2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar ya sorum biraz saçma olucak ama hastanede ne tarz terlik giyiceksiniz? Nasıl bir şey almak lazım acaba? Evde ev terliği dışında başka terligim yok
Ben bi tane su logusa terlik takimlari var ya anneli bebekli olan ondan aldim bi ranede pelus pijamama uygun gri aldim hangisini evde hangisini hastanede giysem kararsizim. Ama arkadasin dedigi gibi cross tipi olanlarda cok mantikli at makinaya ohhh bol hijyen ben hastanede giyecegimi eve gelince cope aticam mesela corona zamani eve sokamam makina da tikansa zaten agzi burnu kayar ama ikisinede kiyamiyorum hastanede giymeye

Crocs ya da benzeri bir şey düşünüyorum.Alti kaymaz ,kalıplar geniş olduğu için patik çorap ile rahat olur . Normalde de hep ondan giyerim .Evde işte
Bende işte kalın çorap giyerim. Çok üşüyen biriyim. Alt kaymaz en önemlisi yemiş aklıma gelmemişti. Aslında hastane verse ne güzel olur :)

Bende işte kalın çorap giyerim. Çok üşüyen biriyim. Alt kaymaz en önemlisi yemiş aklıma gelmemişti. Aslında hastane verse ne güzel olur :)

Bizzat hastanede denedim kaymiyor ayakları sıkmıyor yoksa o kadar saat nöbet tutamazdik. Akinalbella diye bir marka var tavsiye ederim ben çok memnunum kalıplarından.

Bu bahaneyle ben de gözümü crocslara diktim ama çok pahalı Bir terliğe de o parayı vermek zor geliyor.

Ben de bakıyorum tuvalet terliği gibi, rahat dedikleri için gözüm kayıyor Tarzım da değil sonradan giysem giyemem.
Bunların farklı markada aynı modelleri var rahatsa onlara bakacağım.
Yoksa evdeki 15 liraya aldığım plastik terliklerimi götürürüm onlar da rahat ama önü açık.

Crocslar çamaşır suyuna basılır. Atılmaz bence onlar iyi ama pahalı.

Sakın öyle düşünme canım . Psikolojik olarak doğuma yansır Allah korusun
Gozun aydin. Bak hersey rutin gidiyor masallah az daha sik disini
İnşAllah canım inşAllah
Evet çok şükür idare ediyoruz şuan
Her şey güzel olacak sen içini ferah tut. Doktor da olumlu konuşmuş zaten bir sıkıntı olmaz merak etme. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
İnşAllah canım Allah razı olsun

Yıkansa da evde tekrar giymek içime sinmez
Beyaz olan çamaşır suyuna basılır ama

Corona olmasa bi nebze evet ama korona zamani hakkat icime sinmez sokamam eve
Bacımsular ne ettiniz siz ya
Atmayın
Ayakkabıları atıyor muyuz her giydiğimizde
Dağda bayırda kırda giyersiniz
Rahat bisi alın madem
Pufudukları eve gelince giyersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…