Bizzat hastanede denedim kaymiyor ayakları sıkmıyor yoksa o kadar saat nöbet tutamazdik. Akinalbella diye bir marka var tavsiye ederim ben çok memnunum kalıplarından.
Bu tarz var bende tam numara oldu şu an hala giyebiliyorum ama kalın patikle de bir deneyecem taraklı ayak için bulunmaz nimet ama eşimin ayakları normal o da kendi numarasını aldı tam oldu.
Günaydın. Hamilelikte burun kanamaları olabiliyor. Hormonlardan kaynaklanıyor. Burnu sürekli nemli tutmak gerek. Kışın hava kuruduğu için kaloriferlerin üstüne su koyabilirsiniz.
Bu tarz var bende tam numara oldu şu an hala giyebiliyorum ama kalın patikle de bir deneyecem taraklı ayak için bulunmaz nimet ama eşimin ayakları normal o da kendi numarasını aldı tam oldu.
Oğluşuma isim bulamadık.
Şimdiye kadar aklımıza gelenler;
Alp, Alper, evren, uygar, toprak, Demir, egemen, yiğit, Mert Mete, Altay.
Bu kadar düşünebildik seçenekleri
Bunların içinden sevdiğiniz olursa benimle paylaşır mısınız
Bizde de aynı dert var. Ama eşim hiçbir ismi beğenmiyor. Alp, Evren, Uygar, Toprak isimlerini biz de düşündük ama hepsinden vazgeçildi. Ben Evren'i ve Uygar'ı çok beğeniyorum.
Ben hiç bir şey hazırlamadim ilk cocugumda 40 haftayı geçmiştim hala doguramayinca sanki bunda da öyle olacak diye 38 den sonra hazırlarım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun ilk aylarda hormonal değişime bağlı olabiliyormuş ama bu zamanda bilemedim eğer tansiyon sorunun falan yoksa normal olabilir.Halen devam ediyor mu kanama
Bacımsular ne ettiniz siz ya
Atmayın
Ayakkabıları atıyor muyuz her giydiğimizde
Dağda bayırda kırda giyersiniz
Rahat bisi alın madem
Pufudukları eve gelince giyersiniz
Ya ikisini de giyme hastanede cok tatlilarmis. Pazardan bunlarin ucuzlarindan fln bulsan. Zaten 1-2 gun giyceksin. Hastanede atar gelirsin. Bunlari da lohusaliginda temiz temiz evde giyersin.
Tesekkur ederim beyazlar evet biraz pahali ama griler baya ucuz kiz 35 tl mi ne ama yeni ya kiyamiorum atmaya iste olmadi ben yikanabilir bisiler alayim En iyisi galiba
Gunaydin herkese kizlar. Ben resmen yuruyemiorum paytak ordek yavrusu gibiyim ya hem kalcalarim ve rahmim de agri var sanki yurudukce devam ederse aksama kadar giderim heralde hastaneye yaa dun yoruldum gene bugun dinleneyim bakayim ne olacak
Gunaydin herkese kizlar. Ben resmen yuruyemiorum paytak ordek yavrusu gibiyim ya hem kalcalarim ve rahmim de agri var sanki yurudukce devam ederse aksama kadar giderim heralde hastaneye yaa dun yoruldum gene bugun dinleneyim bakayim ne olacak
Bende giymem hastanede giydigim terligi evde
Yikasamda icime sinmez
O yuzden diyorum ya dagda bayırda giyersiniz diye
Plastik bisey olmasî en mantiklisi
Yalniz her hastaneye gidisce ayakkabi yikamak
Helal sana