2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Seninki bi de daha okula başlamamış hali değil mi
Aynen canım bi de okula gitse nasıl olacak şimdiden efkar basıyor
Ben güya iki yıl aylıksız izne ayrılıcam diyorum ama kızımın anaokulu çağı geliyo seneye. Özel kreşler aylık 2 binden aşağı yok, tek maaşla zor olacak.
Bir ayakkabı alıyosun 400 lira yazlığı ayrı kışlığı ayrı kışlık kıyafet geçen yıl giydikleri bu yıl olmuyo bi alt üst takım alsan 100den aşağı değil. Her şey aşırı pahalı.. bakalım green card çıkarsa gidicez valla buralar yaşanmaz oldu

Mersin Tarsus gel bacım ben sana bakarım o fiyatlar ne öyle
Heee basli ayakli yatalim kocalar calissin hahahahaha korlerle sagirlar birbirini agirlar hahahahahah
Fiyat gayet guzelmis gercekten daha cok sezeryanla normalin ayni uctet olmasina bayildim masallah nazar edecem bi gitcen 5 bin dicekler hahahaha

Kızımda nst ücretli değildi şimdi bi de nst ücreti çıkarmışlar
Daha doğum parasını konuşmadım ben korkuyorum sormaya

Ayy yesinler kız biz de mersinliyiz hemşo çıktık iyi mi
Memleketimin gözünü seveyim ya maşallah nazar değmesin
Heee basli ayakli yatalim kocalar calissin hahahahaha korlerle sagirlar birbirini agirlar hahahahahah
Fiyat gayet guzelmis gercekten daha cok sezeryanla normalin ayni uctet olmasina bayildim masallah nazar edecem bi gitcen 5 bin dicekler hahahaha
Ahahah itinayla fiyat farki alınır

Ayy sus ruhum karardi bi anda ben devletin okulu cok yakin ona verdim yarim gun die gecio 1 ile 5 arasi 100 tl cokta memnunum wala hem öğretmenden hem egitiminden tabi bi ozele benzemio ama ilgi alaka guzel calismiyorum cok zor tek maasla ben cocuga 400 flan almiom wala aykkabiarini cunku hem cok hasere 2 gunde mahvedio hemde cok kisa sure giyiyo yaaa gunah viccodan max 250 sinirimiz var ki genelde 150 200 e hallediorus ama daha akli erdiginde nike puma die tutturur o ayri

O zaman sana bir mujde daha vereyim
Senede iki kere zam yapiyolar
Birde ocakta gelecek

benim eşimde öğretmen buralardayız gitme ihtimalimiz yok.
Haziran’da döneceğim göreve, sonrası yaz tatili.
Eylül’de 8 ay bitmiş olacak, ek Gıdaya da başlamış oluruz, annem yardımcı olacak bakalım kısmet olursa.

Nike Puma nın da her ayakkabısı ortopedik değil ki. Markasız ortopedik ayakkabı almak daha mantıklı olur
Nst bile 200se kontrol ne kadar canım? Benim hastanede yanlış görmediysem 20 lira yazıyordu nst yi sanki

350 muayene ücreti. Doktorun kendi kliniği. Hastanelerde daha uygunmuş. En fazla 100 duydum.

:)) benimde aklıma girdiniz yaaa:)) hiç aklımda böyle birşey yoktu. neyse kendi büyük kol çantama falanda koyabilirim bunu . trendyoldan 52 tlye aldım bende.
Aynen bende baktım kullanışlı gibi bende aldım. Haberim yoktu böyle bişeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…