2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kararsiz olmakla beraber bu en son attigim model travel die geciyor ok ama su puseti sokulup takilanlar kadar buyuk ve hantal degil travel istemiyorum demistim daha evvel ancak bu travel benim bahsettigim buyuklerden olmadigi icin makul geldi ama fiyat cok uygun olunca da insan bi supheye dusuyor. Ozetle hantal ve agir araba olmamak kaydi ile her model olur aslinda

İnşAllah canım inşAllah.

Fiziken görmek kullanmak gerek böyle şeyleri .Ben baby plus galaksi aldım e bebekten fiyat performans açısından iyi kolay da kullanımı katlanmasi.Marka ne olursa olsun kullanmadan karar verme ya da video filan varsa onları izle ama travel sistem daha kullanisli sanki.

Peki buyuk olmasini bir nedene bagladi mi? Arkadasimin bebeginin de kafasi hep buyuktu ama ailede genetik olarak kafalqr biraz buyukmus zaten. Ve cocuk suan ustun zekali gibi bisey. Maasallah her bakimdan cok saglikli.
Nedeni yok vitaminleri içmicem artk Sağlıkla ilgili hiçbir problem teşkil etmıyordedi ben sana suan kocaman kafası var demıyorum hafta olarak önden gidiyor dıyorum dedi anlamadım ya normal doğum yapamazsın zorlanırsın dedi bakalım bidaki ayın basına randevu verdı artk o zamanada düzelmezse sezeryan yoku gözüktü bana ilk hamileliğimdi normal istiyordum halada normal istiyorum ama inşallah sağlıklı olsunda artk farketmez diyorum

Ben zaten çalışmayacaktım ama yine rapor gerekiyordu ful dinlenip yatacağım zorlayacak herşey yasak bol bol su iç dedi bide haftalık nst kontrolleri var
Yerime başlayacak kişi daha bugün başladı ise. Bir şey gösteremeden calisamazsin dedi doktor. Aklım şimdi işte. Bu strest zaten erken doğuma sebep olur :)

Canım Benım ınsallah saglıkla durabıldıgı kadar durur bebegın, dualarımız seninle ve yavrunla

Oglumda kafa 3h kadar onde gidiyordu esimin ailesinde genetik kafalar hep buyuktur. Ben normal dogum yaptim ama doktoru dinlemek en mantiklisi elbette he bide beni 38+4 te 40+1 olcum yaptiklari icin suni sanci ile dogurttular. Belki 38 de dogmasinin etkisi vardir. Beden sezeryana uzuluyorsunuz ayy bende keske sezeryan olsam diyorum resmen her dogum kendine munhasir zorluklari var elbette.

Soyledigin modele baktim bu tarzlar buyuk oluyor ve bazen toplu tasima kullanmak zorunda kaliyoruz ve bu arabalarla neredeyse imkansizlasiyor kullanmak bide cok agir oluyorlar model olarak cok guzel bence cokta konforlu surus acisindan ama benim icin eksileri cok fazla

Ben dün indirimden bu arabayı aldım. Travel ve kabin boy arası diyorlar. Yorumlar çok iyi. İstersen bir incele.
Casual Cadillac Jazz Travel Sistem Bebek Arabası

İnşAllah canım inşAllah.
Gelişmeleri yaz canım bize
Dualarımız sizinle
Evdekileri de düşünme
İs basa düşünce bi sekilde halledecekler

Stres yapma canım bak
Zaten bi anomali görseydi dr mutlaka soylerdi
Koca kafalı zeki bi cocuk olacak ins
Dr takibini ihmal etme
Yerime başlayacak kişi daha bugün başladı ise. Bir şey gösteremeden calisamazsin dedi doktor. Aklım şimdi işte. Bu strest zaten erken doğuma sebep olur :)
Hersey olacağına varır
Stres yapmayın ya
Sağlıktan onemli hicbisey yok

Kızlar decavit veya o tarz bi vitamini kullanmaya devam ediyor musuunuz
Dr um bana cok kullnma yeter artık dedi ama

Kızlar decavit veya o tarz bi vitamini kullanmaya devam ediyor musuunuz
Dr um bana cok kullnma yeter artık dedi ama
Ben kullaniyorum sanirim 12 h ken folik asidi biraktirip decavit ve balik yagi d vitamini ve kansizlik dugundan kan hapina baslatti ve doguma kadar iciceksin dedi. Ya hakkaten doktor doktoru tutmuyor deli oluyorum.

Cok klas gorunuyor bence gule gule kullansin bebegin insallah. Magaza da gidip goreyim en iyisi ben ama bu modeli ozellikle arayacagim cok begendim tesekkur ederim

Decavit değil ama devam ediyorum. Doktora sormadım devam edip etmemem hakkında bir şey söylemedi
Kalsiyum yazdi
D vit ve demir hapi zaten var
Birde tiroit icin kullanıyorum
Ben kullaniyorum sanirim 12 h ken folik asidi biraktirip decavit ve balik yagi d vitamini ve kansizlik dugundan kan hapina baslatti ve doguma kadar iciceksin dedi. Ya hakkaten doktor doktoru tutmuyor deli oluyorum.
Yani cok ilac kullanma dedi bide bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…