2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynı dert bende de var. Milletin yanında hayatta emziremem. Ancak eşim ve annem. Bazı insanlar çok dert etmiyorlar. Benim yengem babamın yanında emziriyordu da babam rahatsız olup çıkıyordu Hatta abim niye rahatsız oluyor ki falan diyordu Herkes mahrem gibi algılamıyor.

Hastane ozelse bence sorun etmez rekafatcinin ismi cismi doguma bende esimi istedim hastane preseduru yasak biraz muhafazakar kadin alabiliriz dedi annem ben dayanamam bayilirim dio ki hakli cok panik yengem ben girerim dedi ama dogum catala kadar esim yanimda olacak kismetse sonra zaten kimse olmasa da olur diorum bakalim. Odaya geveince kismetse oglum ve esim kalacak hastaneyle gorustum oglumun sorun olmayacagini misagir edebilceklerini soylediler cunku gece benden ayrilmio biri memede biri koynumda yatariz artik ayyyy allah o gunleri gostersin saglilla hepimize insallah zaman cabuk gecsin istoyorum resmen

Tontişimin kıyafetlerini makineye attım. halim olursa yarın ütülerim.
33. Haftada bari hazır olsun minnoşumun eşyaları.
Eşyası da azmış. Hepsi açık renk bir makinenin yarısı boş kaldı. Battaniyeleri ve örgü yelek hırkalarını ayrı yıkayacağım

Ben de ondan korkuyorum annem de babanın yanına postalarız eve erkek almayız dert etme diyor.
Ah ne guzel. Benim babam vefat etti senler once. Canim benim o olsa egler asla sokmazdi yanima zaten hic sevmezdi oyle cok icli disli olaylari. Bir de zaten sansim sifir disarda yasiyoruz. Mecbur gelip bizde kalacaklar. Ama hastane konusunda bu kez cok netim asla oturmam. Acikca soylerim biraz musade edin diye. Istedigi gibi kusebilir. Evde de odamdan cikmicam. Onlar salonda naparsa yapsin.

https://www.hepsiburada.com/hamur-b...0DJC5?magaza=HAMUR&url_src=and-product-detail
Kızlar sepette 45 lira oluyor bakanlar vardı daha da düşmez sanırım

Ben 52 TL ye almıştım 7 lira 7 liradır henüz gelmedi ama çok merak ediyorum .
Ne guzelmiss. Bunun ustune tek kullanimliklardan almak lazim. Ben kizimda oyle yapmistim. Bunlar da hafif minder gibi disarda degistirirken iyi oluyodu.
Bebeğimsu bende aynı hataya düştüm ilk ama bu organizer alt açma özelliği de var sanıyordum neremle okuduysam

Tek kullanımlık aldım bende bu organizer olarak daha iyi çantada evde arama toplama derdi olmaz en azından
Evet ben de oyle dusundum. Bi de tek kullanimliklar genelde cok buyuk oluyo. Ben ikiye kesip koyuyodum cantaya ve gayet de yeterli oluyodu. Daha almadim ama bakicam yine buyukse keserim affetmem:) Gereksiz masraf sevmem daha once soylemistim bunu :):)

Bebeğimsu bende aynı hataya düştüm ilk ama bu organizer alt açma özelliği de var sanıyordum neremle okuduysam
Onlardan da var uzun buna göre ben çanta boy olsun diye bundan aldım çok tatlı deseni battaniyesini de aldım bakalım nasıl gelecek

Fazla akrabam yok olana da gelme diyebilirim rahat rahat az çok bilirler beni kayınpeder ve babacığım rahmetli oldu kayinvalidem ve kaynım gelir .Herkesin yanında da emziririm öyle dertlerim de olmadı hiç rahatım o tarz şeylerde .

Suit oda tutma fikri benim de aklımda ama annem için rahatça yatsın kadın gece hatta hastane karşısında lüks bir otel var keşke orda kalsam tedaviyi orda yapsalar

Sen nerenle okuduysan sanirim ben de oramla okudum cunku ben de yanlis anlamisim ama guzel yine de bi duseniyim. Belki alirim cunku bebek cantasi almayo dusunmuyorum boyle bi organizer isime yarayabilir.

Hayat pahalı valla napalim
Onlardan da var uzun buna göre ben çanta boy olsun diye bundan aldım çok tatlı deseni battaniyesini de aldım bakalım nasıl gelecek
Evet battaniyesini de sipariş verdim güzel yorumlari ama inşallah memnun kalırız bizde .Böyle şeyler denk geldikçe paylaşalım iyi oluyor .

Sen nerenle okuduysan sanirim ben de oramla okudum cunku ben de yanlis anlamisim ama guzel yine de bi duseniyim. Belki alirim cunku bebek cantasi almayo dusunmuyorum boyle bi organizer isime yarayabilir.

Gözümüzle olmadığı kesin ama belki yazılış olarak göze benzeyen bir yerimizle olabilir. Aksam aksam iyi eğlendim ha

Hayat pahalı valla napalim

Evet battaniyesini de sipariş verdim güzel yorumlari ama inşallah memnun kalırız bizde .Böyle şeyler denk geldikçe paylaşalım iyi oluyor .
Valla öyle şimdi eksik olarak isme özel hastane çıkışı , duvar sticker, kapı süsü ve hediyelik kaldı kocama üzülüyorum ya habire sipariş veriyorum daha da bitmiyor eksikler

Valla öyle şimdi eksik olarak isme özel hastane çıkışı , duvar sticker, kapı süsü ve hediyelik kaldı kocama üzülüyorum ya habire sipariş veriyorum daha da bitmiyor eksikler

1 haftadır 1700-1800 arası bir harcama yaptık daha doğrusu yaptım ve içlerinde sadece 1 tane kıyafet var kapı süsüydü magnetiydi kutusu çantası derken paranın canı ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…