Ben hiç bir şey hazırlamadim ilk cocugumda 40 haftayı geçmiştim hala doguramayinca sanki bunda da öyle olacak diye 38 den sonra hazırlarım diye düşünüyorum
Kizlar ya sorum biraz saçma olucak ama hastanede ne tarz terlik giyiceksiniz? Nasıl bir şey almak lazım acaba? Evde ev terliği dışında başka terligim yok
Ben bi tane su logusa terlik takimlari var ya anneli bebekli olan ondan aldim bi ranede pelus pijamama uygun gri aldim hangisini evde hangisini hastanede giysem kararsizim. Ama arkadasin dedigi gibi cross tipi olanlarda cok mantikli at makinaya ohhh bol hijyen ben hastanede giyecegimi eve gelince cope aticam mesela corona zamani eve sokamam makina da tikansa zaten agzi burnu kayar ama ikisinede kiyamiyorum hastanede giymeye
Bizzat hastanede denedim kaymiyor ayakları sıkmıyor yoksa o kadar saat nöbet tutamazdik. Akinalbella diye bir marka var tavsiye ederim ben çok memnunum kalıplarından.
Ben de bakıyorum tuvalet terliği gibi, rahat dedikleri için gözüm kayıyor Tarzım da değil sonradan giysem giyemem.
Bunların farklı markada aynı modelleri var rahatsa onlara bakacağım.
Yoksa evdeki 15 liraya aldığım plastik terliklerimi götürürüm onlar da rahat ama önü açık.
Ben bi tane su logusa terlik takimlari var ya anneli bebekli olan ondan aldim bi ranede pelus pijamama uygun gri aldim hangisini evde hangisini hastanede giysem kararsizim. Ama arkadasin dedigi gibi cross tipi olanlarda cok mantikli at makinaya ohhh bol hijyen ben hastanede giyecegimi eve gelince cope aticam mesela corona zamani eve sokamam makina da tikansa zaten agzi burnu kayar ama ikisinede kiyamiyorum hastanede giymeye
günaydın herkese. dün akşam bebekten çok baskı yedim resmen ağrılı birkaç defa. sonra düşündüm bebek şuan gelse hiç bir şeyim hazır değil. gece 5 te bi uyandım 2 saat boyunca aklımda deli sorular :)) daha hastane çantam hazır değil. aslında alacak birşeyim yok çünkü abisinin kıyafetlerini giyeceğiz ama onlar yıkanacak ütülenecek yatağı hazırlanacak gibi gibi işler var. bu hafta bunları halledip kafamı rahatlatmam lazım. sanıyorum grupta erken hastaneye yatan arkadaşlardan etkilendim. birde eşim sabırsız bir an önce bebeğin gelmesini istiyor :))
Canım suyu az olduğu için hareketlerde azalma oluyormuş sanırım. Ben de hep az hissediyorum diye yazıyordum buraya sanırım benimki de su azlığındanmış. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi uzunca süre hissetmemek de iyi değil.
Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim, daha da güzel haberlerini alırız inşallah.
Bacımsular ne ettiniz siz ya
Atmayın
Ayakkabıları atıyor muyuz her giydiğimizde
Dağda bayırda kırda giyersiniz
Rahat bisi alın madem
Pufudukları eve gelince giyersiniz