2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende lierac kullanıyorum çok düzenli sürdüm de sayılmaz, 9 kilo aldım ama henüz çatlağım yok

Merhaba kızlar bir sorum olacak mide bulantısı yaşayan varmı ? Sebebi ne anlamadım

Cok mantıklı ve çok güzel olmuş bende böyle yapicam

bencede bu akşam işten sonra başlamam lazım :) en azından yıkama işi bitsin
çocuk gelirse giyecek kıyafeti olsun :)))
Ben hiç bir şey hazırlamadim ilk cocugumda 40 haftayı geçmiştim hala doguramayinca sanki bunda da öyle olacak diye 38 den sonra hazırlarım diye düşünüyorum

Son 2_3 hafta kala asıl catlaklar oluşuyor ilk doğumunda öyle oldu benim

Kizlar ya sorum biraz saçma olucak ama hastanede ne tarz terlik giyiceksiniz? Nasıl bir şey almak lazım acaba? Evde ev terliği dışında başka terligim yok

Biz de ism
Kizlar ya sorum biraz saçma olucak ama hastanede ne tarz terlik giyiceksiniz? Nasıl bir şey almak lazım acaba? Evde ev terliği dışında başka terligim yok
LC Waikiki den bu ev terliğini almıştım, çok rahat diye, hastanede giyerim dedim.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-10-22-05-14-613_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba sevgili anneler ben bu aralar bebeğimin hareketlerini hissediyorum fakat sert tekme atmiyo artık. İki gündür böyle. İki gündür de calsiyum hapı kullanmaya başlamıştım o hapla ilgili olabilirmi bı bilginiz var mı.

normalde 1-2 kilo alıp verince çatladığım için küçük çatlaklar üzmez beni.
Şu an farkında değilim tam göremiyorum göbeğimi. Ben de lierac, biooil, badgers hangisini canım isterse her gün birini sürüyorum .biri yaramazsa diğeri yarasın diye lierac sürümü daha çok hoşuma gidiyor çoğunlukla onu kullanıyorum.

Merhaba kızlar bir sorum olacak mide bulantısı yaşayan varmı ? Sebebi ne anlamadım
Benim sonradan başlayan bulantı kusmalarım olmuştu akabinde karnımda tuhaf bi ağrı oldu sebebi enfeksiyonmuş biraz ilerleyince bu şekilde belirti verebiliyormuş. Birde son 3 aylık süreçte baştaki gibi bulantı yaşayanlar oluyor oda olabilir

Ben bio oil kullanıyorum henüz çatlamadım. Çatlak olduğu nasıl anlaşılıyor ben şimdiye kadar hiç çatlamadığım için nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum

Crocs ya da benzeri bir şey düşünüyorum.Alti kaymaz ,kalıplar geniş olduğu için patik çorap ile rahat olur . Normalde de hep ondan giyerim .Evde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…