Aynen canım bi de okula gitse nasıl olacak şimdiden efkar basıyor
Ben güya iki yıl aylıksız izne ayrılıcam diyorum ama kızımın anaokulu çağı geliyo seneye. Özel kreşler aylık 2 binden aşağı yok, tek maaşla zor olacak.
Bir ayakkabı alıyosun 400 lira yazlığı ayrı kışlığı ayrı kışlık kıyafet geçen yıl giydikleri bu yıl olmuyo bi alt üst takım alsan 100den aşağı değil. Her şey aşırı pahalı.. bakalım green card çıkarsa gidicez valla buralar yaşanmaz oldu
Ohaa sakaaa gecen burda iri dedi sanki 1 geceye 2000 aldilar die sanki ama benim hastanemde de hersey ekstra gecen erken mudahale oulrsa die ciger gelistirici igrneyi sordum oda ekstra mesela ki olmamasi lazim bence cunku dogum hali. Vala dogumda hava takarlar vs o larda ekstrami olacak bilmiyorum artik basa gelen cekilcek
Ben güya iki yıl aylıksız izne ayrılıcam diyorum ama kızımın anaokulu çağı geliyo seneye. Özel kreşler aylık 2 binden aşağı yok, tek maaşla zor olacak.
Bir ayakkabı alıyosun 400 lira yazlığı ayrı kışlığı ayrı kışlık kıyafet geçen yıl giydikleri bu yıl olmuyo bi alt üst takım alsan 100den aşağı değil. Her şey aşırı pahalı.. bakalım green card çıkarsa gidicez valla buralar yaşanmaz oldu
Ayy sus ruhum karardi bi anda ben devletin okulu cok yakin ona verdim yarim gun die gecio 1 ile 5 arasi 100 tl cokta memnunum wala hem öğretmenden hem egitiminden tabi bi ozele benzemio ama ilgi alaka guzel calismiyorum cok zor tek maasla ben cocuga 400 flan almiom wala aykkabiarini cunku hem cok hasere 2 gunde mahvedio hemde cok kisa sure giyiyo yaaa gunah viccodan max 250 sinirimiz var ki genelde 150 200 e hallediorus ama daha akli erdiginde nike puma die tutturur o ayri
Bilmem mii iki hafta önce geldim daha Seyhan devlete Adana devlet hastaneleri eşimin çalıştığı firmaya bağlı Tarsus'ta sıra bulamıyoruz diye nefroloğa gelmistim
Valla de alınan gücenen kendi bilir.Zaten aklı başında insana söylemeye bile gerek yok ben hastane ziyaretci kabul etmeyecek diye de ekstra söyleyecem.
Valla habire hemşire girip çıkıyordu odaya ilgileniyordu bende dalga geçtim eşimle bu kadar ilgiye alakaya çıkamayacaz biz hastaneden dedim bir çıkış aldık 300
Hamileligimin başında sormuştum doğum ücretini 2800 dedi normal ve sezaryen aynı fiyatmis ama Haziran'da zam gelecek demişti haftaya gidecem tekrar sorayım bakalım ne kadar olmuş
benim eşimde öğretmen buralardayız gitme ihtimalimiz yok.
Haziran’da döneceğim göreve, sonrası yaz tatili.
Eylül’de 8 ay bitmiş olacak, ek Gıdaya da başlamış oluruz, annem yardımcı olacak bakalım kısmet olursa.
Ayy sus ruhum karardi bi anda ben devletin okulu cok yakin ona verdim yarim gun die gecio 1 ile 5 arasi 100 tl cokta memnunum wala hem öğretmenden hem egitiminden tabi bi ozele benzemio ama ilgi alaka guzel calismiyorum cok zor tek maasla ben cocuga 400 flan almiom wala aykkabiarini cunku hem cok hasere 2 gunde mahvedio hemde cok kisa sure giyiyo yaaa gunah viccodan max 250 sinirimiz var ki genelde 150 200 e hallediorus ama daha akli erdiginde nike puma die tutturur o ayri
:)) benimde aklıma girdiniz yaaa:)) hiç aklımda böyle birşey yoktu. neyse kendi büyük kol çantama falanda koyabilirim bunu . trendyoldan 52 tlye aldım bende.