2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün bana da monurol sase yazdı doktor . Kullanacam bakalim geçmiyor benimki bir türlü
Kayınvalideler hep mi böyle saçmalar anlamıyorum. Kilo alırsın niye aldın almazsın niye almadın bir tane dengesizde bende var ben üç çocuk doğurdum kilo almadım diyor sanki ben çok almışım gibi çok takma kafana söylenenleri bebeğini almak sıkar biraz pazardan elma alıyor sanki ay valla okurken sinirlendim

Kızlar nst’ye girdim. Cok şükür birsey çıkmadı. Dogum oncesi rahimin kendini hazirlama kasilmalari olmasi normal dedi doktor. İcim rahatladı cok şükür
Nst icin erken degil mi beni hala sokmadi hic. ilk gebeligimdede 34 den sonra aliyorlardi. Konteolum ayin 20 sinde o zaman baslicaz

Eki Görüntüle 2948497
Blntkbra beceremedim
Ben katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum hep masraf hep masraf.
olmaz bacımsu
Yalnız bebelere ek gıda donemindede lazım zaten
Senin bebebye biraz erken lazım olmus sade
Ucuzca bisi al sinbo filan gerci o da uçmus olabilir
9 senedir saklıyorum benjmkini
Hic kullanmadan
Bebe olursa diye
İyi biseydi
Ama hala çalışıyor mu acaba
İsimizi halledeyim
Evden sepetleyecegim anca kalabalık

Omur biter masraf bitmez. Hic olmusa al al sagliktir sonucta

Doğumdan sonra diyet yaparken bol bol maydanoz sıkıp içerim artık

D demav Cok cok gecmis olsun. Insallah saglikla kolaylikla atlatacaksiniz bu sureci. Dualarimiz sizinle.

jtaime020626 Canim sezeryandan neden korkuyosun? Tabi normal dogum istedik hepimiz ama benim ilkinde olmadi ama sezeryanin da korkulqcak hicbir tarafi yok. Dogum ani son derece konforlu hatta prensesler gibi uyu uyan bebek gelmis. Sonrasinda biraz agri oluyor kabul ama kabus bir durum yok. Uzme kendini. Her sey guzel olacak insallah

Kapı süsü ve magnetleri sipariş verdim çok şükür en çok bunlara kafa takiyordum.Simdi trendyolda sepetimdeki ürünler indirime girmiş yan siteye geçiyorum Allah beni ıslah etsin başka bişey demiyorum ocağıma kaç dönüm incir tarlası ekildi bilmiyorum saymadım

E esra92 Takma sen bi daha derse siritarak al gotur anne 6 aylik olunca getir de. Ayrica sor bakalim bu haftalarda onunkiler kac kiloymus? Haberi bile yoktur ama yorum yapio. Kilosunda ne varmis hem anlamqdim, ona kac kilo lazimmis sor hakkaten anne sana kac kilo lazim cunku bu normal aralikta bi rakam de. Sana saldirdigi yerden soru sor ona. Sen kac kilo aldin, verebildin mi bebek kac kilo dogdu, sutun geldi mi fln filan. Bi yerde acik veriyolar mutlaka cunku aslinda bir zamanlar onlara da genc birer kadindi ve eminim bir suru sorun yasadilar. Sadece empati duygulari gelismiyo.

Ay ne münasebet eşiniz bişey demedi mi böyle saçma laf mı olur hamile kadına dengesiz ya

Set şeklinde değil di mi normal şapkalı havlu .Esasen çok pahalı bir şey istemiyorum ilk etapta zaten ne kadar kullanacak ki fidan gibi çabuk büyüyorlar
Bence degil bu konularda aman bambu olsun aman pamuk olsun vb takintilarim yok o sebeble cogu sey rahatsiz etmiyor piyasadaki en yaygin olan urunu tercih ediyorum he fiyati cok ucuz olani almam ( bence mutlaka ucuz fiyatlinin bir eksigi vardir ) ama cok pahaliyada kacmam gibi bir kuralimiz var aile icinde

Kızlar merhaba çok şükür şimdilik herşey yolunda hala su kaybı oluyor maalesef . Dün yeteri kadar suyu var dedi doktor . Sabahta hem nota yapıldı hem kalbi dinlendi iyi çok şükür hafif suyla beraber kan geliyor ama endişelenecek birşey yok çok şükür . 2 ci doz ciğer geliştirici iğne vuruldu .
Hala sancıları engellemek için serum var ve enfeksiyon kapılmadın diye antibiyotike devam ediyorlar .
Bu arada havuç suyuna başladım çok şükür annem taze taze şıkmış eşim getirdi çok şükür .
Günde 2 bardak içsem yeter mi bunu bilen arkadaşlar söylerse sevinirim .
Onun dışında doktor gelecek bakalım o ne diyecek . Durumlar böyle işte kızlar . Moralimi yüksek tutuyorum sagolsun eş dost arıyorlar soruyorlar . Daha fazla gelişme olursa haber veririm inşAllah.
Ne zaman çıkacağım hiç belli değil . Doktora danışacam .

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce tüm sıkıntısı olanlara Şafi ismiyle şifa göndersin inşAllah. Haber ver muhakkak
Dikkat et vanım elinden geldiğince dinlen . Yolun neredeyse sonundayız bebeklerimiz şah Salim gelsin inşAllah.
3 doğumumda normal oldu .bu zamana kadar hiç aklıma getirmedim sezeryan olurum diye . Bir Yandanda sezeryan olsa eger yaşımı küçük bulmazlarsa ve eğer bebeğim saglıklı doğarsa inşAllah bağlatmayı düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlı . Her doğum kendine hastır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…