2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sevindim vallahi donsun donsun normal dogum icin sart sonucta adettendir demek belkide bebek dogum pozizsyonu aldigindan baski oluo agri hissediorus . Az kaldiii heaaa. Bebekler doguncada burda car car konusabilcezmi bakalim

Ben hala gönlüme göre bebek bakım çantası bulamıyorum kızlar, hepsi bavul gibi şöyle daha küçük kibar bir şey yok mudur?

Ben bunu cok begeniorm

Sevindim vallahi donsun donsun normal dogum icin sart sonucta adettendir demek belkide bebek dogum pozizsyonu aldigindan baski oluo agri hissediorus . Az kaldiii heaaa. Bebekler doguncada burda car car konusabilcezmi bakalim
Cok sagol aynen canim bakalim bu kez normali becerebilicem mi. Bebisler dogdugunda buralara bi issiz olur. Sonra toplasiriz gene. Ben aralik 15ten sonra patir patir dokulmeye baslariz diyorum. Bu arada bu sabahki agri cok korkuttu ilk kez olunca. Haftasonu kismetse ben hastane cantami hazirlicam. Hem ne eksik degil gormus olurum. Kucuk cekcekli el bagajina hazirlicam. Burdaki akilli bidiklardan ogrendigim uzere kilitli posetlere koyup ustund ne oldugunu yazicam. Valizi de sonra arabaya koycam. Bagajda dursun.

Bu arada doktorq tatanoz asisini sordum. Istersen ol bugun dedi. Oldum. Acimadi. Grip asisi da ol istersen dedi. Yok dedim onu baska gun olayim. Ok Kandirdim onu olmicam grip. Olursam Covid asisi olurum. Bu qrada tatanoz asisindan sonra mide bulantisi yasayan oldu mu? Ben yolda biraz kotu oldum eve geldim attim kendimi koltuga. Fillimi bile alamadim daha

Tetanoz çok ağrılı geçmişti benim 3 gün kolumu kullanamadim covid yaptırdım 2 doz onda da ne ağrı ne sızı yaşamadım mesela

T tulperde yaş 24 Doğum 09.01.2022 kız 1

Kol ağrısı oldu sadece. İkincisi daha çok ağrıdı. Covid de kol ağrısı oldu 1 haftaya yakın. 2. Dozu Pazartesi olacağım bakalım nasıl geçecek.

Ben ilk kızımda Nike’tan normal bir sırt çantası almıştım. Çok da sağlam oluyor. Eşim de rahat kullanmıştı.
Aynen kirmizili siyahli bi sirt cantam var senelerdir deli gibi kullandim banamisin demio yine onu kullanicam bende ama simdi boyle ovdum ya kesin yirtilir hahahahaha

Canım. Cok guzel ama ben boyle ağızlı olanları kullanışlı bulmadım
Benimkide öyle çünkü
Cantam yoyko cok kaliteli
Ama bu ağız kısmı i ihh
Yine de cok uygun aldığım icin iade etmedim ben

Bundan bende mi alsam ya
Kafamı bulandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…