2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Terlik konusu yine gundem

Kızlar siz de kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz. Sanki bebeğim bazen hareket ederken geriniyor ve kasıklarımı itiyormuş gibi normal mi ki?
Cok nadir banada oluyor 2 gundur bebde daha cok hala vajina kenarindaki kemikler berbat agriyor bide 2 gundur tam gogus kafesimde sertlesme oluyor ayaklariyla itio sanki

Çamaşır makinesi sirkeyle temizlenir mi emin değilim, sirke temizleyici birşey ama bozar mı makinayı bilemedim. Çamaşır makinesi temizliyicisi de koymadım, aylar önce yapmıştım onu. Ben ufaklığın giysilerini önce 30 derecede 30 dkda 1 kez bekleterek yıkattım, sonra da kurutmaya atılabilir olanları attım. Zaten havlu takımından, battaniyelerinden falan acayip toz çıktı.

Sizce anne-bebek çantası olarak şunlar nasıldır? Çantanın kendisi de hafif olmalı tabi şu ikisi arasında kaldım. Birini beğensem uygun fiyatlı halini bekleyeceğim black fridayde falan

EleleLife Nolita 2 Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah

Fisher-Price Anne Bebek Çanta Gri

Bence ikiside güzel ama ilki fiyat/ performans olarak daha iyi duruyor

Fisher price pahalı gibi sanki canım
İlkinin de puanı düşük geldi bana
Ben puanı 4.8'den aşağıysa alasım gelmiyo

Hediyeliklerimizi ayarliyorum bende allah saglikla hepimize kullanmak nasib etsin
Sağlıkla kullanın ins bende bir sürü şey bakıyorum hala karar veremedim acaba siz ne yaptınız yada yaptırdınız hediyelik olarak merak ettimbana da fikir olur

Aa neden öyle oldu ki ben kullanıyorum 6 ayda bir falan bir şey olmadı çok şükür. Sadece çok kimyasal bıraktığı için tereddüt ediyorum ama sirkeyle üstünden geçicem
Makina temizleyicisinden sonra bikac tur kendi camasirlarinizi yikasan, sonra bir tur da kisa programda bos calistirsan ve sonra bebisinkileri atsan baya azalir kimsayasali sanki. Ben bir de sey yapiyorum normalde kizimin camasirlarini yikadiktan sonra bir kez de kisa bir durulama daha yaptiriyorum uzerindeki deterjan iyice gecsin diye. Bebisinkileri de oyle yaparim. Kokusunda fln bir sorun olmuyor ki ben 10 yildir fln asla yumusatici kullanmiyorum bir cildiyeci profesorun onerisiyle. Ve camasirlari yumusaticiyla veya yumusaticisiz yikamak arasinda hem koku hem de yumusaklik acisindan hic fark gormedim gercekten. Farki tek yaratan kurutucu. Tavsiyem herkese yumusatici kullanmayi birakip gerekirse ekonomi yapip kurutucu alin. Pamuk gibi cikiyor havlular hem de yuksek isida kurudugu icin guzelce bir nevi "steril" oluyo. Eger makinanizin kendinden kurutma programi varsa kullanmiyosaniz baslayin hemen, yikadiklarinizdan sentetik olanlari ayirip pamuklulari kurutun cok rahatlatacak camasir isini goreceksiniz.

Ben kendi çamaşırlarımıza bile ilave durulama yapıyorum.. ve yumuşatıcı bende oldum olası hiç kullanmam sırf para tuzağı
Yerim olsa kurutma makinesi kesinlikle alırdım herkes tavsiye ediyor..

Ismin gibi aziz bir insansin canim Ya ben de gecen sabah agriyla uyaninca birden aklim basima geldi en azindan hastane cantami hazir etmem gerektigini hissettim. Sabahtan beri etiketleri kestik, yikanip ustulenecek. Hatta aldiklarima bakarken bir an panik oldum herseyden resmen 1 tane almisim. Gecelik/pajama desen tiril tiril hepsi once. Bir tane hafif tok kumastan bisi almam lazim yasadigim yer baya soguk olabiliyo. Eksikler ciksin tamamlicam oturcam kenara. Son anda yapamam esime de lazim oldukca al desem gider alakasiz seyler alir Sen bi bak bakalim belki de seninki dogrudur valla bu islerde tek dogru yok Biz stres aninda kafasi duran bir aileyiz her sey hazir olmali bizde yoksa sacmalioz

Ben bunun stoklara girmesini bekliyorum. bi bak istersen fikir olsun farklı renkleri de var.

Valla ben de öyle yaptım. Bu kadar masrafın arasında makineye bir şey olur diye korktum
Buharı bastım her bir zerrelerine temizlenmiştir herhalde ya. Ne biliyim benim içime sindi
Benim makinanin gozu de yok deterjani direk icine dokuyosun bir yillik zaten temizleme fln yapmiyorum sadece simdi kendi camasirlarimizi yikiyorum sonra bebisinkini bebis deterjaniyla kisada yikicam, bir tur soguk durulama, kurutma, utu istiklal marsi kapanis.

Sağlıkla kullanın ins bende bir sürü şey bakıyorum hala karar veremedim acaba siz ne yaptınız yada yaptırdınız hediyelik olarak merak ettimbana da fikir olur
Ben basit bisi yapiyorum minik kolonya sisesinin icine eyup sabrinin renkli kolonyasini aldim doldurdum siseler su mantar kapak olandan kurdeledim kucuk cit citli posetlerede badem koyuyorum ikisini bir katon minik cantalara koyacagim bide kucuk ayna gordum cok hostu sanirim onuda ekleyecegim yeter de artar bilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…