2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ama bacimsu ayakkabilari gelip evde giymios ki. Ayrica ben hastane donusu makinada ayakkabilarida yikiom hep
Yikama hastaligi bende de var zaten deliydim corona iyice delirtti. Kizimin okul cantalarini surekli yikiyorum. Ozellikle parka gittigimizde yerlere koyuyo o zaman aslinda okulda gormuyorum eminim nerelere oturuyolar Kim bilir. Her seyden tiksinti geldi iyice.

Kizlar bir uzmqnlik sorusu. Sola yatin diyolarya. Oyle yapmaya calisiyorum ama ne zaman sola yatsam benimki baslio tekmelemeye. Ama saga yatinca sakin hic hareket yok. Noluyo? Tovbe yarabbim cocuk saga yatinca sikisip kalio da mi hareket edemio snlamadim cok da dikkatli yatiyorum gerci fazla ustune yatmadan ama anlamadim.

Kizlar hepinize masallah ne diyim sok icinde okudum yazdiklarinizi kendimi titiz sanardm ben baya pismisim:) asla hastaneden gelince ayakkabilari fln yikamam, hastanede giydigim terligi atmak da aklima gelmezdi. Benim cok sevdigim bi pofuduk terligim var onu gotururum diye dusunuodm ama sanki hastane boklu yermis gibi muamele yaptiniz bilmiorm benm yattigm hastaneler hep tertemizdi yerler gunde bikac kez siliniodu, ben eve donunce altlarini dezenfektanla fln guzelce silip giymistm. Plastik terlikle usuyebilirsiniz bence en kotu atacaksaniz da pazardan ucuza pofuduk alin. Lohusayken ayak usutmeye gelmez ozellikle sezeryandq

Hastane mikrobu denilen illet allah kimsenin basina vermesin... Hadi onu gectim onceden atmayi bende dusunmezdim guzelceeee camasir suyuyla flan altini siler giyerdim ki ilk dogumumda da oyle yaptim. Ancak suan ki sartlar kotu malesef yoksa bende bayilmiyorum 2 gun giyip atmaya he diger arkadaslardan gordum ki bilincsiz terlik secmisim.

Yok yaaa o sivinin icinde skisip kalacagini sanmam hem skissa bile bi sekilde elle itemese ayakla iter bi sekilde seni rahatsiz eder diye dusunuyorum benimkide genelde otururken oynuo. Bi tek evvelsi gundu galiba sabah 5 te tekmeleri ile uyandim dedim kizim edepsizlik yapma hanim hanimcik uyu saatten haberin varmi bu sola yatinca kan akisi daha guzel oluyor vs ya onun etkisi vardir kuvvetle muhtemel

Aynısını aldım da bunları nasıl dezenfekte etmek lazım bilemedim

Dezenfektan sikariz

17 yıldır hastanenin girmediğim görmedigim yeri kalmadı bir şey olmaz merak etmeyin. Olsa bana olurdu

Ellere dikkat edin yeter , bir de hastanede giyilen terliğin evde giyilmesi çok içe sinen bir durum değil ama güzelce temizleyip sokakta giyilebilir .Sonuçta dışarılar da çok temiz değil.

Trendyoldan verdiğim siparişler birer birer düşmeye başladı 3 gün evden cikamicim sanırım

Kirli ya da oyuncak sepeti olarak kullanılabilir.Boyu gayet ideal ,sert keçe keşke kapak olabilseydi ama çok problem değil bana göre .

Eklentiler

• Screenshot_20211111-140510.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 44
Hastaneleri temizliyolar tabi de herkes her yerde geziyoya orda. Tuvaletten odaya, disardan gelen kisiler de kapida cikarip girmiyo hastaneyeya Benimki microptan vs.den korkmak degil de tiksinme daha cok.
Neyse terlik sorunsalini herkes icine sinen sekilde cozer de benim asil merak ettigim ziyaretci olayi nasil olcak. Insallah kimseyi kabul etmezler. Kizimda delirmek uzereydim gelenden gidenden. Bu kez bi de Corona var

Corona var artik ziyaretci alacaklarini sanmiyorum. Dur aklima dusurup durma yeni yeni sorunlari terligi yeni hallettik daha yeni cozumlerimi soyleyip yeni gundemler olusturmayayim simdi hahahahahaha

Ziyaretçi olayını bende çok merak ediyorum

Siz ziyaretci kabul etmiyoruz diyebilirsiniz. 10 gun kdr oldu benim bi tanidik dogurdu hastaneye ziyaretci aliniodu ama kiz tedirginmis istemiyoms hicbirimiz gitmedik.

Siz ziyaretci kabul etmiyoruz diyebilirsiniz. 10 gun kdr oldu benim bi tanidik dogurdu hastaneye ziyaretci aliniodu ama kiz tedirginmis istemiyoms hicbirimiz gitmedik.
Hic olmadi mi alinan aile buyukleri mesela mesela benim teyzemler ( 5 kisi ) dogumdan sonra evine geliriz dedi dedim coronanin ne olacağı belli degil dogumdan once bu siralar buyrun yoksa evi kapaticam kabul edemeyebilirim dedim ki korka korka oda ama sanirim alindilar gelmediler wala alinan alinsin da sonrasinda uzuluyorum kirildilar die kendi kendime hastanede de aynisini dersem buyuk handikap var esimin sulalesi asiret fibi hem kalabalik hem cok baglilar nasi yapicam bilmi yy orum allah buyuktur ne diyim

Bende kendi ailem ve eşimin ailesi toplam 8 kişi dışında kimseyi kabul etmeyecem alınan alınabilir çokta umrumda değil açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…