Gecen konusu olunca esime dedimki ya bu terliklere kiyamiyorum baska bi terlik daha mi alsak oyle bir bakti ki dayak yemedigime sukrettimKızlar lütfen kendinize gelin, zaten çok masraf yapıyoruz bi de terliğe o kadar para vermeyin bak bim diyorum size
Kızlar lütfen kendinize gelin, zaten çok masraf yapıyoruz bi de terliğe o kadar para vermeyin bak bim diyorum size
Kredi kart limitine gore degisen bir soru sormussunBim bencede bim valla ya o fiyatlar ne öyle kızlar siz mi çok zenginsiniz benmi çok fakirim
Bim bencede bim valla ya o fiyatlar ne öyle kızlar siz mi çok zenginsiniz benmi çok fakirim
Ay cok yasa sanirim oyle pijamalar bile konusulmadi bu kaaaTerlik konusu hiç bitmeyecek
Çok şıkmışşş,Lcw den almıştım yazın, o zaman 19 tlydi, bunları kullanıcam, hem kaymıyor hem pjamama uyuyor, zaten sezeryan olucak çok gexebileceğimi sanmıyorum
Normal heralde ya. Benim de surekli asagiya vuruyor dun ozellikle cok hareketliydi, hatta rahatsiz ediciydi. Ters donmus ondan heralde gece bile uyutmadi. Zaten hic rahat uyuyamiyorum geceleri. Cise kalk, gobegi diger tarafa cevir, sola yat fln oyle sabahi ediyorum.Son kontrolde baş aşağı dönmüştü. Kafasıyla mı itiyor napıyor ya da yine mi ters döndü acaba anlamadım
Canım beraber aynı zamanlarda tüp bebek yaptırmıstık. Bayadırda rastlamıyordum sana merak etmiştim. Çok ama çok geçmiş olsun. Bebeğin ve sen nasılsınız şimdi? Moralini yüksek tutMerhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
Bana kalsa bende çalışmaya devam etmek istiyordum ama doktor 32de çalışamaz vericem diyor, idari izindeyim zaten, doğum sonrasında yıllık izin falan kullanıcam bişeylerÇok şıkmışşş,
Yaa ben neyseki hallettim kızlar terlik işini kayınvalidem o paylaştığım plastik pembe terliği almış heralde ucuz bişeydir ben sevdim onusonunda hastane çantam tamamlandı kırışmasın diye kendi giyeceklerimi askıda tutuyorum hala onun haricinde herşey kondu. Önümüzdeki değil sonraki pazartesi de nst’ye başlıyorum hayırlısıyla tamamlansın şu süreç, onun dışında hala işe gidip geliyorum en azından kasım maaşımı ve aralık ayından da 10 günlük maaşımı alayım, 37 bitene kadar çalışcam işyerinde çok covidli çıkmaya başladı ben odamdan çıkmıyorum
2.sini begendim ben. Hem daha rahat hem de kullanisli gorundu.Çamaşır makinesi sirkeyle temizlenir mi emin değilim, sirke temizleyici birşey ama bozar mı makinayı bilemedim. Çamaşır makinesi temizliyicisi de koymadım, aylar önce yapmıştım onu. Ben ufaklığın giysilerini önce 30 derecede 30 dkda 1 kez bekleterek yıkattım, sonra da kurutmaya atılabilir olanları attım. Zaten havlu takımından, battaniyelerinden falan acayip toz çıktı.
Sizce anne-bebek çantası olarak şunlar nasıldır? Çantanın kendisi de hafif olmalı tabi şu ikisi arasında kaldım. Birini beğensem uygun fiyatlı halini bekleyeceğim black fridayde falan
EleleLife Nolita 2 Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah
Fisher-Price Anne Bebek Çanta Gri
E tamam iste bebisinkileri de ikinci tur duruladinmi kimsayasal fln kalmaz Allahin izniyleBen kendi çamaşırlarımıza bile ilave durulama yapıyorum.. ve yumuşatıcı bende oldum olası hiç kullanmam sırf para tuzağı
Yerim olsa kurutma makinesi kesinlikle alırdım herkes tavsiye ediyor..
Bence kolonya cok iyi fikir ben de cok severim. Hem corona zamani manidar olur:) Badem sekeri de guzel ama yani aynaya gerek yok artik aa illa masraf yapcaksinBen basit bisi yapiyorum minik kolonya sisesinin icine eyup sabrinin renkli kolonyasini aldim doldurdum siseler su mantar kapak olandan kurdeledim kucuk cit citli posetlerede badem koyuyorum ikisini bir katon minik cantalara koyacagim bide kucuk ayna gordum cok hostu sanirim onuda ekleyecegim yeter de artar bilr
BDem cok icime sinmedi ama bademi iptal etmeyi dusunuomBence kolonya cok iyi fikir ben de cok severim. Hem corona zamani manidar olur:) Badem sekeri de guzel ama yani aynaya gerek yok artik aa illa masraf yapcaksin
Neden almak istemedin, yoksa sen de atacak misin hastaneden cikarkenYani kaymıyorsa olabilirr ben de birkenstock’un plastik olanından alacaktım ama yorumlarda kaydığı yazıyordu iyi ki almadım çok masraf yapmış olacaktımbasitce buna kaydım sonra Herkes crocs düşünüyor ama ben hiç ısınamadım o terliklere kaymasa bile tasarımını sevemiyorum sonra giymeyeceğim pahalı birşey almak istemedim
Aa neden guzel olur agiz tadidir. Kizimda biz de badem sekeri vermistik ustu susluydu sadece bebek seklinde ama sart degil ben badem sekeri cok severim ondan belki de oyum ona.BDem cok icime sinmedi ama bademi iptal etmeyi dusunuom
Iste hastanede giyilip dilenirse sonra da disari terligi yapilacak bir urun. Seciminden dolayi arkadasimizi tebrik ediyoruz. Diger anne adaylarina ornek olmasi dilegiyle....Lcw den almıştım yazın, o zaman 19 tlydi, bunları kullanıcam, hem kaymıyor hem pjamama uyuyor, zaten sezeryan olucak çok gexebileceğimi sanmıyorum
Posedini sevemedim sanirimAa neden guzel olur agiz tadidir. Kizimda biz de badem sekeri vermistik ustu susluydu sadece bebek seklinde ama sart degil ben badem sekeri cok severim ondan belki de oyum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?