Aynı dert bende de var. Milletin yanında hayatta emziremem. Ancak eşim ve annem. Bazı insanlar çok dert etmiyorlar. Benim yengem babamın yanında emziriyordu da babam rahatsız olup çıkıyorduo kadarına ben de bişey diyemedim söylenmez ama senin kp de hakkaten düşüncesizmiş doğum yapan kadının başında durmak ne ya=)
benim doğum yapan bi arkadaşım babasının yanında çat çıkartıp emziriyodu babası da bakıyo ööyle ben çok garipsemiştim yemn ederim onlar utanmadı ben utandımhayatta annem ve eşim hadi bi de 1 2 kız arkadaşlarım dışında kimsenin yanında açıp emziremicem kv'mi bile def ederim yanımdan. ok dünyanın en normal şeyi olabilir hatta gzl de bişey var ya şimdi normalleştirmek için ünlüler fln çekip çekip koyuyo. Abi normal ve gzl olabilir ama mahrrem olduğunu değiştirmiyo bence. Anne ve bebeği arasındaki özel bişey. Benim ziyaretçi diyince en tedirgin olduğum nokta bu. Coronada hadi dikkatli olurlar maske takarlar pcrla gelirler vs ama emzirirken gözlerini dikip bakarlarsa cinnet geçiririm..
Hastane ozelse bence sorun etmez rekafatcinin ismi cismiBenim hastaneye de gelmezler annem eşim babam abim var burda . Eşimin ailesi uzakta. Onlar hastaneden çıkınca gelirler, 2-3 gün sonra .
Ya tek refakatçi alıyorlar. Ben annem kalsın istiyorum . Eşim de Doğuma girsin. O nasıl ayarlanır. Eşimi refakatçi gösterip annem kalsa olur mu
Ne guzelmiss. Bunun ustune tek kullanimliklardan almak lazim. Ben kizimda oyle yapmistim. Bunlar da hafif minder gibi disarda degistirirken iyi oluyodu.https://www.hepsiburada.com/hamur-b...0DJC5?magaza=HAMUR&url_src=and-product-detail
Kızlar sepette 45 lira oluyor bakanlar vardı daha da düşmez sanırım
Ah ne guzel. Benim babam vefat etti senler once. Canim benim o olsa egler asla sokmazdi yanima zaten hic sevmezdi oyle cok icli disli olaylari. Bir de zaten sansim sifir disarda yasiyoruz. Mecbur gelip bizde kalacaklar. Ama hastane konusunda bu kez cok netim asla oturmam. Acikca soylerim biraz musade edin diye. Istedigi gibi kusebilir. Evde de odamdan cikmicam. Onlar salonda naparsa yapsin.Ben de ondan korkuyorumannem de babanın yanına postalarız eve erkek almayız dert etme diyor.
Tek kullanımlık aldım bende bu organizer olarak daha iyi çantada evde arama toplama derdi olmaz en azındanNe guzelmiss. Bunun ustune tek kullanimliklardan almak lazim. Ben kizimda oyle yapmistim. Bunlar da hafif minder gibi disarda degistirirken iyi oluyodu.
https://www.hepsiburada.com/hamur-b...0DJC5?magaza=HAMUR&url_src=and-product-detail
Kızlar sepette 45 lira oluyor bakanlar vardı daha da düşmez sanırım
Bebeğimsu bende aynı hataya düştüm ilk ama bu organizer alt açma özelliği de var sanıyordum neremle okuduysamNe guzelmiss. Bunun ustune tek kullanimliklardan almak lazim. Ben kizimda oyle yapmistim. Bunlar da hafif minder gibi disarda degistirirken iyi oluyodu.
Evet ben de oyle dusundum. Bi de tek kullanimliklar genelde cok buyuk oluyo. Ben ikiye kesip koyuyodum cantaya ve gayet de yeterli oluyodu. Daha almadim ama bakicam yine buyukse keserim affetmem:) Gereksiz masraf sevmem daha once soylemistim bunu :):)Tek kullanımlık aldım bende bu organizer olarak daha iyi çantada evde arama toplama derdi olmaz en azından
Onlardan da var uzun buna göre ben çanta boy olsun diye bundan aldım çok tatlı deseni battaniyesini de aldım bakalım nasıl gelecekBen 52 TL ye almıştım 7 lira 7 liradır henüz gelmedi ama çok merak ediyorum .
Bebeğimsu bende aynı hataya düştüm ilk ama bu organizer alt açma özelliği de var sanıyordum neremle okuduysam
Sen nerenle okuduysan sanirim ben de oramla okudumBen 52 TL ye almıştım 7 lira 7 liradır henüz gelmedi ama çok merak ediyorum .
Bebeğimsu bende aynı hataya düştüm ilk ama bu organizer alt açma özelliği de var sanıyordum neremle okuduysam
Evet ben de oyle dusundum. Bi de tek kullanimliklar genelde cok buyuk oluyo. Ben ikiye kesip koyuyodum cantaya ve gayet de yeterli oluyodu. Daha almadim ama bakicam yine buyukse keserim affetmem:) Gereksiz masraf sevmem daha once soylemistim bunu :):)
Evet battaniyesini de sipariş verdim güzel yorumlari ama inşallah memnun kalırız bizde .Böyle şeyler denk geldikçe paylaşalım iyi oluyor .Onlardan da var uzun buna göre ben çanta boy olsun diye bundan aldım çok tatlı deseni battaniyesini de aldım bakalım nasıl gelecek
Sen nerenle okuduysan sanirim ben de oramla okudumcunku ben de yanlis anlamisim ama guzel yine de bi duseniyim. Belki alirim cunku bebek cantasi almayo dusunmuyorum boyle bi organizer isime yarayabilir.
Valla öyle şimdi eksik olarak isme özel hastane çıkışı , duvar sticker, kapı süsü ve hediyelik kaldıHayat pahalı valla napalim
Evet battaniyesini de sipariş verdim güzel yorumlari ama inşallah memnun kalırız bizde .Böyle şeyler denk geldikçe paylaşalım iyi oluyor .
Valla öyle şimdi eksik olarak isme özel hastane çıkışı , duvar sticker, kapı süsü ve hediyelik kaldıkocama üzülüyorum ya habire sipariş veriyorum daha da bitmiyor eksikler
Ya bu magnetler çok pahalı geliyor bana1 haftadır 1700-1800 arası bir harcama yaptık daha doğrusu yaptımve içlerinde sadece 1 tane kıyafet var kapı süsüydü magnetiydi kutusu çantası derken paranın canı ne ki
Yaaa çok minnoşDIDuStore 3/18 Ay Düz Kadife Şapkalı Kız Tulum Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
DIDuStore 3/18 Ay Düz Kadife Şapkalı Kız Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu arada bu tulumu da tavsiye ederim ,güzel dokusu var kalınca bayağı kış bebeleri için uyun olabilir yeşil rengi de çok hoş .
https://ty.gl/qv44l88bpgKizlar su organizer linkini atarmisiniz bidaha bulamıyorum sepet mi silinmis ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?