2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok klas gorunuyor bence gule gule kullansin bebegin insallah. Magaza da gidip goreyim en iyisi ben ama bu modeli ozellikle arayacagim cok begendim tesekkur ederim
Mağazalarda yok sanırım. Ben de öyle görmek istedim de yeni modeller oluyor hep. Risk alıp aldım artık. Olmazsa iade ederim diye düşünüyorum

Ben bugün aldım çalışamaz raporumu.
Bebeğin gelişimi iyi çok şükür bir hafta önde gidiyor hala. yalnız suyu azalmış alt sınırdaymış. Hergün 3 lt su ve bir bardak havuç suyu iç dedi doktor. Havuç suyu nasıl yapılıyor
Bir de ben sormadan söyledi doktor plasentam aşağıdaymış, tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama normal doğum için yukarı çıkması gerekiyormuş yoksa sezaryen görünüyor.

Çok geçmiş olsun canım neyse ki güzel haftalardayız artık.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen insan tedirgin oluyor. İnsaAllah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimiza. Hele ki hissedilmeyen sancıların nst de cikmasi...

İşte en kötüsü bu bayağı sürprizlere açık yani .Normal doğum sancısı çekmedim hiç nasıl olduğunu da bilmiyorum ama vajina içine doğru yanlarda ağrı oluyor.Bacaklarimi açıp spor yapmışım da kaslarım kasılmış gibi
Gunaydin. Gruba nazar mi degdi ne bi anda kac kisi hastanede daha erken daha erken canta hazirlamaya vs derken ne oldu boyle...

Bende hazırlayayım bari çantayı doğum işi hiç belli olmuyor kul plan yapar kader gülermiş.

Ama yine de olumsuz düşünmüyorum sonuçta her geçen gün riskimiz biraz daha düşüyor .Daha erken haftalarda çok daha kafamız takılırdı .En küçüğümüz 29 haftasını doldurdu dolduracak

Çok çok geçmiş olsun. Çok güzel haftalarda sin inşallah bebeği sağ salim kucağına alırsın

Ama yine de olumsuz düşünmüyorum sonuçta her geçen gün riskimiz biraz daha düşüyor .Daha erken haftalarda çok daha kafamız takılırdı .En küçüğümüz 29 haftasını doldurdu dolduracak
Evet ya bende artik oyle dusunuyorum rn kotu birqz kuvozde kalir tamam sancili surec kabul ama yasama oranlari artik cok yuksek hem 7 aylik dogup kuvoz yuzu gormeyen bir cok bebek var hep iyisini dusunmeye calisiyorum bebegime guveniyorum tabi bazen vuruyor korkular ama ic sesimle bastiriyorum. Benim en buyuk korkum dogum anı cekilen sancı

Canım geçmiş olsun, aynen stresten uzak olmak lazım, dualarım seninle birlikte tüm arkadaşlarım ile, grubumuzdaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum Güzel haberler bekliyoruz

Canım guzel haberlerin ıcın dua edıyoruz

Eşim 650 gram doğmuş 1.5 ay küvözde kalmış mesela 7.aydan daha önce doğmuş muhtemelen kayinannem çok hatırlamıyor.

Hayırlısı olsun, gelişimi iyiyse çok şükür sorun yok, doğum için de hayırlısı olsun canım, ben de 15inde kontrole gideceğim, çalışamaz raporunu da alacağım. Havuç suyunun işe yaradığını duymuştum ben de, ama evde sıkma makinesi yoksa olmaz sanırım. Dışarıdan sıkılmış alabilirsin.

Mağazalarda yok sanırım. Ben de öyle görmek istedim de yeni modeller oluyor hep. Risk alıp aldım artık. Olmazsa iade ederim diye düşünüyorum
Buyuk olmasi senin icin sorun degilse kesinlikle iade etme bu markanin degisik modelini oglumda kullandim ki dove dove 3.5 yil hala daha saglam sadece bizim hoyratligimizdan on bari kirildi parasini sonuna kadar hak etti kesinlikle iade etme. Benim icin arabanin buyuk olmasi sorun o sebeble makul bakamiyorum. Oglumunkini tamir ettireyim diyince neredeyse araba parasi cikiyor ayak ortusu kayip vs ondan yeni olsun istiyorum. En kotu hic karar veremezsem ilk 3 ay zaten kis kiyamet disari cikilmaz cikilsada 1 2 oglumunkiyle idare edip direk baston bakarim

Havuc suyu evet gercekten baya etkili kati meyve sikacaginda sikman lazim direk koyu koyu icicen.bende de su fazla adresi ver yolliyim biraz dengeleyelum bende fazlaligindan endise ediyorum . Senin ilk bebe normal dogummuydu sanki oda sezeryan gibi hatirliyorum

Eşim 650 gram doğmuş 1.5 ay küvözde kalmış mesela 7.aydan daha önce doğmuş muhtemelen kayinannem çok hatırlamıyor.
Bi komsum var oda bebegini 5.5 6 ya yakin dogurmus 3 ay kuvozde kalmis suan 3.5 yasinda biraz kucuk yasitlarina gore ama hic bir saglik sorunu yok mesela. Rabbim ol deyince hersey oluverir yeterki yiyecek ekmekleri icecek sulari olsun hayirlisi ile

Normaldi canım bunun sezaryen olacağını bilseydim onu da sezaryen doğururdum
Katı meyve sıkacağım bozuk ya başka yolu yok mu?

Normaldi canım bunun sezaryen olacağını bilseydim onu da sezaryen doğururdum
Katı meyve sıkacağım bozuk ya başka yolu yok mu?
Hafif buharda haslayarak yumusat cok hafif ama bebeklere yaptigimiz gibi sonra cam rendede rendele ve tulbent ile suyunu siksan olur sanirim biraz daha az cikar suyu gibime gelio ama olsun 1 yerine 3 havuc sikarsin ki 1 bardagi doldursun. Yumusatmadan da bi cam rendede dene olurmu onu bilemedim yumusatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…