2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim annem de bebeğin peşinden gitmişti Doğum öncesinde herkesi çok tembihlemiştim beni bırakın, bebeği takip edin, karışmasın diye. Bebek hastanede karışırsa endişem var da
Bu karisma hikayeleri vaktiyle benide paranoyak etmişti
Ayni korku bende de var. Ne kadar bileklik takilsa da çocukların karışabilme ihtimali var. Bı de eğer kasitliysa al bilekliği başka bir bebeğe tak Allah korusun tabi.
bunun icin hemen kafami kaldırıp bakıyordum aman karışmasın
Benden çıkan nasıl bisi diye

Raporu asistanları bile imzalayabilir sonuçta onlarda duruyor kaşesi.Raporu yazanda genelde ya raportör oluyor ya asistan yazıyor .Doktorun bilgisi olsun ama bugünden söyle rapor alacağını .
Doktora mesaj attım, o da ameliyatım uzayabilir, sen yazdır raporunu ama yarın diye mesaj atmış. Orda kafam karışmıştı şimdi sen böyle söyleyince anladım ne demek istediğini :) Doktoru göremezsem asistana yazdırırım, teşekkürler

Doktor bilgisi olursa sorun yaşamazsın dediğim şekilde olacak muhtemelen zaten hazır taslak isim TC bilgileri değiştirip verecek sana raporu .Hangi doktor raporla uğraşmış ki

Kizlar evi fazla esyayla doldurmayin özellikle ilk gebeliği olanlar acemiliginiz geçtiğinde yaklaşık 1 hafta sonra herseyi az esyayla halledebileceginizi göreceksiniz küçük bir su kovası ve leğen yeterli kolunuzun üstüne yatırıp rahatlıkla yikayacaksiniz

Ya buu filelerde usuyorlar fibime gelio benim pskolojik olarak. standart anne usulu suyun icinde yikadim oglumu kuveti hafif egimli yy apip son durulama suyunda kucaga ala

Valla aynen hic oyle buyuk seyler almadim mama sandalyesidir vs
Cunku yerim yok
Kalabalığa tahammülümde yok benim
Vakti gelince alırım ins

Bizde bide eve gelene ikramlik verilir caydir corbadir hic ugrasasim yok wala ama yada gelene zirnik vermicem anlicaklar hemen kalkicaklar
Ne çayı çorbası, lohusa ziyaretine gelen onlar, gelirken bana getirsinler kişiye göre artık bir türk kahvesi ikram ederim lokumla, hediyesini veririm oldu bitti

Valla aynen hic oyle buyuk seyler almadim mama sandalyesidir vs
Cunku yerim yok
Kalabalığa tahammülümde yok benim
Vakti gelince alırım ins
Oyyy o mama sandalyesi gecen bime gelmis uygundu fiyati aldik oglumunkide duruyor yalvardim oglum seninkini kullansin die hayir dedi oturup denedi bak banada oluyor demesinmi kiyamadik ikiside oturacak artik kosede evde 2 side duruyor esimde inat etti kurdu bile diom daha nerden baksan 7 ay var yokkk dursunmus elimde kalacak haberi yok

Ne çayı çorbası, lohusa ziyaretine gelen onlar, gelirken bana getirsinler kişiye göre artık bir türk kahvesi ikram ederim lokumla, hediyesini veririm oldu bitti
Corona olmasa kiz gelsinler deedim olma odama gecerim. Bide annem sabahin korunde aramis bi kadin komsusu demesinmi 1 aylik cocuguyla korona oldu die asabim bozuldu hepsten ama zamani gelince burda birbirimize aglaniriz arrik hahahahaa

Eşimin tarafı hastaneye gelse bile, bir de eve gelirler hediyesini vermek için . Hiç değilse hastanede başım kalabalık olmasın

Eşimin tarafı hastaneye gelse bile, bir de eve gelirler hediyesini vermek için . Hiç değilse hastanede başım kalabalık olmasın
İnsanlar laftan anlamıyor ya neyse ki benim akrabalar burda değil ve anlayışlılar covid falan dikkat ediyorlar hemen gelmezler. Ama eşimin annesi tarafı kalabalık teyzeler falan 6 tane teyzesi var eşimin ve ilk torun geliyor aileye doluşacaklar galiba eve ama ben 40ı çıkmadan kimseyi istemiyorum umarım anlayışlı olurlar

Corona olmasa kiz gelsinler deedim olma odama gecerim. Bide annem sabahin korunde aramis bi kadin komsusu demesinmi 1 aylik cocuguyla korona oldu die asabim bozuldu hepsten ama zamani gelince burda birbirimize aglaniriz arrik hahahahaa
Ben korona geçirmedim, bu kadar dikkat ettikten sonra da lohusa halimle bulaşır diye de korkuyorum. Bebekle her zamankinden daha çok dikkat etmeliyiz.

Ben de başka doktordan aldım rapor. Yönlendirdiler benimki rapor veremediği için. Muayene bile olmadan yazıp verdiler. Onlar arasında anlaşıyordur mutlaka seni mağdur etmezler.

Ama bi yandan hem yıkanıp hem aynı suyun içinde kalması nasıl olur ki. Bana illa akan su olacak. Filenin üstünde sürekli su dökerek hızlı hızlı süngerleyerek yıkıyorum ben.
bende ilk bebeğimi file üzerinde yıkadım hç üşüdüğünü düşünmedim. ama benim eşim yıkıyor bende su döküyorudum belkide o yüzdendir. ve bence rahat yıkanıyordu bunlarda

Ben korona geçirmedim, bu kadar dikkat ettikten sonra da lohusa halimle bulaşır diye de korkuyorum. Bebekle her zamankinden daha çok dikkat etmeliyiz.
Bende geciirmedim kiz ondan korkuyorum ya zaten. Hala market alisverisini vs eve gelince tek tek yikayanlardanim o sebeble isim bitmio bitmedikce delleniom kesinlikle cok daaha dikkat etmeliyiz ama biz boyle dikkat ederken dusuncesizlik yuzune korona gelse kahrolurum hani ben sokaktan kapsam esim isten getirse o kadar koymaz hani kismet derim ama sirf misafir yuzunden olursa kendimi affedemem sanirim. Guzel gunler hepimizle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…