2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
YouTube da bir doktorun videosunu izlemiştim sağ sol aslında aynı işlemi görüyormuş. Çocuğa yer açılıyor çocuk içerde partilemeye başlıyormuş o yüzden takıntı yapicak bişey yok bence

:)) benimde aklıma girdiniz yaaa:)) hiç aklımda böyle birşey yoktu. neyse kendi büyük kol çantama falanda koyabilirim bunu . trendyoldan 52 tlye aldım bende.
Anam ama cok kullanisli gercekten. Bebek cantasi almaya gerek kalmio 52 tl ye nerde bebek cantasi var bulasici bu alisveris hahahahahah

1 haftadır 1700-1800 arası bir harcama yaptık daha doğrusu yaptım ve içlerinde sadece 1 tane kıyafet var kapı süsüydü magnetiydi kutusu çantası derken paranın canı ne ki

Aynen öyle nereye ne harcıyorum bilmiyorum.
Daha ay bitmeden maaşımı geçmiş bu ayki ödeme tutarı.
Ücretsiz izne ayrılınca nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Tek tesellim taksitler Ocak’ta bitiyor taksit yaptırmıyorum ne harcadığımı göreyim diye .
Daha fazla almamak lazım

sus sus hesaplama=)
Sonunu düşünen şampiyon olamaz yeni sloganimiz
Bende sepette hala 56 mi ne gorunuo beni begenmedi hepsi burda indirim yapmio galiba

Hemen trendyola koşun orası hala 52 TL
İndirimi bitmiş Baktim şimdi
Kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar insanla geçen sepetimdeki ürünü kaybettim ya almış birisi hemen
Bende taksit yapmadım Ocak ayında bitiyor tüm borcum Ocaktan sonra da o kartın boş kalacağını düşünmüyorum ücretiz izin de düşünüyorum hem karnım doyup hem pastam duracak mı bakalım .

1 haftadır 1700-1800 arası bir harcama yaptık daha doğrusu yaptım ve içlerinde sadece 1 tane kıyafet var kapı süsüydü magnetiydi kutusu çantası derken paranın canı ne ki
Ben artık hesaplamıyorum Şu da lazım olur bu da gerekebilir diye diye ev doldu iyice. Eşimi geçen banka aramış kartınızdan peş peşe çok alışveriş yapıldı haberiniz var mı diye Kartı ağzına kadar doldurmuşum

Pastan durmayacagi gibi 3 5 pasta daha yapmak zorunda kalirmissin gibime gelio hahahahahah

Bu bebek alışverişi gelin çeyizine benziyor annem hep derdi bana davul çalana kadar eksik bitmez diye öyle de olmuştu evlendik ilk aylar hep alışverişle geçti buda aynı doğurana kadar alışverişe devam Doğuruncada başlarız artık bezi bitti kıyafetleri küçüldü aman yaz geliyor birşeyler alalım falan diye

Ayyy bi dogsunlarda gerisi kolay dicem dilim varmiyor oglum bu ara oyle zorluyor oyle sinirlendiriyorki benim wallahi erken dogum yapmasam iyi stresten mahvoldum yaa hep bi aglama tutturma cinnet gecirmemek icin zor duruyorum yeminle allah canini sag etsin bebek dogunca da boyle devam ederse naparim bilmem timarhaneye yatirirlar beni

Hiç öyle hayallere kapılmayın, masraflar büyüdükçe artıyor
Benim şu son birkaç ayda kızıma yaptığım masrafın yanında bebeğinki devede kulak kaldı.

Allah yardımcın olsun benim ilk ben kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye valla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…