2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kayınbabanın minibüsü var bi geldiler mi hepsi doluşup geliyo ama düşüncelilerdir yani bence gelmezler doğumda hepsi. sadece kv kayınbaba gelir diye düşünüyorum günübirlik.
2 hafta sonra kızımın doğum günü var onun için çağıracağım hepsini doğumdan önce ağırlamış olurum.

Ben de bu alinmalarin hastasiyim. Ben de Alinanlara alinicam valla:)) Biraz anlayis, empati. Yok.
Benim derdim zaten yakin akrabalar. Benim kayinpeder Kadı gibi basimda oturdu ilk dogumda. Esim alip cikariyodu adam kedi gibi tekrar gelio. Adam dedigin bi uzaklasir dogum yapan kadinin yanindan..

kalabalık aile ciddi sorunsal tabi. Bu kızın da ailesinden büyükler gitti sanırım ama o da kendi kabulu olan bişey. Bize kızın kendisi demedi bu arada misafir kabul olayını, annesi babası dediler nazlı çok tedirgin, biz de pcr yapıp gidicez doğuma fln vs.. Biz de öyle diyince gitmedik. Senin kendi söylemen belki zor ama ailen söyleyebilir bu şekilde, coronadan tedirginiz neticede yeni doğan bebek fln diye ozaman belki düşünür herkes=)

Kayinpederleri kabul etmiyoruz da diyebilsek keske...
o kadarına ben de bişey diyemedim söylenmez ama senin kp de hakkaten düşüncesizmiş doğum yapan kadının başında durmak ne ya=)
benim doğum yapan bi arkadaşım babasının yanında çat çıkartıp emziriyodu babası da bakıyo ööyle ben çok garipsemiştim yemn ederim onlar utanmadı ben utandım hayatta annem ve eşim hadi bi de 1 2 kız arkadaşlarım dışında kimsenin yanında açıp emziremicem kv'mi bile def ederim yanımdan. ok dünyanın en normal şeyi olabilir hatta gzl de bişey var ya şimdi normalleştirmek için ünlüler fln çekip çekip koyuyo. Abi normal ve gzl olabilir ama mahrrem olduğunu değiştirmiyo bence. Anne ve bebeği arasındaki özel bişey. Benim ziyaretçi diyince en tedirgin olduğum nokta bu. Coronada hadi dikkatli olurlar maske takarlar pcrla gelirler vs ama emzirirken gözlerini dikip bakarlarsa cinnet geçiririm..

Benim annem pek soyleyemeyebilir kayin validelere kalsa onlarda bisi olmaz kafasinda insanlar her gelene bebegi kucagina bile verir dusun hastalansa bisi olsa allah korusun takdiri ilahi derler tobe estf aman neyse guzel fusunelim guzel olsun insallah hersey

Ben de öyle kimsenin yanında emziremem diyordum ama önce hastanedeki ebelere açtım, eve geldik eltim, kayınvalidem, annem hepsi bebek mememi tutsun diye seferber oldular
Hatta kv nasıl incelediyse artık her gelene meme ucu büyük bebek tutamıyo diyodu
Tabi acemiliğim geçtikten sonra kimsenin yanında emzirmedim eşim hariç.

Ben tecrübesiz olduğum için emzirme konusunda mecbur annem ebeler artık kim yardım edecekse görecek ama kayınvalidede görmesin yani

Sağolasın Umarım alnımın akıyla çıkarım ne diyim

Sorma hem de nasil. Kv'de de kocasina asla laf soylemez. Bisi demedi goz gore gore. Ben de asla tabi ki onun yaninda emzirmedim ama durmamasi lazimdi. Sonucta ustum basim acilabilir. Gaz cikarmam lazim.. nasil.olcak? Resmen eglence yapti kendine Kirivati takti oturdu sacma sapan. Aklima geldikce deli oluyorum. Bu kez esim de daha idmanli sokmaz iceri. O da kizmisti ama ilk torun heves ediyolar diye kusturmemek icin direk soyleyemedi. Ama bu kez ben de soylerim. Biraz musade derim. Kuser bi de kusme huyu var. Suratini asar cocuk gibi. Bencil insanla ugrasmak cok zor.

ebelere de okeyim hatta geçen sene de açmıştm ebeler masajla süt bile çıkarmışlardı onda sorun yok kv'me kılım ztn sorry yanında emziremem. Zaten geçen seneki doğumuma gelmedi bile, annesini bırakamıomş da, corona varmış da. ben 5 gün yattım 5 gün sağlıksız doğan bebeğe gelmedi sağlıklıya gelip bi de mememle muattap edemem. =(

sizle konuştukça suit oda tutma konusuna baya yaklaştım=) dün hastaneye gitmiştik doğum yapacağım hastanede bi arkadaşım yatıyo şimdi hatta o da hamile o da kısmetse orada nisanda doğum yapacak. Her neyse odası çok küçük allah allah benm yattığım oda bu kdr küçük müydü acaba orası doğum katıydı diye daha mı büyüktü fln konuşuyoruz bu kızın eltisi de 2 çocuklu, mutlaka suit tutun fln demişti biz de gitmişken sorduk suit var ama fiyat farkı var dediler bana çok ciddi bi rakam geldi tutmamaya karar vermiştim israf diyordm ki, bugünkü konuşmalardan sonra o paraya değer diye düşündüm 2 çocuk doğuran kesin ver parasını tut değer diyo ztn.

Benim eşimin sülalesi evlendiğimde de gelmedi evime.
Bizim sülalede kalabalık değil amca hala yok. Teyzeler uzakta.
Sadece anne babalar gelecek ziyarete

Ben de ondan korkuyorum annem de babanın yanına postalarız eve erkek almayız dert etme diyor.

Ben ne tarafa yatsam o taraftan vuruyor. Sabaha kadar bir sol bir sağ yapıyorum

İyide sorun odaya girmemeleri suit bile olsa sonucta kapali ortam malesef corona olmasa tabiki grlsinler musadeni iste emzir et vs beni tek dusunduren korona malesef berbat korkuyorum kendimi gectim el kadar bebek var insallah dusunur herkes ne diyelim

Benim hastaneye de gelmezler annem eşim babam abim var burda . Eşimin ailesi uzakta. Onlar hastaneden çıkınca gelirler, 2-3 gün sonra .
Ya tek refakatçi alıyorlar. Ben annem kalsın istiyorum . Eşim de Doğuma girsin . O nasıl ayarlanır. Eşimi refakatçi gösterip annem kalsa olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…