2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de aynı durumdayım canım. Kızımda hiç kasılma falan olmazdı, bunda kasım kasım kasılıyorum günde bilmem kaç defa, sırf stresten valla bence.
Onu sorcaktım tam, sürekli karnımın bi tarafı sertleşiyor, geçen kontrolde doktora söylemeyi unutmuşum söylesem nst'ye girerdim hiç olmazsa.

Hanım ele geçirdi deseydi

Doğumdan sonra alışverişe ara vereceğinizi düşünmek beni üzer küçük bebeli alışveriş çok renkli oluyor bak herkes tatmali.

Hanım ele geçirdi deseydi

Doğumdan sonra alışverişe ara vereceğinizi düşünmek beni üzer küçük bebeli alışveriş çok renkli oluyor bak herkes tatmali.
Yaaaa bilmemmmiiii oglumda bende hava alayim die bahane eder avm ye giderdik reflulu dk basi kusardi onluk kar etmezdi bebek bakim odasindan cikamazdik bi gun hic unutmam isyan ettim dedim yanima yedek kiyafet almicam bisi olursa GB irer aliriz yeni yeni yeminle yikamadan giydircem dedim ve sadece bez alip ciktim anam bavulla gezioduk neredeyse 3 aylik flandi o gun hic kusmadiydi baya renkli anilarim mevcut benim

Evet keske diyeydi yeni kontro ne zaman ama bende de oluo ozelikle sinirlenince

Yok kız geçirir miyim tam 10.gün gidicem
Benim hastane 10. Gun alio odeme kiz dikkat et gunah 9 da git bence garanti olsun ben ozellikle sormustum gunah bosa para gibime gelio o durum benim tabi simdi benim ayin 20 sinde son 1 aylik kontrolum sonra 15 te bir mecbur odicez arti nst arti bilmem ne olsun saglik olsunda kontrol isine para vermek can skici hahahahaa

Her hastane bir değil galiba ben 12. Günde gidince para vermeden muayene olmuştum . Birde yatış yapıldıgında 300 TL yatak parası aldılar , kan ve idrar tahlili yapıldı 3 iğne 3 serum yapıldı Nst bağlandı ekstra hiç para almadılar

Siz ziyaretci kabul etmiyoruz diyebilirsiniz. 10 gun kdr oldu benim bi tanidik dogurdu hastaneye ziyaretci aliniodu ama kiz tedirginmis istemiyoms hicbirimiz gitmedik.
Sesini çıkaramamış burda bi arkadaşımın kiz kardeşi
Helen kidi covidmis
Bebek anne yanında kalan arkadaşım cocuklari komple hasta olmus
Yani bende gelmeyin diyemem ama
İnsanlardan anlayış bekleyeceğim sanırım

Valla bu memeyi sohbet konusu etmelerinden sinirim bozuluyor
Benimkide elitlerimin memelerini kiyas ediyirdu kayinpedirn yaninda Yok onunki küçükmüş sütü az oluyomus
Yok öbürünki oyleymis Ayy ne sinir olmustum

Valla de alınan gücenen kendi bilir.Zaten aklı başında insana söylemeye bile gerek yok ben hastane ziyaretci kabul etmeyecek diye de ekstra söyleyecem.

Ohaa sakaaa gecen burda iri dedi sanki 1 geceye 2000 aldilar die sanki ama benim hastanemde de hersey ekstra gecen erken mudahale oulrsa die ciger gelistirici igrneyi sordum oda ekstra mesela ki olmamasi lazim bence cunku dogum hali. Vala dogumda hava takarlar vs o larda ekstrami olacak bilmiyorum artik basa gelen cekilcek

Valla habire hemşire girip çıkıyordu odaya ilgileniyordu bende dalga geçtim eşimle bu kadar ilgiye alakaya çıkamayacaz biz hastaneden dedim bir çıkış aldık 300
Hamileligimin başında sormuştum doğum ücretini 2800 dedi normal ve sezaryen aynı fiyatmis ama Haziran'da zam gelecek demişti haftaya gidecem tekrar sorayım bakalım ne kadar olmuş

Hangi sehir kiz bende gelem o hastaneye sanirim en son 3600 normal dogum prenses +600 doktoru i cagirirsan +1200 sezeryan olursa 4200 du yanlis hatirlamiosam ama ekstralari cikacakmi fikrim yok haftaya sorarim bidaha olmadi yilbasinda zam gelecek mis yine ama adam dogumdan sonra biraz yardimci olabiliriz miktarda payimiz var die ekledi

Mersin Tarsus gel bacım ben sana bakarım o fiyatlar ne öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…