Kizlar sabah agriyla uyandim. Dun de cok tepindi benim kiz. Bugun Allahtan kontorolum var. Bi kac saate orda olucam dua edin korktum ilk kez oldu adet sancisi gibi. Insallah bisi yoktur. Bizim babaligin ahi tuttu zaar, dun laf ettim sabahina yamuldum..dedikodu bana yaramiyo.
Kizlar sabah agriyla uyandim. Dun de cok tepindi benim kiz. Bugun Allahtan kontorolum var. Bi kac saate orda olucam dua edin korktum ilk kez oldu adet sancisi gibi. Insallah bisi yoktur. Bizim babaligin ahi tuttu zaar, dun laf ettim sabahina yamuldum..dedikodu bana yaramiyo.
Gulsemmi aglasammi bilemedim. Adet agrilari bende de oluo oturup kalkinca vajina kemik agrisi vs icini ferah tut bence artik normal seyleer bu yalanci kasilmalar deniliyor ondandir yani ben doktora danistifimda adet agrim yoktu ama vajina kemik agrisi normal demisti
Al al cok lazim ben mesela anne bebek cantasi almicam normal sirt cantasina bunu koyucam bence cok kullanisli sakasi bi yana anne bebek cantasinda bile krem nerdeydi elbezi hangi gozdeydi derdi oluyor bence ama bu hepsi icinde tek tikla al cantayi bitir isi tipki int alisverisi gibi tek tik
Al al cok lazim ben mesela anne bebek cantasi almicam normal sirt cantasina bunu koyucam bence cok kullanisli sakasi bi yana anne bebek cantasinda bile krem nerdeydi elbezi hangi gozdeydi derdi oluyor bence ama bu hepsi icinde tek tikla al cantayi bitir isi tipki int alisverisi gibi tek tik
Ozel klinige gidiosa normal aslinda hastanelerde sanirim bi acibadem vb. Hastanelerde oyledir. Ama cevremdeki hastaneler de acillerde bi kan testi bile dunya para yahu uyduruk gebelik olk basladiginda ki testlere kanbve idrar 600 dediydi de devlette yaptirdim bende
Kızlar yarın çalışamaz raporu ve kontrol için gideceğim. Doktorumun sabah ameliyatı var. Bir aksilik olurda doktorumu göremezsem diğer kadın doğumcuya rapor yazdırtabilir miyim acaba, raporu doktorumuz mu imzalıyor sadece ? Bu konuda çok cahilim
Ben beni hiç takip etmemiş bir doktordan aldım raporu. Talebim üzerine Ultrasonla baktı falan, tahliller istedi, dışarda beni doktorun gördüğünü ve sgk geçmediğinden rapor yazamadığını söyledim. Bana verdi raporu, ama ben çalışabilir raporu aldım tabi işe gidip gelmeye devam ediyorum, 10 dklık işti
Bende geciirmedim kiz ondan korkuyorum ya zaten. Hala market alisverisini vs eve gelince tek tek yikayanlardanim o sebeble isim bitmio bitmedikce delleniom kesinlikle cok daaha dikkat etmeliyiz ama biz boyle dikkat ederken dusuncesizlik yuzune korona gelse kahrolurum hani ben sokaktan kapsam esim isten getirse o kadar koymaz hani kismet derim ama sirf misafir yuzunden olursa kendimi affedemem sanirim. Guzel gunler hepimizle olsun
Canım ben de bazen çok çok az hissediyorum ama şimdi biz ne desek boş bu saatten sonra, her zamankinden çok farklı hissediyorsan doktora danışmakta fayda var bence.
Kizlar cok tesekkurler yazdiklarinizi okudum. Doktordan ciktim cok sukur her sey yolunda. Agri normal dedi cok siddetli degilse. Nstye bile sokmadi. Bunlarin sulalesi rahat. Bu arada bebis ters donmus. Hep k.pederin yuzunden yavrum tepesinin ustune donmus saka tabi bu iyi bisey donsun bebisler.
Simdi eve gidip ben de filliden siparis edebilirim