2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar lütfen kendinize gelin, zaten çok masraf yapıyoruz bi de terliğe o kadar para vermeyin bak bim diyorum size
Gecen konusu olunca esime dedimki ya bu terliklere kiyamiyorum baska bi terlik daha mi alsak oyle bir bakti ki dayak yemedigime sukrettim 2 tane aldim birini at işte abartma istersen dedi direk

Lcw den almıştım yazın, o zaman 19 tlydi, bunları kullanıcam, hem kaymıyor hem pjamama uyuyor, zaten sezeryan olucak çok gexebileceğimi sanmıyorum
Çok şıkmışşş,

Yaa ben neyseki hallettim kızlar terlik işini kayınvalidem o paylaştığım plastik pembe terliği almış heralde ucuz bişeydir ben sevdim onu sonunda hastane çantam tamamlandı kırışmasın diye kendi giyeceklerimi askıda tutuyorum hala onun haricinde herşey kondu. Önümüzdeki değil sonraki pazartesi de nst’ye başlıyorum hayırlısıyla tamamlansın şu süreç, onun dışında hala işe gidip geliyorum en azından kasım maaşımı ve aralık ayından da 10 günlük maaşımı alayım, 37 bitene kadar çalışcam işyerinde çok covidli çıkmaya başladı ben odamdan çıkmıyorum

Son kontrolde baş aşağı dönmüştü. Kafasıyla mı itiyor napıyor ya da yine mi ters döndü acaba anlamadım
Normal heralde ya. Benim de surekli asagiya vuruyor dun ozellikle cok hareketliydi, hatta rahatsiz ediciydi. Ters donmus ondan heralde gece bile uyutmadi. Zaten hic rahat uyuyamiyorum geceleri. Cise kalk, gobegi diger tarafa cevir, sola yat fln oyle sabahi ediyorum.

Canım beraber aynı zamanlarda tüp bebek yaptırmıstık. Bayadırda rastlamıyordum sana merak etmiştim. Çok ama çok geçmiş olsun. Bebeğin ve sen nasılsınız şimdi? Moralini yüksek tut

Bana kalsa bende çalışmaya devam etmek istiyordum ama doktor 32de çalışamaz vericem diyor, idari izindeyim zaten, doğum sonrasında yıllık izin falan kullanıcam bişeyler

2.sini begendim ben. Hem daha rahat hem de kullanisli gorundu.

Bence kolonya cok iyi fikir ben de cok severim. Hem corona zamani manidar olur:) Badem sekeri de guzel ama yani aynaya gerek yok artik aa illa masraf yapcaksin

Neden almak istemedin, yoksa sen de atacak misin hastaneden cikarken
Iyi ki birkenleri almamissin bu arada ziyan olurdu.

Lcw den almıştım yazın, o zaman 19 tlydi, bunları kullanıcam, hem kaymıyor hem pjamama uyuyor, zaten sezeryan olucak çok gexebileceğimi sanmıyorum
Iste hastanede giyilip dilenirse sonra da disari terligi yapilacak bir urun. Seciminden dolayi arkadasimizi tebrik ediyoruz. Diger anne adaylarina ornek olmasi dilegiyle....

Aa neden guzel olur agiz tadidir. Kizimda biz de badem sekeri vermistik ustu susluydu sadece bebek seklinde ama sart degil ben badem sekeri cok severim ondan belki de oyum ona.
Posedini sevemedim sanirim bakalim aman zaten kimse gelmesin diom hazirlik yapiom hahahahaha annemde dio ben seni anlamadim. Dedim kimse gelmese bile hemsirelere veririm afettendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…