2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Posedini sevemedim sanirim bakalim aman zaten kimse gelmesin diom hazirlik yapiom hahahahaha annemde dio ben seni anlamadim. Dedim kimse gelmese bile hemsirelere veririm afettendir
Evet posete taktin bence de sen ama hijyenik guzel zaten oylece vermeyeceksin ki suslu cantasi var. Ben de gurbetteyim ama yine de birseyler yapmak istiyorum hemsirelere, arkadaslarimiza fln veririz diye.

Canım ben geçende instada gördüm 1 tane faire bulaşık tableti atarak boş çalıştırdım

Ben mustela aldım ikisinide. Yağı bileğime sürüp denedim herhangi bir belirti vermedi şampuanı daha denemedim

Arap yağı fazla bulunca orasına burasına sürermiş ,bizimde yağ fazla geldi herhal aliverin ucuz bir terlik ya hu atsanız da içiniz acımaz ama atmayın bence yıkayıp sokakta giyersiniz .Milyoncularda ve tedide var terlik bir bakın derim .Kaç gündür gündem oldu gelelim sirkeye ben bazı konularda kimyasalların daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bebek kıyafetleri konusunda da çok abartmamak gerek sonuçta makina yıkıyor sonrası yüksek ısı ütüleniyor mikrop filan kalmaz ki ek bir şey yapmaya gerek var mı bilemedim .

Bu arada sezeryanda ozellikle gezeceksin canim hem pirt yapman icin hem de dik yuru diye. Yurutuyolar devamli oturmak yok:)
Benim ilk çocuğumda sezeryan, evet bir iki kez gezindik ama dikişlerim çok ağrı yaptı çoğunlukta yatarak geçirdik normal doğum gibi değil yaa, doğumhaneden yürüyerek çıkıyorlar

Son düzenleme:
Kızlar benim bir haftadır içimde aşağıya doğru Bi kayma hissi oluyor, 10 saniye kadar sürüyor, içim Bi tuhaf oluyor rahatsız edici, bu aralar çok olmaya başladı, sizde de varmı böyle bişey ya,

Günaydın,

Bebeğimin hareketleri azaldı demiştim. Suyumuz azalmış. Kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten coraspirin kullanıyodum. Onu bırakıyorum oksapar başlıyorz. İğne daha mı etkili var mı aramızda iğne kullanan? Ve iğne normal doğuma engel mi?

Gunaydin. Su azalmasinda havuc suyunu duymussundur sanirim denemeni tabsiye ederim. İgne konusunda bilgim yok bana ilk dogumda nirmal dogumdan sonra verdiler kan sulandirici igneyi.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Acele etmeyin doğum için heleki sezeryan olacaklar . Allahım kimseyi sezeryanlık konuma getirmesin inşAllah. Elinizden geldiğince normal doğuma yönelin kızlar nolur .
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür .
Ayaz da iyi çok şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş .
Bugün kucağıma verecekler inşAllah.
Evlat çok büyük bir nimetmiş gerçekten . O kadar dua ettim ki herşey güzel olsun diye iyi olsun diye Rabbimin gücünden sual olunmaz . Çok şükür bu günümüze . Dikkat edin kızlar. Kendinize acele etmeyin her gün sizin için bir avantaj . Haber ederim yine size hoşçakalın .

Gunaydin İyi olmaniza cok sevindim gozun aydin kucagina aldiginda senin sicakligin cok daha iyi hissettirecektir o minnak yavruna insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…