2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nike Puma nın da her ayakkabısı ortopedik değil ki. Markasız ortopedik ayakkabı almak daha mantıklı olur

350 muayene ücreti. Doktorun kendi kliniği. Hastanelerde daha uygunmuş. En fazla 100 duydum.
Benim hastanede 35 tl nst 200 tl de fazla abarti yaa gunah yaa ama tabi yapcak bisi yok o ayri

Benm annem de suit tutun dio ya ben de sirf onun icin. Hatta yer kalmicak diye ödü kopuyo smdiden ayirt fln dio. Fiyati soyleyince bi kalakaldi ama saniyeligine, sonra olsn bi kere odenio diye kestirip atti:) esim de sen bilirsn dio yazik

Masterchef izleyip yemek yiyorum, şimdide canım tantuni istedi

Ayakkabıda marka takıntım var. Kıyafet civilden alırım lc den alırım beğenirsem kumaşını markaya falan bakmam ama ayak sağlığı önemli bence sanki adidas nike dışında ayakkabı giydirirsem kızıma, ayakları parçalanabilir gibi geliyo

Hummel da güzel öneririm

Kiz mesela vicco bebek ayakkabicisi ortopedik yani ayakkabilari ama dogru diosun insanda bi huy varsa asla degismez can cikar huy cikmaz

Ben de göremiyorum zaten aynadan bakarken farkettim

Ben bio oil kullanıyorum henüz çatlamadım. Çatlak olduğu nasıl anlaşılıyor ben şimdiye kadar hiç çatlamadığım için nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum

Benimkiler böyle bir iki cm uzunluğunda kıyafetin iz yapar ya onun gibi, rengi kızarık. Bir de tam bebeğin kafasının olduğu tarafta dedim acaba kafası ile iterken gerildi mi orası

Bizim de bugün ultrasonumuz vardı, 2080 gr olmuş yaklaşık bir hafta önde. 29. Ayın içindeyken 1450 gr çıkmıştı o zaman iki hafta öndeydi, böyle önden gitmeye devam ederse bir şeker testi daha yaparız demişti doktor, (önceden 50lik yaptırmıştı bir saat beklemeli, bir şey çıkmayınca diğerine gerek kalmamıştı) Bakalım bu sonuçlara ne diyecek haftaya gidince. Bu arada burada ultrasona ayrı gidiliyor onlar sonucu doktora gönderiyor, doktor da randevunda sonuçlarını söylüyor kafa karışıklığı olmasın

Ben serum a, ciğer geliştiriciye ve nst ye para odedim. Valla bezdim doğursam bir daha yanından geçmeyeceğim.sadece nst 150 TL

Bugün iş yoğunluğundan bakamadım buraya neler konuşulmuş Bana da eşim hastaneye mi gelsinler dedi yoksa eve mi? Bende eve geçince gelirler görmeye dedim, zaten öyle çok kalabalık akrabamız yok istanbulda. Lohusa ziyareti kısa olur dedim. Hastaneye doğuma annelerimiz babalarımız ve kız kardeşlerim gelir dedim sadece.En azından evde ziyaret olursa bebeği bi gösterir sonra odama kaçarım diye düşündüm emzirmeye gelince de annem eşim kız kardeşlerim ebe dışında gösteremem mememi valla. Yarın doğum ücretini bende sorayım hiç sormamıştım bakalım ne derler temmuz da muayeneye zam yapmışlardı. Nstyi de sorarım

Kiz sen istanbulunnnn neresindennsinnn temmuzda benim hastanede muayene zammi yedi
. K bakmayin uyuyamayanlarda bu gece modundayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…