Ulturason yaptılar bebeğin suyu hala yeteri kadar var çok şükür ama kaç gün idare eder bu su bilmiyorum. Zaten su biterse doğuma alacaklar .
Bebeğin kafası aşagıda hatta baya aşagıda dedi doktor . Tek korkum sezeryan olmak
Onun dışında hiç birşeye canımı sıkmıyorum .
Ağlayasım var hemde çok aglayasım var ama tutuyorum kendimi . Allah’a tevekkül ettim verende o alanda o . Çok şükür bugünlerede .
Dikkat edin kızlar . Gelişmelerden haber ederim inşAllah

Lutfen bi yerden bul bulustur havuc suyu ic hastanede yattigimda bir cok ayni durumda olan anne vardi ve doktorlar bile sasiriyordu etkisine. Hem korkma yaa kritik sureci geride birakti bebegin 7 aylik hic kotu seyler getirme bile aklina ayrica ha sezeryan ha normal dogum ne fark eder dogum dogumdur ikinizinde sagligi yerinde olsun yeter oyle dusun. Allaha emanet olun sabaha bize guzel haberler verirsin insallah.

İnşallah sağlıkla doğar bebeğin. Allah şifa versin.

Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun inşAllah
Canim tuylerim diken diken oldu. Allah yardimciniz olsun tum kalbimle insallah sen de bebekte saglikla ve kolaylikla donersiniz hastaneden evinize. Hakkinizda hayirlisi olsun.

İnşAllah canım çok sağol
Lutfen bi yerden bul bulustur havuc suyu ic hastanede yattigimda bir cok ayni durumda olan anne vardi ve doktorlar bile sasiriyordu etkisine. Hem korkma yaa kritik sureci geride birakti bebegin 7 aylik hic kotu seyler getirme bile aklina ayrica ha sezeryan ha normal dogum ne fark eder dogum dogumdur ikinizinde sagligi yerinde olsun yeter oyle dusun. Allaha emanet olun sabaha bize guzel haberler verirsin insallah.
İnşAllah güzel haberler veririm size . Evet orası öyle doğum doğumdur tabiki . Havuç suyu eşime söyleyim baksın inşAllah bulursa içeyim .
Evet bana göre daha küçük ama kritik zaman geçti çok şükür . Rabbim neylerse güzel eyler. Bakalım görelim ne olacak

Saron bak su modelide begendim arabalarin oglumdan tecrube ettigim kadariyla on tekeri tek olunca surus cok daha rahat oluyor. Fiyat olarak cok makul ama markayi hic bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-21-48-17-51_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
Çok çok geçmiş olsun. Allah in izni ile kucagina sagsalim al inşallah.

Normal vücut ağrılarım vardı. Kasılma belirtisi veya sancısı varsa bile anlamadım hic
Kritik zamanları geçtik çok şükür endişe etme hiç .

Evet reklami gormustum instagramda ama bakmadim acikcasi ne olduguna buna tesadufen rastladim. Begendim ama sikayet varda bir kac sikayet okudum kafam gepten corba oldu

Ne tür bir sey bakıyorsun? Kabin mi travel mi

Hiç korkma sezeryan da olsa problem olmaz çabucak toparlarsin bebişte inşallah en az 2-3 hafta daha durursa sıkıntısız atlatirsiniz bu süreci

Sonradan çalışabilir raporu verebiliyorlar mi acaba yoksa hep dikkatli olman mi lazımmış. Bundan sonra nasil yol izleyeceksiniz
Ben zaten çalışmayacaktım ama yine rapor gerekiyordu ful dinlenip yatacağım zorlayacak herşey yasak bol bol su iç dedi bide haftalık nst kontrolleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…