- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Bugün bana da monurol sase yazdı doktor . Kullanacam bakalim geçmiyor benimki bir türlüHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Bu arada kayınvalidem haftasonu abuk sabuk konuştu. Eğer sütüm gelmiyor diye emzirmezsem bebeği alır giderlermiş, ben yemediğim için bebek de çok zayıfmış gibi(şuanda 1700 gram doktor normal demişti). Bir daha aynı lafları ederse yanımda eşim de olsa kendisini def etmeyi düşünüyorum şimdiden enerjimi düşürdü.
Nst icin erken degil miKızlar nst’ye girdim. Cok şükür birsey çıkmadı. Dogum oncesi rahimin kendini hazirlama kasilmalari olmasi normal dedi doktor. İcim rahatladı cok şükür
Eki Görüntüle 2948497
Blntkbra beceremedim
Ben katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum hep masraf hep masraf.
Tmm cnm inceleyeyim, sagolSaron bak su modelide begendim arabalarin oglumdan tecrube ettigim kadariyla on tekeri tek olunca surus cok daha rahat oluyor. Fiyat olarak cok makul ama markayi hic bilmiyorum
Omur biter masraf bitmez. Hic olmusa al al sagliktir sonucta
Doğumdan sonra diyet yaparken bol bol maydanoz sıkıp içerim artıkolmaz bacımsu
Yalnız bebelere ek gıda donemindede lazım zaten
Senin bebebye biraz erken lazım olmus sade
Ucuzca bisi al sinbo filan gerci o da uçmus olabilir
9 senedir saklıyorum benjmkini
Hic kullanmadan
Bebe olursa diye
İyi biseydi
Ama hala çalışıyor mu acaba
İsimizi halledeyim
Evden sepetleyecegim anca kalabalık
Evdeki butun aletletleri kullanmissin helal olsunEki Görüntüle 2948497
Blntkbra beceremedim
Ben katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum hep masraf hep masraf.
Ay ne münasebet eşiniz bişey demedi mi böyle saçma laf mı olur hamile kadına dengesiz yaHerkese geçmiş olsun kızlar, ben de birkaç hafta önce rüyamda 34.hafta doğurduğumu gördüm. Önümüzdeki haftayı atlatırsam için rahatlayacak çünkü rüyalarımda çıkanlar çok oluyor. Bir de hayatımda ilk defa idrarda enfeksiyon var benim, monurol toz içtim bu gece. Dün verdiğim İdrar kültürü sonucunu 3 gün bekleyeceğim ama sanki iyi çıkmayacakmış gibi, hala çok su içmeme rağmen az idrar geliyor. Sonuç olumsuz olursa antibiyotiğe başlayacağım malesef. Çalışabilir raporumu aldım dün, işe gidip geliyorum sabahları kalkıp gitmek zor olsa da. Bugün de akşam 1 saatlik bir doğum eğitimine katılacağım, ebeden değişik bir bilgi öğrenirsem size de aktarırım. Hastane çantam hazır sadece Pijamalarımı kırışır diye koymadım.
Bu arada kayınvalidem haftasonu abuk sabuk konuştu. Eğer sütüm gelmiyor diye emzirmezsem bebeği alır giderlermiş, ben yemediğim için bebek de çok zayıfmış gibi(şuanda 1700 gram doktor normal demişti). Bir daha aynı lafları ederse yanımda eşim de olsa kendisini def etmeyi düşünüyorum şimdiden enerjimi düşürdü.
Ben normal bebek havlusu aldim kendi ozel deterjanlariyla yikayinca zaten yumusacik oluyor rahatsizlik verdigini sanmiyorumBu arada havlu için tercih ettiğiniz marka var mi ? Bambu mu diğerleri mi
Regl ağrısı için ne dedi peki canım, normal miymiş?Kızlar nst’ye girdim. Cok şükür birsey çıkmadı. Dogum oncesi rahimin kendini hazirlama kasilmalari olmasi normal dedi doktor. İcim rahatladı cok şükür
Ben normal bebek havlusu aldim kendi ozel deterjanlariyla yikayinca zaten yumusacik oluyor rahatsizlik verdigini sanmiyorum
Bence degilSet şeklinde değil di mi normal şapkalı havlu .Esasen çok pahalı bir şey istemiyorum ilk etapta zaten ne kadar kullanacak ki fidan gibi çabuk büyüyorlar
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce tüm sıkıntısı olanlara Şafi ismiyle şifa göndersin inşAllah. Haber ver muhakkakIyi geceler, gebelik kolestazi üzerine bir de preeklampsi geliştiği tespit edildi yarin hastaneye yatıyorum, ciğer geliştirici ilaç 2 gün kontrol sonrasinda da büyük ihtimal 1 hafta içinde sezeryan gorunuyor dedi doktor..karaciğer için ilaç kullanmama rağmen değerler artmaya devam ediyor.yuksek tansiyon,idrarda da protein çıktı,ayaklarda şişme, bunlar preeklampsi belirtileri..nst de bebek iyi görünüyor,inşallah sezeryanda hersey yolunda gitsin ,dua edin benim için , ben de herkes için dua edicem, cevap yazamayabilirim,okudukça anlattıkça tansiyonum çıkıyor, doktor tamamen sakin sessiz bir ortam sağlanmalı dedi..herkes bas agrisi el ayak yüz sisliklrine dikkat etsin, tansiyonunuzu takip edin..kendinize dikkat edin umarım güzel haberlerle geri donucem
Dikkat et vanım elinden geldiğince dinlen . Yolun neredeyse sonundayız bebeklerimiz şah Salim gelsin inşAllah.Ben bugün aldım çalışamaz raporumu.
Bebeğin gelişimi iyi çok şükür bir hafta önde gidiyor hala. yalnız suyu azalmış alt sınırdaymış. Hergün 3 lt su ve bir bardak havuç suyu iç dedi doktor. Havuç suyu nasıl yapılıyor
Bir de ben sormadan söyledi doktor plasentam aşağıdaymış, tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama normal doğum için yukarı çıkması gerekiyormuş yoksa sezaryen görünüyor.
3 doğumumda normal oldu .bu zamana kadar hiç aklıma getirmedim sezeryan olurum diye . Bir Yandanda sezeryan olsa eger yaşımı küçük bulmazlarsa ve eğer bebeğim saglıklı doğarsa inşAllah bağlatmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlı . Her doğum kendine hastır .D demav Cok cok gecmis olsun. Insallah saglikla kolaylikla atlatacaksiniz bu sureci.Dualarimiz sizinle.
jtaime020626 Canim sezeryandan neden korkuyosun? Tabi normal dogum istedik hepimiz ama benim ilkinde olmadi ama sezeryanin da korkulqcak hicbir tarafi yok. Dogum ani son derece konforlu hatta prensesler gibi uyu uyan bebek gelmis. Sonrasinda biraz agri oluyor kabul ama kabus bir durum yok. Uzme kendini. Her sey guzel olacak insallah
Muhtemelen yalanci kasılmalar dedi. 3.trimesterde olabilir normal dediRegl ağrısı için ne dedi peki canım, normal miymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?