Terlik konusu yine gundemBana hastaneden terlik vermişlerdi tek kullanımlık olanlardan. Kendim de götürmüştüm ama onlar verince çıkarıp hastanede kullanmaya kıyamamıştımşimdi yine yanımda yedek ne olur ne olmaz götürürüm ama verirlerse kendiminkini giymem yine. Çünkü ben de eve sokamam bi da o terliği biliyorum.
Yok bugünkü gündemim çamaşır makinesi sirkeyle temizlenir miTerlik konusu yine gundem
Cok nadir banada oluyor 2 gundur bebde daha cok hala vajina kenarindaki kemikler berbat agriyor bide 2 gundur tam gogus kafesimde sertlesme oluyor ayaklariyla itio sankiKızlar siz de kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz. Sanki bebeğim bazen hareket ederken geriniyor ve kasıklarımı itiyormuş gibi normal mi ki?
Hediyelik bulamıyorum ben bulduklarım da çok pahalıHediyeliklerimizi ayarliyorum bendeallah saglikla hepimize kullanmak nasib etsin
Bence ikiside güzel ama ilki fiyat/ performans olarak daha iyi duruyorÇamaşır makinesi sirkeyle temizlenir mi emin değilim, sirke temizleyici birşey ama bozar mı makinayı bilemedim. Çamaşır makinesi temizliyicisi de koymadım, aylar önce yapmıştım onu. Ben ufaklığın giysilerini önce 30 derecede 30 dkda 1 kez bekleterek yıkattım, sonra da kurutmaya atılabilir olanları attım. Zaten havlu takımından, battaniyelerinden falan acayip toz çıktı.
Sizce anne-bebek çantası olarak şunlar nasıldır? Çantanın kendisi de hafif olmalı tabi şu ikisi arasında kaldım. Birini beğensem uygun fiyatlı halini bekleyeceğim black fridayde falan
EleleLife Nolita 2 Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah
Fisher-Price Anne Bebek Çanta Gri
Eki Görüntüle 2951834 Kızlar ben terlik olarak şunu aldırdım kayınvalideme, basit ve kaymayan bir terlik yeter bana, çorapla da giyebilirim. Düz bişey arıyordum
Bakalım bakalım nasılmışHediyeliklerimizi ayarliyorum bendeallah saglikla hepimize kullanmak nasib etsin
Fisher price pahalı gibi sanki canımÇamaşır makinesi sirkeyle temizlenir mi emin değilim, sirke temizleyici birşey ama bozar mı makinayı bilemedim. Çamaşır makinesi temizliyicisi de koymadım, aylar önce yapmıştım onu. Ben ufaklığın giysilerini önce 30 derecede 30 dkda 1 kez bekleterek yıkattım, sonra da kurutmaya atılabilir olanları attım. Zaten havlu takımından, battaniyelerinden falan acayip toz çıktı.
Sizce anne-bebek çantası olarak şunlar nasıldır? Çantanın kendisi de hafif olmalı tabi şu ikisi arasında kaldım. Birini beğensem uygun fiyatlı halini bekleyeceğim black fridayde falan
Sağlıkla kullanın ins bende bir sürü şey bakıyorum hala karar veremedim acaba siz ne yaptınız yada yaptırdınız hediyelik olarak merak ettimHediyeliklerimizi ayarliyorum bendeallah saglikla hepimize kullanmak nasib etsin
Makina temizleyicisinden sonra bikac tur kendi camasirlarinizi yikasan, sonra bir tur da kisa programda bos calistirsan ve sonra bebisinkileri atsan baya azalir kimsayasali sanki. Ben bir de sey yapiyorum normalde kizimin camasirlarini yikadiktan sonra bir kez de kisa bir durulama daha yaptiriyorum uzerindeki deterjan iyice gecsin diye. Bebisinkileri de oyle yaparim. Kokusunda fln bir sorun olmuyor ki ben 10 yildir fln asla yumusatici kullanmiyorum bir cildiyeci profesorun onerisiyle. Ve camasirlari yumusaticiyla veya yumusaticisiz yikamak arasinda hem koku hem de yumusaklik acisindan hic fark gormedim gercekten. Farki tek yaratan kurutucu. Tavsiyem herkese yumusatici kullanmayi birakip gerekirse ekonomi yapip kurutucu alin. Pamuk gibi cikiyor havlular hem de yuksek isida kurudugu icin guzelce bir nevi "steril" oluyo. Eger makinanizin kendinden kurutma programi varsa kullanmiyosaniz baslayin hemen, yikadiklarinizdan sentetik olanlari ayirip pamuklulari kurutun cok rahatlatacak camasir isini goreceksiniz.Aa neden öyle oldu ki ben kullanıyorum 6 ayda bir falan bir şey olmadı çok şükür. Sadece çok kimyasal bıraktığı için tereddüt ediyorum ama sirkeyle üstünden geçicem
Ben kendi çamaşırlarımıza bile ilave durulama yapıyorum.. ve yumuşatıcı bende oldum olası hiç kullanmam sırf para tuzağıMakina temizleyicisinden sonra bikac tur kendi camasirlarinizi yikasan, sonra bir tur da kisa programda bos calistirsan ve sonra bebisinkileri atsan baya azalir kimsayasali sanki. Ben bir de sey yapiyorum normalde kizimin camasirlarini yikadiktan sonra bir kez de kisa bir durulama daha yaptiriyorum uzerindeki deterjan iyice gecsin diye. Bebisinkileri de oyle yaparim. Kokusunda fln bir sorun olmuyor ki ben 10 yildir fln asla yumusatici kullanmiyorum bir cildiyeci profesorun onerisiyle. Ve camasirlari yumusaticiyla veya yumusaticisiz yikamak arasinda hem koku hem de yumusaklik acisindan hic fark gormedim gercekten. Farki tek yaratan kurutucu. Tavsiyem herkese yumusatici kullanmayi birakip gerekirse ekonomi yapip kurutucu alin. Pamuk gibi cikiyor havlular hem de yuksek isida kurudugu icin guzelce bir nevi "steril" oluyo. Eger makinanizin kendinden kurutma programi varsa kullanmiyosaniz baslayin hemen, yikadiklarinizdan sentetik olanlari ayirip pamuklulari kurutun cok rahatlatacak camasir isini goreceksiniz.
Ismin gibi aziz bir insansin canimYıkama olayları tartışılırken benim henüz bir şey almamış olmam2 takım hediye geldi, bir tanede hastane çıkışı alacağım hepsi bu şampuanla bebe yağı sipariş verdim, haftaya cumarteside bi mağazaya gidip ufak tefek biberondu emzikti bakacam daha başka ne lazım eder ki? Yani oğlumda nisan doğumluydu bi şey lazım etmedi bunlar haricinde ettikçede eşim alıyordu. Ben de mi sorun var ya
Ben bunun stoklara girmesini bekliyorum. bi bak istersen fikir olsun farklı renkleri de var.Çamaşır makinesi sirkeyle temizlenir mi emin değilim, sirke temizleyici birşey ama bozar mı makinayı bilemedim. Çamaşır makinesi temizliyicisi de koymadım, aylar önce yapmıştım onu. Ben ufaklığın giysilerini önce 30 derecede 30 dkda 1 kez bekleterek yıkattım, sonra da kurutmaya atılabilir olanları attım. Zaten havlu takımından, battaniyelerinden falan acayip toz çıktı.
Benim makinanin gozu de yok deterjani direk icine dokuyosun bir yillik zaten temizleme fln yapmiyorum sadece simdi kendi camasirlarimizi yikiyorum sonra bebisinkini bebis deterjaniyla kisada yikicam, bir tur soguk durulama, kurutma, utu istiklal marsi kapanis.Valla ben de öyle yaptım. Bu kadar masrafın arasında makineye bir şey olur diye korktum
Buharı bastım her bir zerrelerine temizlenmiştir herhalde ya. Ne biliyim benim içime sindi
Ben basit bisi yapiyorum minik kolonya sisesinin icine eyup sabrinin renkli kolonyasini aldim doldurdum siseler su mantar kapak olandan kurdeledim kucuk cit citli posetlerede badem koyuyorum ikisini bir katon minik cantalara koyacagim bide kucuk ayna gordum cok hostu sanirim onuda ekleyecegim yeter de artar bilrSağlıkla kullanın ins bende bir sürü şey bakıyorum hala karar veremedim acaba siz ne yaptınız yada yaptırdınız hediyelik olarak merak ettimbana da fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?