2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunden gune iyiye gitmenize cok seviniyoruz burada canim. Hem kendi adiniza hem de erken dogum olabileceklere cok guzel ornek oldunuz. Maasallah size anne ogul!!. Aslan gibi hastaneden de cikacaksiniz insallah evinize

Temizlik yapiorus esimle bitmiyordu bitmiyordu dedikodu cok yapmayin heeeee gelecem aksama okurum hepsini hahahahahahah

Evet canım çok farklı, kanama falan yok çok şükür, o an hiç kıpırdamıyor, sanki aşağıya Bi kayma, baskı oluyor, kayıyor gibi, 5-10 saniye kıpraşmıyo ama içim Bi tuhaf oluyo o an, bu aralar çoğaldı, yani günde 6-7 kez oluyo, genelde ayakta, akşam yatarken oldu bide artık ayakları kaburgalarımda hissetmiyorum, bu hafta doktora söylicem ama başka başına gelen varmı merak ediyorum,

Yalancı kasılma olabilir mi acaba
Karnım sertleşiyor önce, yumuşarken bir anda bebeği aşağı itiyor gibi oluyor bende.

Kizlar 31+5 de doktor kontrolünde bebeğin bacak boyu biraz kısa ve kafası biraz büyük dedi takibe alacagiz şimdilik sıkıntı yok dedi ama içim bı kötü oldu bu konuda sorun yaşayan var mı bilgisi olan
Kaç hafta gerilik varmış canım? Benim ilk gebeliğimde son haftalar hep 3 hafta geri geliyordu bütün ölçümleri ama 54 cm doğdu.
Minyon bir bebek olabilir ya da o anki pozisyonundan kaynaklı ölçüm hatası olabilir.
Kol boyu da ölçülüyor bir de şüpheli durumlarda o nasıl?

Su azaldığı için mi verdi iğne benim de suyum azmış ama vermedi iğne. Doğuma yakın bırakılıyor diye biliyorum normal doğuma engel değil.

Çok sevindim bunu duyduğuma. Bende pıhtılaşma yok. Suyu yerinde kalsın diye kullancaz. Normal doğum kendiliğinden mi başladı yoksa suni sancı vererek mi başlattılr? Epidural yapabildiler mi?
Canım sen neden kullanıyodun oksaparı?

Gecmis olsun cnm. Hemen farketmen ne guzel oldu ya iste hemen mudahale edildi. Bravo sana gercekten. Hep demek ki kendini bebegi dikkatle dinlemek lazim. Simdi hemen toparlanirsin
Sağolasın canım Saron inşallaj toparlarız bakalım
T tulperde canım sen ne yaptın? Kontrol ne zamandı?

Su azaldığı için mi verdi iğne benim de suyum azmış ama vermedi iğne. Doğuma yakın bırakılıyor diye biliyorum normal doğuma engel değil.
Evet suyum azaldığı için verdi. Tep cepte 2,5 cc çıktı. Ordan detaylı ultrasona bakan prof’a yönlendirdi pıhtılaşma var mı diye bişey çıkmadı. Covid iş hayatındaki stres etkiler dedi. 32 de çalışamaz raporu alcam galiba en çok ona üzülüyorum

Beni perşembe kontrole çağırdı. Günde bi bardak havuç suyu içiyorum armut yiyorum 2 litre falan da su içiyorum bakalım inşallah düzelmiştir. Neden olur ki acaba ben covid de geçirmedim. Ama sanki dünden beri bebeğin hareketleri arttı gibi düzelmiş midir acaba ama bu kadar kısa sürede yerine gelmez sanırım. İnşallah sorun olmaz canım ikimiz için de.

İnşallah canım. İnşallah düzelmiştir. Yaz kontrolden sonrada

Canım ben tup bebek tedavısı sırasında yaptırdıgım testte pıhtılaşma yatkılıgı oldugu ıcın kullanıyordum kanamam olunca kesmıslerdı sımdı damar tıkanıklığı belirtileri olunca basladılar

Kızlar ben çok hastayım kalkamıyorum yataktan hem grip hem ishal var ama ateş yok birde tüm kemiklerim ve kasıklarım sızlıyor varmı başından böyle birşey geçen biraz daha dayanamazsam acile gidecem

Kızlar ben çok hastayım kalkamıyorum yataktan hem grip hem ishal var ama ateş yok birde tüm kemiklerim ve kasıklarım sızlıyor varmı başından böyle birşey geçen biraz daha dayanamazsam acile gidecem
Geçmiş olsun, benim de bugün grip başladı, dün biraz burnum tıkalıydi ama bugün, her yerim ağrıyor, baya kötü oldum. Sabahtan beri zencefiller, ıhlamurlar, vitamin destekleri ile toparlamaya çalışıyorum, inşallah bir an önce toplarlarız

Sizede çok geçmiş olsun , nefes alamamak çok berbat gerçekten suyu bile zorla içiyorum inşallah geçer

İhmal etme ishal olmasi beni dusundurdu sen direk acile git bence canim

Bilemiyorum ki canım öyle dediğin gibi Bi his
Bende sanki icimde yilan gibi once sertlesiyor sonra icim boslio sanki fibi oluyor ama cok sik degil ayrica bi suredir tek hareketi bu hep itito sonra icim bosalio sekljnde hafifte alt karin kismimda agri var ama ekstra bibdurum yok olsa gidicem ama

Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı ?Benden bir damla geldi araştırdım bebeğin ağız sütüymüş çokta faydalıymış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…