Suyu olmali die biliyorum ama ne alaka onu bilemiyorumBir bardak havuç suyu kaç havuçtan çıkıyorsa rendele salata yap ye
Bilemedim illaki suyu mu olmalı.
Evet ben kullandım ama doktorum papatya çayı içmemi önerdi akşam yemekten bir saat sonra bir fincan papatya çayı içiyorum ne mide agrım kaldı ne ekşime kesinlikle papatya çayını öneririmReflüye dayanamadım doktoruma mesaj attım uyuyamıyorum diye lansor alabilirsin dedi. Kullanan var mı mide koruyucu?
Kimin çocuğunu götürecek mis anlamadım. İnsanlar da bir tuhaf. Sen 9 ay karnında taşı kadın gelsin laf etsinHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Bu arada kayınvalidem haftasonu abuk sabuk konuştu. Eğer sütüm gelmiyor diye emzirmezsem bebeği alır giderlermiş, ben yemediğim için bebek de çok zayıfmış gibi(şuanda 1700 gram doktor normal demişti). Bir daha aynı lafları ederse yanımda eşim de olsa kendisini def etmeyi düşünüyorum şimdiden enerjimi düşürdü.
kendini o şekilde şartlama çekme o erken doğum enerjisini. Atlatırsın önümüzdeki haftayı da inşallah.Herkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Bu arada kayınvalidem haftasonu abuk sabuk konuştu. Eğer sütüm gelmiyor diye emzirmezsem bebeği alır giderlermiş, ben yemediğim için bebek de çok zayıfmış gibi(şuanda 1700 gram doktor normal demişti). Bir daha aynı lafları ederse yanımda eşim de olsa kendisini def etmeyi düşünüyorum şimdiden enerjimi düşürdü.
Uaw he he diyeydin nereye gidiyormus allah korusun ben direk polisi ararim yeminle bebegimi kacirdilar die istedigi kadar rezillik ciksin nemunasebet yani okurken bilr sinirim bozuldu ama bosver takma kafana oyle bi dunya yok esini tembihle o soylesin lafi hattaHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Ayrica bu haftada bebegin kilosu gayet iyi nerden biliyormus oHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Hahahahaha gule gule kullansin bebis. Zaten google da aratsan bile cat cat reklamlar cikiyor ya heryerde sinir oluyorum gercektendearkadaşlar online alışveriş çok kötü bişey dün kundak havlu siparişi verdim bugün yine kundak havlu reklamı çıkıyo karşıma bi de sevimli bebeklerle koymuşlar resimlerini. Almak da daha kolay tek tık anlamıyosn bile aldığnı resmen insanın evine incir ağacı=)
Bu arada erken doğumlar artınca ben de kapı süsü siparişimi verdim 5 hafta süre verdi teslim için zaten inşallah o zaman 36 olmş olucam ancak.nilayda8787 teşekkür ederim ben de atolyesell den verdim siparişi
Alıp deneyeceğim teşekkürler. Kahvaltıdan sonra 1 fincan, akşam 1 fincan içsem fazla olmaz dimiEvet ben kullandım ama doktorum papatya çayı içmemi önerdi akşam yemekten bir saat sonra bir fincan papatya çayı içiyorum ne mide agrım kaldı ne ekşime kesinlikle papatya çayını öneririm
Emziremezsen bebeği alıp gitmek de nedir ya nasıl bir kendini bilmez konuşma bu böyle.Herkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Sütün gelmezse ne yapabilirsin ki.. Kimin çocuğunu götürüyor öyle kolaydı o işler, şaka da olsa söylenmezHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Ben bir fincan akşam içiyorum sen bir dene hangi saat iyi gelirse onu devam edersin İnan çok etkiliAlıp deneyeceğim teşekkürler. Kahvaltıdan sonra 1 fincan, akşam 1 fincan içsem fazla olmaz dimi
Onlar pek online değil grupta sanırımCinsiyet anketimizde üçüz hamilelik gördüm 2 taneMerak ettim kimler??
Kizzzz blanderda ok hafif haslayip yaptin dimi sonra bu suzgecte olmaz tulbent ve ellerinde suzmen lazim tulbente doldur eze eze cikarican suyunu.Eki Görüntüle 2948497
Blntkbra beceremedim
Ben katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum hep masraf hep masraf.
Evet teslim süreleri bayağı uzun isme özel yapılan şeylerin mutlulukla sağlıkla kullanmamız nasip olsun inşallaharkadaşlar online alışveriş çok kötü bişey dün kundak havlu siparişi verdim bugün yine kundak havlu reklamı çıkıyo karşıma bi de sevimli bebeklerle koymuşlar resimlerini. Almak da daha kolay tek tık anlamıyosn bile aldığnı resmen insanın evine incir ağacı=)
Bu arada erken doğumlar artınca ben de kapı süsü siparişimi verdim 5 hafta süre verdi teslim için zaten inşallah o zaman 36 olmş olucam ancak.nilayda8787 teşekkür ederim ben de atolyesell den verdim siparişi
Omur biter masraf bitmez. Hic olmusa al al sagliktir sonuctaEki Görüntüle 2948497
Blntkbra beceremedim
Ben katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum hep masraf hep masraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?