2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Esim cok dikkatlidir, bizim ailedeki erkekler de. Bekarligimda hic boyle sorunlarimiz yoktu babam, abim tertemizlerdi. Ama benim kayinpederim resmen pis ((( huyu suyu kendi.. ya cok ayip biliyorum boyle konusmayi bile kendime yakistiramiyorum ama adami resmen sevmiyorum. Cok ugrastim saygi da duyamiyorum. Kayinvalideme ihanet etti. Esim yakaladi.. terbiyesizce uste cikmaya calisti. Esim cok siddetle uyarinca vazgecmek zorunda kaldi. k.valide her seyi bilmesine ragmen hala toz kondurmaz. Ezik gibi.. bir de yanlis anlasilmasin ama madden ve manen k.validemin ailesi cok guclu. Adam muhtemelen komplexten boyle davraniyor. Hep boyle bencilmis, ezmis. Allah dogru insan cikarsin herkesin karsisina. Icimi doktum ama adama bu kadar gicik olmamin altinda yatan nedenleri bilin istedim dermisim:)

benim hastanemde sgk lı gidersen 10 gün muayene süresi var. özel sigorta olursa 15 gün süre oluyor. ben özel sigortayı daha 2 ay önce yaptırdım. tabi doğum paketi yok ama sgk ya göre fiyat hem bir tık düşük hemde sürem 15 gün oldu. bu benim için artı .

Ay benim göbek kısmında da oluyor onlardan 3-4 tane var Demek ki ben de çatlamışım. Ben onları hep gebelik taytının izi zannediyordum. Cehalet mutlulukmuş gerçekten

A anemoniasp

Oğluşa oturarak çiş yapmayı öğret hem sağlık hem hijyen acışından.Erkeklerin çoğu ayakta yaptığı için çok sıçrıyor neyse ki bu konuda eşimde ayakta ihtiyaç giderenlerden olmadığı için sorun yaşamıyorum.

Ozel klinige gidiosa normal aslinda hastanelerde sanirim bi acibadem vb. Hastanelerde oyledir. Ama cevremdeki hastaneler de acillerde bi kan testi bile dunya para yahu uyduruk gebelik olk basladiginda ki testlere kanbve idrar 600 dediydi de devlette yaptirdim bende

oğlun büyüyünce o sarı lekeleri çok göreceksin :)))) hatta ilk kendi tuvalet yaptığında wc dışındada göreceksin :))) her girdiğinde kapağı kaldır diyorum ama nerdeee tabi daha 4 yaşında çokta baskılamıyorum ama gördüğümde kaldır annecim diyorum oda tamam diyor :))

bende oğluma ilk öğretmede hep oturarak yaptırıyordum. ama dışarda tuvalet kullanımında ayakta yapmak daha hijyenik diye öyle de öğrensin dedik. ama şuan hep ayakta yapıyor maalesef (

Benim oglanda ayakta yapio isratla ama kaldirior kapagi da ne fayda bu sefer oraya damlatiyor camasir suyu elimden dusmez

Kapı arkalarının göl olmasını da bekliyorum
O oğluş ama ya öğrenene kadar kabul de sonrası için tahammül etmem yaygara koparırım.

Ben serum a, ciğer geliştiriciye ve nst ye para odedim. Valla bezdim doğursam bir daha yanından geçmeyeceğim.sadece nst 150 TL
Devlet Hastanesi'ne karşı değilim ama normal bir hizmet alamıyoruz insan psikolojisine önem vermiyorlar sıra bekleme randevu alamama hepimizi muhtaç ettiler özel hastanelere ve bunlarda para işini abarttilar

Kapı arkalarının göl olmasını da bekliyorum
O oğluş ama ya öğrenene kadar kabul de sonrası için tahammül etmem yaygara koparırım.
yaa öyle deme daha 4 yaşında nasıl kıyacaksınnn:))) bende yaygara kopariyorum tabi ama özür dilerim anne bir daha yapmam diyor için eriyor. sonra yine yapıyor :)))

yaa öyle deme daha 4 yaşında nasıl kıyacaksınnn:))) bende yaygara kopariyorum tabi ama özür dilerim anne bir daha yapmam diyor için eriyor. sonra yine yapıyor :)))

4 yaş minnoş ona bir şey denmeZ.
Öz bakım becerilerinin artık tamamen kazanmış olması gereken ergenlikte çekeceği var
Sıçrıyorsa bir zahmet sıçrayan yerleri silsin öyle çıksın .

bende oğluma ilk öğretmede hep oturarak yaptırıyordum. ama dışarda tuvalet kullanımında ayakta yapmak daha hijyenik diye öyle de öğrensin dedik. ama şuan hep ayakta yapıyor maalesef (

Dışarı da ayakta yapıyor mecbur ama evde hiç ayakta yaptığını bilmem.Ona rağmen her gün wc temizlerim için rahat etmez

4 yaş minnoş ona bir şey denmeZ.
Öz bakım becerilerinin artık tamamen kazanmış olması gereken ergenlikte çekeceği var
Sıçrıyorsa bir zahmet sıçrayan yerleri silsin öyle çıksın .
bence onların ergenliğinde bizim çekeceğimiz var=)
Ergenlk gerçekten en çekindiğim dönem. Kendi kardeşimde bi sıkıntı yaşamadan büyüttük geçtik hiç de bana sevimsiz ergen gibi gelmedi bi öküzlüğü bi pisliği olmadı hiç kardeşimin. Eşim de ergenliğinde çok kibarmış hep öyle anlatırlar zaten şimdi de çok kibardır bi salon beyefendisi tavrı vardır=) Ama ergenleri görünce - kız ergenin de fenası fena oluyo biliyorm ama- bazen eyvah diyorum ben napıcam ergen bi erkek çocuğuyla. Umarım her dönemi kolay atlatılır naif ahlaklı evlat olurlar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…