2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızımdan kalan 2 tane kalın var. Bir tane de kızıma örmüştüm oğlanda da kullanıcam. Buna bir tane penye bir tane de nohut aldım. Bir tane daha penye alsam yetecek işte onu bulamadım
E bebekte muslin battaniye beşik korumalihi yorgan nevresim tarzı ürünlerde baya indirim var ,bakabilirsiniz uygulamasında çeşit de çok

Kızlar ben çok hastayım kalkamıyorum yataktan hem grip hem ishal var ama ateş yok birde tüm kemiklerim ve kasıklarım sızlıyor varmı başından böyle birşey geçen biraz daha dayanamazsam acile gidecem
Çok geçmiş olsun. İhmal etme sen yine de doktora bir git. Takviyelerle daha iyi olursun insallah

İltifatın için teşekkürler ben bakıyom bakıyom bunlar yeter ya diyorum
Kendimin derdindeyim valla nefesim çıkmıyo hep bi çarpıntı hali çok uğraşacak mecalimde yok. Benim kervan hep yolda düzülüyor

Canım merhaba ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum pıhtılaşma sorunum olduğu için coraspirini 32.hafta da bıraktım ilk kızımda bunda da doktor 32den snra birakacagiz dedi ama iğneyi doğuma kadar kullanıyorum kızımda gelişimi durduğu için acil sezeryan oldum o gun iğne vurdurmadilar ertesi gün sezeryan oldum bunda da son güne kadar kullanacağız son gün kesilecek herkesin tedavisi farklı oluyor sanırım kızımda normal doğuma engel değil iğne diye söylemişti doktorum ama

İnşallah benim doktorda bahane etmez iğneyi. Biraz sezeryancı gibi. Allahım hayırlısını nasip etsin

Bende sanki icimde yilan gibi once sertlesiyor sonra icim boslio sanki fibi oluyor ama cok sik degil ayrica bi suredir tek hareketi bu hep itito sonra icim bosalio sekljnde hafifte alt karin kismimda agri var ama ekstra bibdurum yok olsa gidicem ama
Evet aynen bu şekilde, aşağıya doğru boşluk oluyo, o sıra beimde içim kötü oluyo elim ayağım boşalıyo

Daha simdi oturdum anca bitti temizlik esim dioki ohhh hadi dinlenelim dedim evet ama bu gece dogurmazsam iyidir dinleniriz gerci ben hep ivir zivir yaptim buyuk is esimdeydi ama yinede epey yoruldum wala. Artik gercekten yok yapilmiyor is mis ben mi mizmizim anlamadim kayinvalide dio biz tarlaya giderdik soyle olurdu boyle olurdu ardina tabi sen yorma kendini die eklio ama

Kizlar 31+5 de doktor kontrolünde bebeğin bacak boyu biraz kısa ve kafası biraz büyük dedi takibe alacagiz şimdilik sıkıntı yok dedi ama içim bı kötü oldu bu konuda sorun yaşayan var mı bilgisi olan
Canım erkek mi bebek? Benim de 31+6’da kafası 5 gün ilerde, karın çevresi 5 gün geride çıktı. Kilosu da 1.700 gram. Doktor sorun yok fark çok artmadıkça dedi. 1 hafta sonra ise 32+6’da ise kafası 1.5 hafta ileriye, karın çevresi de 1 hafta geriye geldi ama bacak boyu, kemikleri uzun. Kilosu da 2.020 gram oldu Doktor sadece erkek bebeklerde kafa büyük oluyor, çok büyürse normal doğum engellenir sezeryana karar veririz, ama karın çevresinin geriden olması senin protein yoğunluklu beslenmen gerektiğini gösteriyor dedi. Bebeğin büyük ihtimalle pek kilolu olmayacak kemikli, uzun ama zayıf olur öyle bir tipi var dedi. Doktor haklı da ben hep şeker ve karbonhidrat beslendim resmen kendime aldım kiloyu.

Kızlar yemek sonrası çarpıntı yaşayan var mı ya beni çok rahatsız ediyor. Şu anda sanki ağzımda atıyor
Benim oluyor sanki kalbim duracak tansiyonumu olctugum de 111 i gördüm nabız da oluyormuş öyle olunca ben yatmiyorum yavaş yavaş evde yürüyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…