2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bakalım bakalım nasılmış
Basit bisi kiz etiket yaptirticam sabirim bide ayna gordum cok şıktı niye almadiysam onuda alacagim sanirim
Bu arada arka plan daginikligini gormeyiverin

Eklentiler

• IMG20211113221612.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20211113_223201.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 77
Bence ikiside güzel ama ilki fiyat/ performans olarak daha iyi duruyor
Aslında 2.sinin de 200 tl olanını buldum ama bilemedimm

Fisher price pahalı gibi sanki canım
İlkinin de puanı düşük geldi bana
Ben puanı 4.8'den aşağıysa alasım gelmiyo
Fisher’ın 200 tl olanını trendyolda buldum 1 tane kaldı yazıyor ama hiç yorum yok onun hakkında sadece youtubedaki tanıtım videosu hoşuma gitti bir de dış tasarımı, diğer çantalar hep okul çantası gibi yaa

Ben bunun stoklara girmesini bekliyorum. bi bak istersen fikir olsun farklı renkleri de var.
Ay bu da çok güzelmiş diğer renkleri hatta benzer rengi de stokta ama bunu istiyorsun demek ki yorumları da iyi bunu da düşüneyim ben şimdi fisher ve bunun arasında kaldım fiyatları yakın 40 tl fark var

Bu rengin geniş kalıpladı bende de var. Masraf yapmayıp onu mu kullansam ikilemindeydim
Yani kaymıyorsa olabilirr ben de birkenstock’un plastik olanından alacaktım ama yorumlarda kaydığı yazıyordu iyi ki almadım çok masraf yapmış olacaktım basitce buna kaydım sonra Herkes crocs düşünüyor ama ben hiç ısınamadım o terliklere kaymasa bile tasarımını sevemiyorum sonra giymeyeceğim pahalı birşey almak istemedim

Tabi siliyorlar o kadar değil Bahsettiğim şey bebeğe bildiğimiz banyo yaptırmak.

birkenstock’un eva plastik terliği var bende kaymıyor. Parmak arası olmasa direk onu götürürüm çok rahat. Crocsların tipini ben de sevmiyorum, alsam sadece hastanede giyerim.

Benim pembeler de kaymıyor, evde temizlik yaparken falan fayanslarda denedim bir sakatlık çıkmadı

Kendi kendine günler içinde döküldüğünü görürsünüz demişti Ayşe Hanım. Ama gereken durumlarda yıkanıyordur belki de ben de hiç bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz

Ne güzel şık şeyler yapmışsın aklımda bulunsun teşekkür ederim güzel günlerin olsun

Birkenstock o plastik olanlari asla ve asla kaymiyor ve parasini sonuna kadar hak edio 5 senedir dove dove giydim hala daha saglam ama cok skildim ballkon terligi gorevi ustlendiler

Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Allah analı babalı büyütsün Küvez süreci çabucak geçer inşallah da evinize birbirinize kavuşursunuz Dualarım seninle

Birkenstock o plastik olanlari asla ve asla kaymiyor ve parasini sonuna kadar hak edio 5 senedir dove dove giydim hala daha saglam ama cok skildim ballkon terligi gorevi ustlendiler
Yaaa ben ürüm yorumlarında kaydığını okumuştum ama istisnaymış demek kii hatta parmak arasını değil düz bantlı olanını sepete atmıştım sonra vazgeçmiştim tüh alsam bir de normalde giyebileceğim bir terlikti

Birkenstock terlik de almaan guzum artık batıracaksınız hepimizi Az önce gaza gelip eşime birkenstock terlik mi alsam dedim kaşı gözü seyirdi adamın
Haahahhaha ama ömürlük terlik onlar da, bende mantar tabanlı olanı var 6 senedir hala ilk günki gibi mantar tabanlı olduğundan ıslatmadan giymeye çalışıyorum zaten parmak arası olduğundan onu koyamam çantaya çorapla giyilmez. plastik olanları uygun fiyatlı bunca senelik giyilecek ortopedik terliğe göre, bir de morhipoda kupon falan oluyor arada daha da düşüyor

Fiyatı fazla onun dışında yumuşacık rahat bir terlik.
Ben şu an terliğe o bütçeyi ayırmak istemiyorum

Bende duz bantli olanini kullanıyorum ama su plastik eva gibi olanlardan dk da kuruyor yika yika giy mis misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…