2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım olabilir yani kafa ilerden gidebiliyor, benim bebeğin de kafa ilerde gidiyor, vücut geride gidiyor, doktor olabilir normal bişey dedi. zaten hamilelik ilerledikçe bebeğin yumuşak kafatası kemikleri içerde sıkıştıkça darlaşıyor vücuda oranla normale dönüyor. Hele normal doğumda daha da inceliyor benim kafam kavun gibi olmuş doğunca Arkadaşımın bebeğinin de aynı seninki gibiydi durum, sezeryan oldu aynı nedenden, 38.haftada doğdu. Sezeryan olacağı da erken belli oldu bu arada. Tam sezeryan planladıkları gün suyu geldi demek ki gerçekten o gün doğacaktı. ama doktor bebek kafa boyutundan ötürü normal doğuma uygun değil çok zorlar diye hızla sezeryana geçti. Gördüğüm en güzel bebek bu arada, kilosu da gayet iyiydi. Doğumu da aşırı kolay geçti.

Yerime başlayacak kişi daha bugün başladı ise. Bir şey gösteremeden calisamazsin dedi doktor. Aklım şimdi işte. Bu strest zaten erken doğuma sebep olur :)
Ya cok gecmis olsun seni cok ii anliyorum ben de senin gibiyim ise kafayi takarim ama bizden ve bebekten onemli degil iste. Yine de insanin akli kaliyo evden destek veremez misin yeni baslayana

Ya cok gecmis olsun seni cok ii anliyorum ben de senin gibiyim ise kafayi takarim ama bizden ve bebekten onemli degil iste. Yine de insanin akli kaliyo evden destek veremez misin yeni baslayana
Aynen öyle yapicam. masa başında olmayınca biraz daha zor oluyor ama yapacak bir şey yok bir şekilde idare edicek herkes. Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim. Belki sancılar kesilirse bir kaç saat ofise uğrar yine eve geçerim

Yerime başlayacak kişi daha bugün başladı ise. Bir şey gösteremeden calisamazsin dedi doktor. Aklım şimdi işte. Bu strest zaten erken doğuma sebep olur :)
Bence hiç yorma kendini sancı göründüyse dinlen erken doğum vs olursa daha çok uğraşmak zorunda kalcaz manevi anlamda ben yerinde olsam dinlenirdim hiç gözüm kesmiyor benim işi zaten covitten de korkuyorum

Iyi geceler, gebelik kolestazi üzerine bir de preeklampsi geliştiği tespit edildi yarin hastaneye yatıyorum, ciğer geliştirici ilaç 2 gün kontrol sonrasinda da büyük ihtimal 1 hafta içinde sezeryan gorunuyor dedi doktor..karaciğer için ilaç kullanmama rağmen değerler artmaya devam ediyor.yuksek tansiyon,idrarda da protein çıktı,ayaklarda şişme, bunlar preeklampsi belirtileri..nst de bebek iyi görünüyor,inşallah sezeryanda hersey yolunda gitsin ,dua edin benim için , ben de herkes için dua edicem, cevap yazamayabilirim,okudukça anlattıkça tansiyonum çıkıyor, doktor tamamen sakin sessiz bir ortam sağlanmalı dedi..herkes bas agrisi el ayak yüz sisliklrine dikkat etsin, tansiyonunuzu takip edin..kendinize dikkat edin umarım güzel haberlerle geri donucem

Cok gecmis olsun. İnsallah sağlıkla bebisini kucağına alırsın. Ciğer gelistiricileri vururlarsa bebisin toparlanması da kolay olur insallah diye düşünüyorum. Guzel haberlerinizi bekleyecegiz

Çok çok geçmiş olsun. Allah a şükür çok iyi haftalarındasin. Sağ salim kucağına da aldığını duyacağız inşallah dualarım seninle

Oh oh masallah

Emziren annelerde kullanıyor evet
Ben ara ara iceyim bari
Benim birinci çocuğumdaki senaryodan dolayı doktorum tüm vitaminleri verdi çok da özen gosteriyo kullanmama. Bı de bunlar haricinde troid ilacı ve progestan kullanıyorum. Hapları sıraya koydum öyle kullaniyirym

Erken doğum riski olan arkadaşlar, dualarımdasiniz sağlıcakla yavrularıniza kavuşmanız nasip olsun

Okudukça bende korkmaya başladım 32.hafta kontrolü 22 Kasım'da bakalım ne diyecek doktor .
Aynen insan tedirgin oluyor. İnsaAllah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimiza. Hele ki hissedilmeyen sancıların nst de cikmasi...

Gunaydin. Cok gecmis olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz saglikla kavusun insallah dualarim seninle

Erken doğum riskinden dolayı her hafta iğne olan birisi olarak hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı ❤ Hastanede olan dostlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Hepimiz sağsalim alacağız bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…