Amin canım inşallahCok tatlilar neseyle insallah dagitilsinlar
Gunden gune iyiye gitmenize cok seviniyoruz burada canim. Hem kendi adiniza hem de erken dogum olabileceklere cok guzel ornek oldunuz. Maasallah size anne ogul!!. Aslan gibi hastaneden de cikacaksiniz insallah evinizeMerhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Acele etmeyin doğum için heleki sezeryan olacaklar . Allahım kimseyi sezeryanlık konuma getirmesin inşAllah. Elinizden geldiğince normal doğuma yönelin kızlar nolur .
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür .
Ayaz da iyi çok şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş .
Bugün kucağıma verecekler inşAllah.
Evlat çok büyük bir nimetmiş gerçekten . O kadar dua ettim ki herşey güzel olsun diye iyi olsun diye Rabbimin gücünden sual olunmaz . Çok şükür bu günümüze . Dikkat edin kızlar. Kendinize acele etmeyin her gün sizin için bir avantaj . Haber ederim yine size hoşçakalın .
Gecmis olsun cnm. Hemen farketmen ne guzel oldu ya iste hemen mudahale edildi. Bravo sana gercekten. Hep demek ki kendini bebegi dikkatle dinlemek lazim. Simdi hemen toparlanirsinDuydum canım teşekkür ederimhepimiz sağ salim alırız inşallah kucağımıza
Evet canım çok farklı, kanama falan yok çok şükür, o an hiç kıpırdamıyor, sanki aşağıya Bi kayma, baskı oluyor, kayıyor gibi, 5-10 saniye kıpraşmıyo ama içim Bi tuhaf oluyo o an, bu aralar çoğaldı, yani günde 6-7 kez oluyo, genelde ayakta, akşam yatarken olduBebis kipirdandikca olan histen farkli bisi mi. Bence bebistir. Allah korusun kanama ates su gelmesi vs. Olmadikca korkacak bisi yok demisti doktorum bana. Bazen cok hareketli oluyolar deli deli donmeler benimki de gecen gun cok kuduruktu. Bugun daha sakin mesela.
Yalancı kasılma olabilir mi acabaEvet canım çok farklı, kanama falan yok çok şükür, o an hiç kıpırdamıyor, sanki aşağıya Bi kayma, baskı oluyor, kayıyor gibi, 5-10 saniye kıpraşmıyo ama içim Bi tuhaf oluyo o an, bu aralar çoğaldı, yani günde 6-7 kez oluyo, genelde ayakta, akşam yatarken oldubide artık ayakları kaburgalarımda hissetmiyorum, bu hafta doktora söylicem ama başka başına gelen varmı merak ediyorum,
Kaç hafta gerilik varmış canım? Benim ilk gebeliğimde son haftalar hep 3 hafta geri geliyordu bütün ölçümleri ama 54 cm doğdu.Kizlar 31+5 de doktor kontrolünde bebeğin bacak boyu biraz kısa ve kafası biraz büyük dedi takibe alacagiz şimdilik sıkıntı yok dedi ama içim bı kötü oldu bu konuda sorun yaşayan var mı bilgisi olan
Su azaldığı için mi verdi iğneGünaydın,
Bebeğimin hareketleri azaldı demiştim. Suyumuz azalmış. Kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten coraspirin kullanıyodum. Onu bırakıyorum oksapar başlıyorz. İğne daha mı etkili var mı aramızda iğne kullanan? Ve iğne normal doğuma engel mi?
Çok sevindim bunu duyduğuma. Bende pıhtılaşma yok. Suyu yerinde kalsın diye kullancaz. Normal doğum kendiliğinden mi başladı yoksa suni sancı vererek mi başlattılr? Epidural yapabildiler mi?Merhabalar oksapar iğne hakkında söyleyim yardımcı olmak adına.benim pıhtılaşma sorunum var tüp bebekle gebe kalıyorum ve normal doğuma hiçbir engel yok ilk doğumum 5 sene önce normal doğumla devlette yaptım doktorum o hastanenin prof uydu ve takibim hep özelde yapılmıştı tedavimi de o yaptı.39+3te normal doğum oldu.doğum hakkında sorduğumda dpktorlar kanamadan korkuyo yoksa hiçbi sorun yok dedi ve öylede oldu.kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Canım sen neden kullanıyodun oksaparı?Canım ınsallah sıfa olur ben de soraspın kullanıyordum ama memede kı damarlarda tıkanıklık olunca oksapar da ekledi. Sezaryen de 1 hafta once kesiyorlar normal Dogumda da haftan yaklaşınca dıye biliyorum zaten sık a kontrole cagırır suyu kontrol etmek ıcın
Evet suyum azaldığı için verdi. Tep cepte 2,5 cc çıktı. Ordan detaylı ultrasona bakan prof’a yönlendirdi pıhtılaşma var mı diye bişey çıkmadı. Covid iş hayatındaki stres etkiler dedi. 32 de çalışamaz raporu alcam galiba en çok ona üzülüyorumSu azaldığı için mi verdi iğnebenim de suyum azmış ama vermedi iğne. Doğuma yakın bırakılıyor diye biliyorum normal doğuma engel değil.
Beni perşembe kontrole çağırdı. Günde bi bardak havuç suyu içiyorum armut yiyorum 2 litre falan da su içiyorum bakalım inşallah düzelmiştir. Neden olur ki acaba ben covid de geçirmedim. Ama sanki dünden beri bebeğin hareketleri arttı gibi düzelmiş midir acabaEvet suyum azaldığı için verdi. Tep cepte 2,5 cc çıktı. Ordan detaylı ultrasona bakan prof’a yönlendirdi pıhtılaşma var mı diye bişey çıkmadı. Covid iş hayatındaki stres etkiler dedi. 32 de çalışamaz raporu alcam galiba en çok ona üzülüyorum
İnşallah canım. İnşallah düzelmiştir. Yaz kontrolden sonradaBeni perşembe kontrole çağırdı. Günde bi bardak havuç suyu içiyorum armut yiyorum 2 litre falan da su içiyorum bakalım inşallah düzelmiştir. Neden olur ki acaba ben covid de geçirmedim. Ama sanki dünden beri bebeğin hareketleri arttı gibi düzelmiş midir acabaama bu kadar kısa sürede yerine gelmez sanırım. İnşallah sorun olmaz canım ikimiz için de.
Canım ben tup bebek tedavısı sırasında yaptırdıgım testte pıhtılaşma yatkılıgı oldugu ıcın kullanıyordum kanamam olunca kesmıslerdı sımdı damar tıkanıklığı belirtileri olunca basladılarÇok sevindim bunu duyduğuma. Bende pıhtılaşma yok. Suyu yerinde kalsın diye kullancaz. Normal doğum kendiliğinden mi başladı yoksa suni sancı vererek mi başlattılr? Epidural yapabildiler mi?
Canım sen neden kullanıyodun oksaparı?
Gecmis olsun cnm. Hemen farketmen ne guzel oldu ya iste hemen mudahale edildi. Bravo sana gercekten. Hep demek ki kendini bebegi dikkatle dinlemek lazim. Simdi hemen toparlanirsin
Sağolasın canımSaron inşallaj toparlarız bakalım
T tulperde canım sen ne yaptın? Kontrol ne zamandı?
Bilemiyorum ki canım öyle dediğin gibi Bi hisYalancı kasılma olabilir mi acaba
Karnım sertleşiyor önce, yumuşarken bir anda bebeği aşağı itiyor gibi oluyor bende.
Geçmiş olsun, benim de bugün grip başladı, dün biraz burnum tıkalıydi ama bugün, her yerim ağrıyor, baya kötü oldum. Sabahtan beri zencefiller, ıhlamurlar, vitamin destekleri ile toparlamaya çalışıyorum, inşallah bir an önce toplarlarızKızlar ben çok hastayım kalkamıyorum yataktan hem grip hem ishal var ama ateş yok birde tüm kemiklerim ve kasıklarım sızlıyor varmı başından böyle birşey geçen biraz daha dayanamazsam acile gidecem
Sizede çok geçmiş olsun , nefes alamamak çok berbat gerçekten suyu bile zorla içiyorum inşallah geçerGeçmiş olsun, benim de bugün grip başladı, dün biraz burnum tıkalıydi ama bugün, her yerim ağrıyor, baya kötü oldum. Sabahtan beri zencefiller, ıhlamurlar, vitamin destekleri ile toparlamaya çalışıyorum, inşallah bir an önce toplarlarız
İhmal etme ishal olmasi beni dusundurdu sen direk acile git bence canimKızlar ben çok hastayım kalkamıyorum yataktan hem grip hem ishal var ama ateş yok birde tüm kemiklerim ve kasıklarım sızlıyor varmı başından böyle birşey geçen biraz daha dayanamazsam acile gidecem
Bende sanki icimde yilan gibi once sertlesiyor sonra icim boslio sanki fibi oluyor ama cok sik degil ayrica bi suredir tek hareketi bu hep itito sonra icim bosalio sekljnde hafifte alt karin kismimda agri var ama ekstra bibdurum yok olsa gidicem amaBilemiyorum ki canım öyle dediğin gibi Bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?