2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Birinciye yapmadıysanız ikinciye yapmamak da mantıklı. Zaten virüs ortamında hastaneye dışardan birilerinin gelmesi pek doğru değil.
Aynen oyle hem virus hem zaten hersey ates pahasiyken de lukse gerek yok fotograf cekilmedende bebek buyuyor ama tabi ki kisisel gorusler bunlar yaptirana da saygim sonsuz

Günaydın kızlar burda saat 10h30 .
Şimdilik durumumuz iyi çok şükür .
Sabahın 2 sinde ulturasona girdim çünkü bebeği hissetmiyordum .
Ama çok şükür sorun çıkmadı ulturasonda ,tek sorun suyun biraz daha azalması . Ama endişe edecek birşey yok dedi doktor hala yeteri kadar var dedi .
Ve normal doğum yapa bilirmişim . Zaten bebeğin kafası aşagıda çok şükür .

Gozun aydin. Bak hersey rutin gidiyor masallah az daha sik disini

Abartıya ben de karşıyım ama bebeğin doğduğu günün bi anısı olmalı bence.
Ben kızımda pijama takımımı giydim saçlarıma gelişigüzel kırmızı kurdele bağladım. Fotoğrafçı tutmadık kendimiz çektik profesyonel kamerayla.
Özel hastanede doğum yaptım. o zaman ekstra ücret vererek süslü püslü vip odalarda kalınabiliyordu. Serviste yer kalmadığı için beni hiçbir ek ücret almadan vip odaya aldılar o odada bir fotoğrafımız olmasa olmazdı.
Şimdi oğlanda yine kendimiz çekeceğiz hastanede. Kızımı da süslicem hatta eve gelinir biraz daha toparlanınca daha iyi çekiliriz inşallah.

Canım suyu az olduğu için hareketlerde azalma oluyormuş sanırım. Ben de hep az hissediyorum diye yazıyordum buraya sanırım benimki de su azlığındanmış. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi uzunca süre hissetmemek de iyi değil.
Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim, daha da güzel haberlerini alırız inşallah.

Biz de kendimiz çekeceğiz. Eşim yeni iphone 13 pro aldı. O telefonun parasının hakkını vereceksin dedim

Her şey güzel olacak sen içini ferah tut. Doktor da olumlu konuşmuş zaten bir sıkıntı olmaz merak etme. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Ben de o durumdayım. Boğazım söz dinlemiyor. Doktor normal dedikçe yiyorum.
Tatlıya ara verdim 4 gündür bakalım ne kadar dayanacağım. Çikolatayla bakışıyoruz bir kaç gündür.
okdr yemeye 8 kg aldıysanız süper zaten, ben yemeyerek 11 kg aldım=( Anca haftada 1 2 gün kaçırıyorumdur haftaiçi normal eski hamilelik öncesi yeme düzenmdeyim. Sadece ilk 4 ay bulantımı bastırmak için devamlı ağzıma bişeyler atıyodum ki onda da günde 1 2 defa kusuyodm ona ramen o dönem basenleri büyüttüm. O dönem olmasa 1 2 kg daha az almış olabilirdim. Neyse bu saatten sonra yapıcak bişey yok rejim yapıcak değiliz ya

Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda kaç derecede yıkadınız
Bende 30 derecede 38 dk lik programda yikadim bebek deterjani ile. Kiri yok zaten sadece Konfeksiyon tozu olur derler o gitsin yeter. Aman eltimin basina geldi gecmiste asla hepsini bir yikamayin azicik renkli bile olsa ayirin hepsinin rengi birbirine girmisti. Ben 2 parca olsa bile hep ayri ayri yikadim korkudan

İnşallah öyle bir şey yaşamayız ama hastanede kapma ihtimalimiz de var.

Ben normalde de çok yerdim. Fazla hareketliydim, Kilo almazdım. Şimdi biraz hormonların etkisiyle biraz da hareketsizlik alıyorum. Kilo sorun değil de midemdeki baskı hissi rahatsız ediyor. Akşam yemeklerini porsiyonu ikiye bölüp arada 1-2 saat bekleyip öyle yiyorum . Yoksa çatlayacak gibi oluyorum.nefes alınmıyor.

Dayanılmayacak bir acı yok aslında anlık rahatsız edici bir his oluşuyor sadece. Korkutmasın sizi.

Dayanamadım hastaneyi aradım sordum
Sezeryansa 2 gun once gidip test veriyormuşsun
Normalse giris yapılınca test alınıyormuş
Acil gelsem nolacak dedim
Testin sonucu çıksın diye bekletmeyiz dedi
Yani benim hastanemde de testen kaçış yok illaki isteniyor

Evet bana da aynı açıklamayı yaptılar. Sadece farklı bir serviste tutuyorlarmış o yüzden test istiyorlar.

Nasılsınız kızlar, önce herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum, zaman daraldıkça artık haberler gelmeye başladı. Bi de çatlaklar hakkında sormak istiyorum. Ortalama kaçıncı haftada başlarlar normalde? Ben 14. Haftadan beridir her gün lierac kullandım, biraz kuru bir cildim var ama yine de çatlamadım diye seviniyordum ki önceki gün göbeğimin altında saklanan çatlakları görene kadar toplamda 7 kilo aldım bu arada ama daha 7 8 hafta kaldığını düşünürsek inş daha fazla olmaz, tabi olursa da nasip bebişimden hatıra derim

Çatlaklar belli olmuyor ya son hafta belki son gün bile çatlayanlar var hiç çatlamayan da var . Bende lierac kullanıyorum Ama duzenli değil henüz çatlamadım ben bakalım hayırlısı

Ben ilk gebeliğimde doğum yapana kadar anlamamıştım çatladığımı. Doğumdan sonra belli olmuştu göbek deliği civarımda belli belirsiz. Şu an ekstra bi çatlağım olmadı gibi zaten göbek deliğimin altını göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…