2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Puset örtüsü ve battaniyesi geldi .Renk farkı var gibi çıkmış ama ışık kaynaklı sanırım .Biri Trendyoldan biri instadan geyik ve fillerde bozdum kafayı

Eklentiler

• IMG_20211112_110539.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20211112_110525.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 49
Yeni nesil cok fena ama evdeki baba profili bence cok onemli. Ahhh disardaki ogrenimlerinden de koruyabilsek ama nerrrdeeeee daha anaokulunda gecen bisi dedi sok oldum ama hatirlamiyorum balik hafizama kurban

4 yaş minnoş ona bir şey denmeZ.
Öz bakım becerilerinin artık tamamen kazanmış olması gereken ergenlikte çekeceği var
Sıçrıyorsa bir zahmet sıçrayan yerleri silsin öyle çıksın .

tabi o yaşlarda öğrenmesi lazım. ay şuan ergenliklerini düşünemiyorum. çok bilmişler zaten:)

Dışarı da ayakta yapıyor mecbur ama evde hiç ayakta yaptığını bilmem.Ona rağmen her gün wc temizlerim için rahat etmez
keşke benimkide evde oturarak yapsa ama maalesef oturarak yapmayı bıraktı. dediğin gibi otursada onlarda hep sıkıntı :))bir yerlerden fışkırtıyorlar:))

Yeni nesil cok fena ama evdeki baba profili bence cok onemli. Ahhh disardaki ogrenimlerinden de koruyabilsek ama nerrrdeeeee daha anaokulunda gecen bisi dedi sok oldum ama hatirlamiyorum balik hafizama kurban
ben de etrafımda çocuklu arkadaşlarımdan duyuyorum da daha anaokulunda ne muhabbetler çocuğu sokağa salmayasım geliyo bazen. Bi arkadaşım oturduğu yerde komşusundan duymuş 14 15 yaşlarındaki kızı dışarı çıkmaz olmuş arkadaşlarından bazı olaylardan rahatsız olduğu için şok içinde dinledim ya.. Dediğin gibi evdeki profil çok önemli ama yine de etraftan kimbilir neler görücekler ya evlerden ırak olsun =(

keşke benimkide evde oturarak yapsa ama maalesef oturarak yapmayı bıraktı. dediğin gibi otursada onlarda hep sıkıntı :))bir yerlerden fışkırtıyorlar:))
Pipiyi geri it oğlum yaparken diyorum fazla itiyor arkadan çıkıyordu küçükken

Puset örtüsü ve battaniyesi geldi .Renk farkı var gibi çıkmış ama ışık kaynaklı sanırım .Biri Trendyoldan biri instadan geyik ve fillerde bozdum kafayı
Gule gule kullansin bebis. Ben filleri ezelden beri cok severim kabil olsa alip evde yavruu fil besleyesim var oyle cok yani

Pipiyi geri it oğlum yaparken diyorum fazla itiyor arkadan çıkıyordu küçükken
Kızlarda da oluyor bu tarz sıkıntılar başlarda. Şu çocuklar için olan klozet aparatı yükseltiyor malum, çok hızlı fışkırarak yaparsa dışarı çıkıyodu, sonra bacaklarını birleştirerek yapınca sorun çözüldü. Kendisi buldu çözümü de

Benimkide gecen tutturdu anne kizlarin pipisi nasil oluyor die babasi oturup anlayabilcegi sekilde anlatti artik sormuyor sukur ama klozetin taharet muslugunun cikintisi varya onu tuvaletin pipisi zannedio

Benimkide gecen tutturdu anne kizlarin pipisi nasil oluyor die babasi oturup anlayabilcegi sekilde anlatti artik sormuyor sukur ama klozetin taharet muslugunun cikintisi varya onu tuvaletin pipisi zannedio
Bazen öyle şeyler soruyorlar ki şaşırıp kalıyorsun. Benimki de klitorisini ilk farkettiğinde kahkahalarla şey demişti; anne popomun dili varmış
Vajinasına da popo diyodu çünkü.

Bence kesinlikle ziyaret mevzusu hastanede yapılıp eve taşmamalı hastanede hem daha kısa duruluyor, hem zaten yatıyor oluyoruz, hem de kimse mikrop getirmemiş olur eve hatta bu nedenle suit oda bile istemiyorum çok rahat bir ortam olmasın gelen gitmek zorunda kalsın diye

Bizimkilerin sulalesinde suit oda olsa yatiya kalan olur

Bugun canim hic bisi yapmak istemio ev birbirinde ama halim yok yapamadikca daha cok sinir basio uzerime var mi benim fibi olan yaaa yarin eve koltuk yikamaci gelecek hani bugun toplamiyim desem oda imkansiz

Bugun canim hic bisi yapmak istemio ev birbirinde ama halim yok yapamadikca daha cok sinir basio uzerime var mi benim fibi olan yaaa yarin eve koltuk yikamaci gelecek hani bugun toplamiyim desem oda imkansiz

Bir desekci bul çok rahat edersin bak bize de dün geldi ablamiz sağolsun derleyip toplayıp gitti heryeri ,keşke onun düzeni gibi kalsa ev evlikten çıkıyor 15 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…