Ben de aynı durumdayım canım. Kızımda hiç kasılma falan olmazdı, bunda kasım kasım kasılıyorum günde bilmem kaç defa, sırf stresten valla bence.Ayyy bi dogsunlarda gerisi kolay dicem dilim varmiyoroglum bu ara oyle zorluyor oyle sinirlendiriyorki benim wallahi erken dogum yapmasam iyi stresten mahvoldum yaa hep bi aglama tutturma cinnet gecirmemek icin zor duruyorum yeminle allah canini sag etsin bebek dogunca da boyle devam ederse naparim bilmem timarhaneye yatirirlar beni
KorkuyorummmmHiç öyle hayallere kapılmayın, masraflar büyüdükçe artıyor
Benim şu son birkaç ayda kızıma yaptığım masrafın yanında bebeğinki devede kulak kaldı.
Ben artık hesaplamıyorumŞu da lazım olur bu da gerekebilir diye diye ev doldu iyice. Eşimi geçen banka aramış kartınızdan peş peşe çok alışveriş yapıldı haberiniz var mı diye Kartı ağzına kadar doldurmuşum
Bu bebek alışverişi gelin çeyizine benziyorannem hep derdi bana davul çalana kadar eksik bitmez diye öyle de olmuştu evlendik ilk aylar hep alışverişle geçti buda aynı doğurana kadar alışverişe devam Doğuruncada başlarız artık bezi bitti kıyafetleri küçüldü aman yaz geliyor birşeyler alalım falan diye
Ayyy bi dogsunlarda gerisi kolay dicem dilim varmiyoroglum bu ara oyle zorluyor oyle sinirlendiriyorki benim wallahi erken dogum yapmasam iyi stresten mahvoldum yaa hep bi aglama tutturma cinnet gecirmemek icin zor duruyorum yeminle allah canini sag etsin bebek dogunca da boyle devam ederse naparim bilmem timarhaneye yatirirlar beni
Yaaaa bilmemmmiiii oglumda bende hava alayim die bahane eder avm ye giderdik reflulu dk basi kusardi onluk kar etmezdi bebek bakim odasindan cikamazdikHanım ele geçirdi deseydi
Doğumdan sonra alışverişe ara vereceğinizi düşünmek beni üzerküçük bebeli alışveriş çok renkli oluyor bak herkes tatmali.
Seni üzmeyeceğime emin olabilirsinHanım ele geçirdi deseydi
Doğumdan sonra alışverişe ara vereceğinizi düşünmek beni üzerküçük bebeli alışveriş çok renkli oluyor bak herkes tatmali.
Evet keske diyeydi yeni kontro ne zaman ama bende de oluo ozelikle sinirleninceBen de aynı durumdayım canım. Kızımda hiç kasılma falan olmazdı, bunda kasım kasım kasılıyorum günde bilmem kaç defa, sırf stresten valla bence.
Onu sorcaktım tam, sürekli karnımın bi tarafı sertleşiyor, geçen kontrolde doktora söylemeyi unutmuşum söylesem nst'ye girerdim hiç olmazsa.
Suyum az diye 10 gün sonraya çağırdı kontrole o ara söylerim artık.Evet keske diyeydi yeni kontro ne zaman ama bende de oluo ozelikle sinirlenince
Kontrol suresini geçirmeyeydi bari maddi anlamdaSuyum az diye 10 gün sonraya çağırdı kontrole o ara söylerim artık.
Yok kız geçirir miyim tam 10.gün gidicemKontrol suresini geçirmeyeydi bari maddi anlamdaendise etme ama bence sinirle oluyor malesef
Benim hastane 10. Gun alio odeme kiz dikkat et gunah 9 da git bence garanti olsun ben ozellikle sormustum gunah bosa para gibime gelio o durum benimYok kız geçirir miyim tam 10.gün gidicem
Her hastane bir değil galiba ben 12. Günde gidince para vermeden muayene olmuştum . Birde yatış yapıldıgında 300 TL yatak parası aldılar , kan ve idrar tahlili yapıldı 3 iğne 3 serum yapıldı Nst bağlandı ekstra hiç para almadılarBenim hastane 10. Gun alio odeme kiz dikkat et gunah 9 da git bence garanti olsun ben ozellikle sormustum gunah bosa para gibime gelio o durum benimtabi simdi benim ayin 20 sinde son 1 aylik kontrolum sonra 15 te bir mecbur odicez arti nst arti bilmem ne olsun saglik olsunda kontrol isine para vermek can skici hahahahaa
Sesini çıkaramamış burda bi arkadaşımın kiz kardeşiSiz ziyaretci kabul etmiyoruz diyebilirsiniz. 10 gun kdr oldu benim bi tanidik dogurdu hastaneye ziyaretci aliniodu ama kiz tedirginmis istemiyoms hicbirimiz gitmedik.
Valla bu memeyi sohbet konusu etmelerinden sinirim bozuluyorBen de öyle kimsenin yanında emziremem diyordum amaönce hastanedeki ebelere açtım, eve geldik eltim, kayınvalidem, annem hepsi bebek mememi tutsun diye seferber oldular
Hatta kv nasıl incelediyse artık her gelene meme ucu büyük bebek tutamıyo diyodu
Tabi acemiliğim geçtikten sonra kimsenin yanında emzirmedim eşim hariç.
K.peder uzak dursunda k.valideye sukrediceksinizBen tecrübesiz olduğum için emzirme konusunda mecbur annem ebeler artık kim yardım edecekse görecekama kayınvalidede görmesin yani
Sesini çıkaramamış burda bi arkadaşımın kiz kardeşi
Helen kidi covidmis
Bebek anne yanında kalan arkadaşım cocuklari komple hasta olmus
Yani bende gelmeyin diyemem ama
İnsanlardan anlayış bekleyeceğim sanırım
Ohaa sakaaaHer hastane bir değil galiba ben 12. Günde gidince para vermeden muayene olmuştum . Birde yatış yapıldıgında 300 TL yatak parası aldılar , kan ve idrar tahlili yapıldı 3 iğne 3 serum yapıldı Nst bağlandı ekstra hiç para almadılar
Hiç öyle hayallere kapılmayın, masraflar büyüdükçe artıyor
Benim şu son birkaç ayda kızıma yaptığım masrafın yanında bebeğinki devede kulak kaldı.
Valla habire hemşire girip çıkıyordu odaya ilgileniyordu bende dalga geçtim eşimle bu kadar ilgiye alakaya çıkamayacaz biz hastaneden dedimOhaa sakaaagecen burda iri dedi sanki 1 geceye 2000 aldilar die sanki ama benim hastanemde de hersey ekstra gecen erken mudahale oulrsa die ciger gelistirici igrneyi sordum oda ekstra mesela ki olmamasi lazim bence cunku dogum hali. Vala dogumda hava takarlar vs o larda ekstrami olacak bilmiyorum artik basa gelen cekilcek
Hangi sehir kiz bende gelem o hastaneyeValla habire hemşire girip çıkıyordu odaya ilgileniyordu bende dalga geçtim eşimle bu kadar ilgiye alakaya çıkamayacaz biz hastaneden dedimbir çıkış aldık 300
Hamileligimin başında sormuştum doğum ücretini 2800 dedi normal ve sezaryen aynı fiyatmis ama Haziran'da zam gelecek demişti haftaya gidecem tekrar sorayım bakalım ne kadar olmuş
Mersin TarsusHangi sehir kiz bende gelem o hastaneyesanirim en son 3600 normal dogum prenses +600 doktoru i cagirirsan +1200 sezeryan olursa 4200 du yanlis hatirlamiosam ama ekstralari cikacakmi fikrim yok haftaya sorarim bidaha olmadi yilbasinda zam gelecek mis yine ama adam dogumdan sonra biraz yardimci olabiliriz miktarda payimiz var die ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?