Gunaydin kizlar herkese
O degilde ne dicem cok onemli bir sey takildi aklima
BU TERLİK İSİNİ NE YAPİCAZ
tamam tamam terlik diyenin agzina kurekle vurucam manikurcude kullanilan kagit terlikten giyelim kapansin bu mevzu hahahahahahahaha
Bavul herseyi ile hazir gibi gorunuyor bi tek kendi geveliklerimi koymadim kirisir die ama son dk Telasla unuturmuyuz bilemedim. Allah agzimizin tadini bozmasin
Gunaydin kizlar herkese
tamam tamam terlik diyenin agzina kurekle vurucam manikurcude kullanilan kagit terlikten giyelim kapansin bu mevzu hahahahahahahaha
Bavul herseyi ile hazir gibi gorunuyor bi tek kendi geveliklerimi koymadim kirisir die ama son dk Telasla unuturmuyuz bilemedim. Allah agzimizin tadini bozmasin
Gunaydin kizlar herkese
Ben cok battaniye almadim oglumdan kalan 7 tane ince battaniyelerden 1 de çin battaniyesi var unisex hepsi biri haric bide bimden nohut battaniye almistim sari yiter almadim baska. Bende ruyamda tum olenlerin ellerini optum ,
Ben cok battaniye almadim oglumdan kalan 7 tane ince battaniyelerden 1 de çin battaniyesi var unisex hepsi biri haric bide bimden nohut battaniye almistim sari yiter almadim baska. Bende ruyamda tum olenlerin ellerini optum ,
Kızımdan kalan 2 tane kalın var. Bir tane de kızıma örmüştüm oğlanda da kullanıcam. Buna bir tane penye bir tane de nohut aldım. Bir tane daha penye alsam yetecek işte onu bulamadım
Ahahah yok çok para vermiş olacaktım durduk yere bir terliğe asla atmazdım yıkar eve getirirdim. Ben şimdiki alınan düz plastik terliği de atmayacağım eve gelip yıkarım ne olacak balkonum yok ama olursa balkon terliği olur
Kizlar 31+5 de doktor kontrolünde bebeğin bacak boyu biraz kısa ve kafası biraz büyük dedi takibe alacagiz şimdilik sıkıntı yok dedi ama içim bı kötü oldu bu konuda sorun yaşayan var mı bilgisi olan
Kizlar 31+5 de doktor kontrolünde bebeğin bacak boyu biraz kısa ve kafası biraz büyük dedi takibe alacagiz şimdilik sıkıntı yok dedi ama içim bı kötü oldu bu konuda sorun yaşayan var mı bilgisi olan
Merhabalar oksapar iğne hakkında söyleyim yardımcı olmak adına.benim pıhtılaşma sorunum var tüp bebekle gebe kalıyorum ve normal doğuma hiçbir engel yok ilk doğumum 5 sene önce normal doğumla devlette yaptım doktorum o hastanenin prof uydu ve takibim hep özelde yapılmıştı tedavimi de o yaptı.39+3te normal doğum oldu.doğum hakkında sorduğumda dpktorlar kanamadan korkuyo yoksa hiçbi sorun yok dedi ve öylede oldu.kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Kızlar benim bir haftadır içimde aşağıya doğru Bi kayma hissi oluyor, 10 saniye kadar sürüyor, içim Bi tuhaf oluyor rahatsız edici, bu aralar çok olmaya başladı, sizde de varmı böyle bişey ya,
Bebis kipirdandikca olan histen farkli bisi mi. Bence bebistir. Allah korusun kanama ates su gelmesi vs. Olmadikca korkacak bisi yok demisti doktorum bana. Bazen cok hareketli oluyolar deli deli donmeler benimki de gecen gun cok kuduruktu. Bugun daha sakin mesela.
Bebeğimin hareketleri azaldı demiştim. Suyumuz azalmış. Kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten coraspirin kullanıyodum. Onu bırakıyorum oksapar başlıyorz. İğne daha mı etkili var mı aramızda iğne kullanan? Ve iğne normal doğuma engel mi?
Canım ınsallah sıfa olur ben de soraspın kullanıyordum ama memede kı damarlarda tıkanıklık olunca oksapar da ekledi. Sezaryen de 1 hafta once kesiyorlar normal Dogumda da haftan yaklaşınca dıye biliyorum zaten sık a kontrole cagırır suyu kontrol etmek ıcın